Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

Не, али потпуно је бесмислено да му се замерају резултати. Ни Ћелави није имао неку игру па је било кукање кад га је Кокеза и ко још са њим шутно. Тупаво би било да се сад прави смена.

Posted

Ja mu nisam zamerao rezultate, potvrdio sam ono sto je covek pre mene ispisao. Rezultati su prosecni, slab ucinak na SPu, zadovoljavajuc u ovoj kvazi-ligi protiv krs protivnika. Nit tamo nit vamo.

Zameram mu SNS lizanje (ako stvarno treba da crtam dokaze za ovo onda nemamo o cemu da pricamo), sikaniranje Nastasica, Milivojevica, slanju Milana Obradovica da se posere po igracima na konferenciji i slicno.

Posted

Kako li će igrati i jedni i drugi po ovakvome tajfunu

Posted (edited)
32 minutes ago, goofs said:

Ja mu nisam zamerao rezultate, potvrdio sam ono sto je covek pre mene ispisao. Rezultati su prosecni, slab ucinak na SPu, zadovoljavajuc u ovoj kvazi-ligi protiv krs protivnika. Nit tamo nit vamo.

Zameram mu SNS lizanje (ako stvarno treba da crtam dokaze za ovo onda nemamo o cemu da pricamo), sikaniranje Nastasica, Milivojevica, slanju Milana Obradovica da se posere po igracima na konferenciji i slicno.

Да ли је Миљан II имао слаб учинак на СП? Значи замераш му политичку оријентацију, 'шиканирање' МИловојевића и Настасића?

Edited by porucnik vasic
Posted (edited)
3 minutes ago, porucnik vasic said:

Значи замераш му политичку оријентацију, 'шиканирање' МИловојевића и Настасића?

Da. Sto si stavio sikaniranje pod '', jel se to nije desilo?

Edited by goofs
Posted (edited)

Шиканирање? Тешко да Луку Миливојевића неко може да шиканира. Сумњам и Настасића. Јесу из тима избачени због нефудбалских разлога( то се наравно први пут десило у историји лоптања у Србаља), али не знам како су то шиканирани.

Edited by porucnik vasic
Posted

Јбг ако и овдје треба да се поново објашњава зашто Крстаја није за селектора или Кокеза за предсједника ФСС. 

Posted

Meni Krstajiceva navodna SNS orijentacija nije problem u rukovodjenju reprezentacijom.  Ne mili mi se Vucic, ali ne vidim da je mnogo drugaciji od onih koji su Srbijom vladali od Karadjordja do danas.  (Narod ima vodje kakve bira, kakve voli i kave zasluzuje.  To sto srpska elita misli da je bolja i da zna vise od bilo koga na bilo kom rukovodecem polozaju je vise stvar njenog elitizma nego njenog sustinskog kvaliteta i poznavanja stvari. 

Posted
1 hour ago, renne said:

Kako li će igrati i jedni i drugi po ovakvome tajfunu

Posted

Jaka kosava, teren nakvasen i mekan. Neka su nam sve neprirodne sile u pomoci uz Radojkinu pesmu,

Posted

Hajduk protiv reala sa nisave 80 i neke. Bura je nosila sve ali ipak se igralo.

Posted
1 hour ago, Dimitrije said:

Meni Krstajiceva navodna SNS orijentacija nije problem u rukovodjenju reprezentacijom.  Ne mili mi se Vucic, ali ne vidim da je mnogo drugaciji od onih koji su Srbijom vladali od Karadjordja do danas.  (Narod ima vodje kakve bira, kakve voli i kave zasluzuje.  To sto srpska elita misli da je bolja i da zna vise od bilo koga na bilo kom rukovodecem polozaju je vise stvar njenog elitizma nego njenog sustinskog kvaliteta i poznavanja stvari. 

To što nezaposleni diplomirani pravnik ili ekonomista misli da  zna vise od bilo kog pekara iili automehanicara koji se nalaze na rukovodecem polozaju.. elitizam.. :fantom: