MiddleClass Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 U pravu je Vidić. Vrijeme je da Terza preuzme FSS
Dimitrije Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 53 minutes ago, Milosh76 said: Na N1 trenutno pricaju o srpskom fudbalu... izmedju ostalog, gost i Ognjen Koroman N1 i Danas prave gresku sto pozivaju Koromana da prica o fudbalu. Samo zato sto je protiv FSS, Zvezde i vlasti ne cini ga kredibilnim sagovornikom. A razlozi njegove protivnosti nisu etickie prirode vec povredjena sujeta. 2
Micko8 Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Ja od opozicionara priznajem samo ludog Pantica sa Danas Conference Centra. 1
Milošica Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 (edited) Ovo njegovo jeste hot take, i definitivno se ne slažem trenutno, ali valja sačekati pre takvih kvalifikacija. Btw, valjalo bi da ovi sa SK naprave podkast na foru Nidže i Joce, uz alkohol u trajanju od dva tri sata, mislim da bi prezanimljivo bilo. Edited November 19, 2020 by Milošica
ОГИрс Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 И Матић ће се обратити нацији следеће седмице. Могао би трио Бане, Видић и Матић попљувати ову лоповију.
arkonada Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Preobratili se, shvatili su da ovi nisu tako super kao što su izgledali
harper lee Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 2 hours ago, John Coltrane said: Gledao sam par puta, taj koncept podcasta je moderan u pm, ali konkrento njih trojica kad su zajedno je malo mučno za gledanje/slušanje jer imam utisak da Plavšić i Lončarević imaju nešto lično protiv Novakovića, non-stop se zgledaju i smeju i baš je bljak. Ne znam,možda grešim, možda je do mene. Kao kad sediš sa nekim u društvu i u sred rasprave neko kaže "aj ne filozofiraj" Pretpostavljam zato sto Novakovic ne ume da udahne i napravi pauzu, prica kao navijen.
Dimitrije Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 (edited) Nema svrhe pljuvanje. Vidic je imao poentu i dobro je sto ju je javno izneo. Dalje ponavljanje Vidicevog saopstenja od strane drugih igraca i trenera se svodi na prepucavanje koja vodi ka podeli javnosti na one koji su za i protiv, sto nicemu ne vodi. Sledece je promeniti Kokezu. Medjutim, problem je sto nemamo nema kvalitetne zamene za mesto predsednika FSS, a oni koji zele da zauzmu to mesto (Toncev, Babovic senior, Terzic i Pantelic) su od istih restlova skrojeni kao i Kokeza Srbija nema kvalitetne fudbalske radnike jer ih FSS nije proizvodio a oni koji su imali sansu da budu kvalitetni su zatrti cim su podigli glavu. Edited November 19, 2020 by Dimitrije 1
Recommended Posts