November 20, 20186 yr 1 hour ago, ZSNj said: To što nezaposleni diplomirani pravnik ili ekonomista misli da zna vise od bilo kog pekara iili automehanicara koji se nalaze na rukovodecem polozaju.. elitizam.. Konkretan primer srpskog gradjanskog elitizma.
November 20, 20186 yr Just now, Dimitrije said: Konkretan primer srpskog gradjanskog elitizma. Ništa pogrešio nije ZSNj...
November 20, 20186 yr 52 minutes ago, az67 said: Kup UEFA, osmina finala 1983/84 Mi smo propustili sansu u Nisu, ovde je moglo da se igra, u prvenstvu smo ih uvek gazili i mislim da nemaju pobedu na Cairu sem te u Evropi za 40 godina Prve lige SFRJ... Edited November 20, 20186 yr by W.F.C.
November 20, 20186 yr 7 minutes ago, Dimitrije said: Konkretan primer srpskog gradjanskog elitizma. Voleo bih da Vi nabasate u nekoj drzavnoj instituciji u Srbiji na "bilo koga na bilo kom rukovodecem polozaju" pa da se siti sa njim ispricate i o elitizmu i o populizmu. Lepo je frljati se terminima, pogotovo kada ste teorijski potkovani ali dodjite pa proverite kako ovo što sam prethodno napisao izgleda u praksi. Na konkretnom primeru.
November 20, 20186 yr Quote Srbija: Rajković – Rodić, Veljković, Milenković, Rukavina – Lukić, Maksimović – Gaćinović, Živković, Ljajić – Mitrović Bas mlad sastav ako je za verovati...
November 20, 20186 yr nece ovi matori da se mrznu ok je sastav, vecina ovih igraca ce imati zelju da se pokaze, a razlika u individualnom kvalitetu je ogromna 3:0
November 20, 20186 yr 1 hour ago, W.F.C. said: Mi smo propustili sansu u Nisu, ovde je moglo da se igra, u prvenstvu smo ih uvek gazili i mislim da nemaju pobedu na Cairu sem te u Evropi za 40 godina Prve lige SFRJ... Od sezone 1979/80. do raspada SFRJ Hajduk nije pobedio na Čairu (7-4-0, 20:5 za Radnički). Sedamdesetih je Hajduk često pobeđivao - četiri pobede u periodu1970/71-1978/79.
November 20, 20186 yr teren i poseta u skladu sa zaslugama reklo bi se.. te se ne bi trebalo iznenaditi jos jednim kiksom :coffee: