Ratamahatta Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Just now, BlackGeorge said: Pa koliko se sećam nismo se nešto proslavili ni sa njim u 11...dok je igrao. Ispravi me ako grešim. Stvarno se ne sećam nekog njegovog epohalnog doprinosa. Izmuvao penal u Portugalu. Dao gol mislim Gruziji u proslim kvalifikacijama za pobedu tamo. Opet radi preduzece, Katai. Milenkovic skandalozan.
Renegade Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 11 minutes ago, pasha said: Jeste, kao macka poritv Nemaca inace bi dobili 5 komada. Nije on ovde toliki problem, cak nas je i sudija usrao kod gola Ronalda koji je bio u ofsajdu. Problem je spora sredina terena. Iako izgleda da su nas rabucali po rezultatu ali susitnski nije bilo tako po igri. To nam se vec nekoliko puta desilo. Bas u Beogradu protiv Belgije gde smo bili jos dominatniji a slicno smo izgubili. Puno je tu faktora od samopouzdanja pa nadalje. Ipak nije sigurno da je ofsajd. Više liči da nije. Bez onih VAR vertikala koje izvlače teško sa sigurnošću može da se kaže tako da je puštanje igre ovde ispravno.
Ted Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, Cash said: Nije bio ofsajd na ovom yt klipu koji sam pogledao izgled kao čist ofsajd
hazard Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 5 minutes ago, pbg12345 said: pa cek oni kontrolisali igru i stvarali sanse na to mi smo i pravili amaterske kikseve pa to je fudbal jbg koja kategorija je ostala, pa da kazemo da smo trebali do boljeg rezultata? uzimajuci u obzir snagu na papiru, individualni kvalitet igraca, mi smo verovatno najgora reprezentacija evrospka u fudbalu unazad 20tak godina tamo jos od 2000 nije ni da smo do tad opravdali taj individualni kvalitet, ali ajde bili smo blizi vremenom ovo postaje sve tuznije Komentarišem konkretnu utakmicu, nebitno šta je sad 20 godina unazad. Mada i ne bi sad baš sad složio sa tobom, npr. kada su nas vodili Radomir i Antić bili smo sasvim solidni, isto tako u kvalifikacijama sa Šestkom. No umeli smo mi i gore da igramo na domaćem terenu nego večeras protiv sličnog ili jačeg protivnika pa da izvučemo bod. Mislim izvukli smo im bod u gostima...ne sporim da je Portugalija bolja, ali nije sada kao da su nas nešto vanserijski nadigrali i dobili 3-0. Stvarali smo i mi par šansi pre nego što je bilo 0-1...a za amaterske greške upravo kažem: to nas je koštalo, a ne neka superiorna igra Portugalaca. I pored svega zabismo im 2, zato kažem: bezveze. A da je srpski fudbal tužan i izgubljen slučaj, to brate ne moraš da mi objašnjavaš, to je opšte mesto
Mark Rothko Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Imaju li ovi u fudbalskoj reprezentaciji Suzanu?
Mindaugas Žukauskas Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Kosovo-Češka 2:1 Srbija-Portugal 2:4 Srce Srbije osvetlalo obraz Srbije
Ivo Petović Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Ništa tako adekvatno ne reprezentuje državu i naciju kao fudblaska reprezentacija. To je Srbija in a nutshell.
pasha Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, pbg12345 said: ma retko kad se oni ne trude ali nesto definitivno ne stima ovo predugo traje, bas covek mora da se zamisli pa da se seti kad smo mi u nekom kotinuitetu igrali na nivou individualnog kvaliteta igraca ono, da imamo igru i rezultate ne top reprezentacije, jer to nasi igraci i nisu, ali ta neka druga kategorija da imamo neku prepoznatljivu igru, da otprilike znas stta da ocekujes, koji su nam limtii, ali i sta sigruno mozemo odigrati kod nas vazda neka improvizacija, na mahove se bljesne i to je to nikakvog sistema nema Dosta je negativnost oko reprezentacije i fss. Postoji jak sukob cz-partizan, zavisno ko vlada u fss i osvaja titule. Onda seme oko prodaje igraca i svasta jos nesto. To utice na igrace. Evo seti se samo Djenove, a to se desilo da bi se Tole sto vise pritisnuo. I tako to ide iz godine u godinu. Cak i kada solidno igramo kao da neki pritisak, karma, kao danas, vraca. Realno mi mozemo preko LN na EP ali trenutno stanje oko fss i reprezentacije ne garantuje uspeh. Inace su se momci danas trudili.
