John Coltrane Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Nismo to od tebe očekivali”, napisao je Pantelić. Pa naravno, očekivali ste da i Vidić založi svoje ime u svetu fudbala i uleti sa vama u dil. Očekivali ste klimače glavom i dizače 2 prsta, očekivali ste pare od EP/SP, muljanje sa nacionalnim stadionom, očekivali ste procente pri prodaji igrača koje gurate zadnja 3minuta u igru ne bi li upisali nastup i obezbedili radnu dozvolu. Ali nisu svi ista bagra kao i vi. Najjači su mi ovi što misle da se Vidić ovim pismom "preporučuje" za neku fotelju u savezu 2
napadaj Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 10 minutes ago, Bogotac said: Kakvo polivanje loncarevica,vlade i plavsica po savezu i vucicu Gde?
John Coltrane Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 4 minutes ago, Bogotac said: Piramida radosti,zadnjih 10 minuta Ova od 16.11.?
SNARC Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 1 hour ago, theanswer said: middle jako do samog kraja učitava penale protiv nemačke i slovenije, poraz od estonije, koja pasivna agresivnost Ja vrtim postove..i trazim da vidim gde se @MiddleClass izjasnio protivu Vidica i pominjao ove momente.. Tek kad sam otvorio clanak, skapirah. Sreca pa nije pomenuo udobnu fotelju i toplu sobu u kojoj je Vidic..dok Kokeza i on ginu protivu Skotske. Govno naprednjacko. 4
John Coltrane Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Gledao sam par puta, taj koncept podcasta je moderan u pm, ali konkrento njih trojica kad su zajedno je malo mučno za gledanje/slušanje jer imam utisak da Plavšić i Lončarević imaju nešto lično protiv Novakovića, non-stop se zgledaju i smeju i baš je bljak. Ne znam,možda grešim, možda je do mene. Kao kad sediš sa nekim u društvu i u sred rasprave neko kaže "aj ne filozofiraj"
napadaj Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 5 minutes ago, Bogotac said: Od malopre. Ide na teveu? Ne vidim na Tjubu sad.
Milosh76 Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Na N1 trenutno pricaju o srpskom fudbalu... izmedju ostalog, gost i Ognjen Koroman 1
arkonada Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Opa, Koroman, sinoć bio kod Vidojkovića i Kulačina, jeste protiv ovih ali lud čovek skroz.
Recommended Posts