Cash Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Just now, MocaVukotic said: bio je neki ostojić Taj je bio u zvezdi? ?
gervasius twinkleminkleson Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Bio je posle obilica u zvezdi, neka 3 mjeseca, pa ga je zamjenio Muslin
Hamlet Strašni Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Meni je krivo što Pižon 91 nije bio rezerva u Bariju. I da udje u 118 minutu.
Mindaugas Žukauskas Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Kako komentarišete izjavu Kolarova da navijači previše sebi daju za pravo kada komentarišu fudbalere i taktiku, i da je to u rangu kao kada bi on učio tenisu Novaka? Da li je potrebno trenirati i igrati profi veliki fudbal da bi se moglo davati mišljenje u vezi fudbalske strategije i pojedinačnog učinka fudbalera?
Milosh76 Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Pa fudbaleri bi trebalo najbolje da znaju sta od njih trazi trener i zasto igraju taktiku kakvu igraju. To sto je nama nelogicno da igra neki Lukic koji ima manje od sat vremena na terenu u klubu u celoj polusezoni ili zasto Prijovic sedi na klupi, to je ono sto je Krstajaja objasnio igracima, a mi te informacije nemamo. E sad sto je Krstajaja izuzetno elokventan gospodin i sto ume da prenese svoje znanje i iskustvo, a slusaju ga intelektualci poput Kolarova to je druga prica. Mada bilo bi zanimljivo cudi sta se desava u svlacionici pre utakmice i u poluvremenu, pogotovo ako se nesto drasticno promeni. U tom smislu, Kolarov jeste u pravu... a mi smo i tako zemlja sa vise selektora nego stanovnika.
darkonet Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 51 minutes ago, Hamlet Strašni said: Meni je krivo što Pižon 91 nije bio rezerva u Bariju. I da udje u 118 minutu. Zar Pizon nije bio jedan od pomocnih trenera u Bariju? Bio sam ubedjen da jeste.
Hamlet Strašni Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Pa jeste, ali u mom univerzumu bio bi još aktivan igrač. Ulazi u 118 minutu i umesto Binića daje gol iz penala.
gervasius twinkleminkleson Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 29 minutes ago, Milosh76 said: Pa fudbaleri bi trebalo najbolje da znaju sta od njih trazi trener i zasto igraju taktiku kakvu igraju. To sto je nama nelogicno da igra neki Lukic koji ima manje od sat vremena na terenu u klubu u celoj polusezoni ili zasto Prijovic sedi na klupi, to je ono sto je Krstajaja objasnio igracima, a mi te informacije nemamo. E sad sto je Krstajaja izuzetno elokventan gospodin i sto ume da prenese svoje znanje i iskustvo, a slusaju ga intelektualci poput Kolarova to je druga prica. Mada bilo bi zanimljivo cudi sta se desava u svlacionici pre utakmice i u poluvremenu, pogotovo ako se nesto drasticno promeni. U tom smislu, Kolarov jeste u pravu... a mi smo i tako zemlja sa vise selektora nego stanovnika. Kud ce Prijovic na teren kad je Mitrovic u solidnoj formi, plus je generalno daleko bolji igrac? Prijovic realno moze da bude dobar bekap Mitrovicu, ili da igraju zajedno 10 minuta kad se idena neke centarsuteve ili bunarenje
Milosh76 Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Pa da igramo sa 2 spica. Da ne pominjem pateticnog Kostica koji je imao mesto i kad je bio ubedljivo najgori na terenu, a imali smo mogucnost da odigramo i sa 2 spica. A drugo Jovic je definitivno zasluzio bar pola sata protiv raspalih Litvanaca..al dobro, "selektor" odlucuje o tome ko ce igrati.
John Coltrane Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Kako komentarišete izjavu Kolarova da navijači previše sebi daju za pravo kada komentarišu fudbalere i taktiku, i da je to u rangu kao kada bi on učio tenisu Novaka? Da li je potrebno trenirati i igrati profi veliki fudbal da bi se moglo davati mišljenje u vezi fudbalske strategije i pojedinačnog učinka fudbalera? Ovde se svrsavalo na onaj intervju Acike u Rimu sa Kokijem, a u serijalu posvecenom SP. Arogancija do neba, sa sve bogom danom misijom da objasni vaskolikom srpstvu da je smena Baneta i Muslina u stvarni prava stvar.
gervasius twinkleminkleson Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Pa da igramo sa 2 spica. Da ne pominjem pateticnog Kostica koji je imao mesto i kad je bio ubedljivo najgori na terenu, a imali smo mogucnost da odigramo i sa 2 spica. A drugo Jovic je definitivno zasluzio bar pola sata protiv raspalih Litvanaca..al dobro, "selektor" odlucuje o tome ko ce igrati.Jes, sjajno bi to izgledalo s takva dva špica, kao neki derbi kaunti iz 96.
Moća Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Pa protiv Litvanije je izgledalo solidno.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Recommended Posts