pbg12345 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 ma nije cak ni btino da li je bio ofsajd da ga je svirao, istrcao bi ronaldo minut, dva, tri kasnije i opet dao gol rutinski su nas iskontrolisali mi smo mozda iamli neku sansu (to tunba muceni zna i valjda je pokusao reci) dok nismo primili prvi i to je bilo to slican scenario bi bio i u prvoj utakmici, engo smo tamo rano dali gol i mnogo vaznije povredio se njihov ubedljivo najbolji igrac mi rezultat protiv ovakvih ekipa mozemo napraviti u 1 eventualno 2 od 10 utakmica najbolji komentar naseg fudbala je onaj sa nedavnog prvenstva mladih kad je neciji selektor izjavio da nisu znali kako da se spreme protiv nas, jer mi nemamo niakkav sistem i uigrane akcijemoguce da je to i necija zajebancija, da je izmislejno, ne menja, jer u potpunosti opisuje nas fudbal
Mindaugas Žukauskas Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 2 minutes ago, Renegade said: Ipak nije sigurno da je ofsajd. Više liči da nije. Bez onih VAR vertikala koje izvlače teško sa sigurnošću može da se kaže tako da je puštanje igre ovde ispravno. Ove linije kao da je Gojko crtao
pasha Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 4 minutes ago, BlackGeorge said: Pa koliko se sećam nismo se nešto proslavili ni sa njim u 11...dok je igrao. Ispravi me ako grešim. Stvarno se ne sećam nekog njegovog epohalnog doprinosa. Mislim da je on uglavnom igrao u LN koju smo uzeli.
samo_opusteno Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Trebalo je Ljajic da igra umesto Matica koji je gotov.Krila Kostic i Lazovic znace da ce biti pokoji prodor ali nijedna kvalitetna lopta iz toga.Limitirani smo, Tadic je jedini ozbiljan znalac koji ne radi stvari mehanicki. Steta sto Marin ne igra za nas, bilo bi dobro gledati njega i Tadica u istom timu.
pbg12345 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 3 minutes ago, hazard said: Komentarišem konkretnu utakmicu, nebitno šta je sad 20 godina unazad. Mada i ne bi sad baš sad složio sa tobom, npr. kada su nas vodili Radomir i Antić bili smo sasvim solidni, isto tako u kvalifikacijama sa Šestkom. No umeli smo mi i gore da igramo na domaćem terenu nego večeras protiv sličnog ili jačeg protivnika pa da izvučemo bod. Mislim izvukli smo im bod u gostima...ne sporim da je Portugalija bolja, ali nije sada kao da su nas nešto vanserijski nadigrali i dobili 3-0. Stvarali smo i mi par šansi pre nego što je bilo 0-1...a za amaterske greške upravo kažem: to nas je koštalo, a ne neka superiorna igra Portugalaca. I pored svega zabismo im 2, zato kažem: bezveze. A da je srpski fudbal tužan i izgubljen slučaj, to brate ne moraš da mi objašnjavaš, to je opšte mesto ma samo prvi deo posta je odgovor tebi ostatak je narikanje nad porazom jasta, dali i oni nama 4 o tome se radi
Renegade Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Ove linije kao da je Gojko crtao Naš'o na netu :D. U svakom slučaju Kolarovljevo stopalo nas kolje.
MiddleClass Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, samo_opusteno said: Trebalo je Ljajic da igra umesto Matica koji je gotov. Krila Kostic i Lazovic znace da ce biti pokoji prodor ali nijedna kvalitetna lopta iz toga. Limitirani smo, Tadic je jedini ozbiljan znalac koji ne radi stvari mehanicki. Steta sto Marin ne igra za nas, bilo bi dobro gledati njega i Tadica u istom timu. Dva igraca manje u defanzivi? To je moglo potonji put 1978.
Recommended Posts