porucnik vasic Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Не, али потпуно је бесмислено да му се замерају резултати. Ни Ћелави није имао неку игру па је било кукање кад га је Кокеза и ко још са њим шутно. Тупаво би било да се сад прави смена.
goofs Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Ja mu nisam zamerao rezultate, potvrdio sam ono sto je covek pre mene ispisao. Rezultati su prosecni, slab ucinak na SPu, zadovoljavajuc u ovoj kvazi-ligi protiv krs protivnika. Nit tamo nit vamo. Zameram mu SNS lizanje (ako stvarno treba da crtam dokaze za ovo onda nemamo o cemu da pricamo), sikaniranje Nastasica, Milivojevica, slanju Milana Obradovica da se posere po igracima na konferenciji i slicno.
renne Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Kako li će igrati i jedni i drugi po ovakvome tajfunu
porucnik vasic Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 (edited) 32 minutes ago, goofs said: Ja mu nisam zamerao rezultate, potvrdio sam ono sto je covek pre mene ispisao. Rezultati su prosecni, slab ucinak na SPu, zadovoljavajuc u ovoj kvazi-ligi protiv krs protivnika. Nit tamo nit vamo. Zameram mu SNS lizanje (ako stvarno treba da crtam dokaze za ovo onda nemamo o cemu da pricamo), sikaniranje Nastasica, Milivojevica, slanju Milana Obradovica da se posere po igracima na konferenciji i slicno. Да ли је Миљан II имао слаб учинак на СП? Значи замераш му политичку оријентацију, 'шиканирање' МИловојевића и Настасића? Edited November 20, 2018 by porucnik vasic
goofs Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 (edited) 3 minutes ago, porucnik vasic said: Значи замераш му политичку оријентацију, 'шиканирање' МИловојевића и Настасића? Da. Sto si stavio sikaniranje pod '', jel se to nije desilo? Edited November 20, 2018 by goofs
porucnik vasic Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 (edited) Шиканирање? Тешко да Луку Миливојевића неко може да шиканира. Сумњам и Настасића. Јесу из тима избачени због нефудбалских разлога( то се наравно први пут десило у историји лоптања у Србаља), али не знам како су то шиканирани. Edited November 20, 2018 by porucnik vasic
Cane Vukic Prebranac Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Јбг ако и овдје треба да се поново објашњава зашто Крстаја није за селектора или Кокеза за предсједника ФСС.
Dimitrije Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Meni Krstajiceva navodna SNS orijentacija nije problem u rukovodjenju reprezentacijom. Ne mili mi se Vucic, ali ne vidim da je mnogo drugaciji od onih koji su Srbijom vladali od Karadjordja do danas. (Narod ima vodje kakve bira, kakve voli i kave zasluzuje. To sto srpska elita misli da je bolja i da zna vise od bilo koga na bilo kom rukovodecem polozaju je vise stvar njenog elitizma nego njenog sustinskog kvaliteta i poznavanja stvari.
Zico Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 1 hour ago, renne said: Kako li će igrati i jedni i drugi po ovakvome tajfunu
pasha Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Jaka kosava, teren nakvasen i mekan. Neka su nam sve neprirodne sile u pomoci uz Radojkinu pesmu,
borris_ Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Hajduk protiv reala sa nisave 80 i neke. Bura je nosila sve ali ipak se igralo.
ZSNj Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 1 hour ago, Dimitrije said: Meni Krstajiceva navodna SNS orijentacija nije problem u rukovodjenju reprezentacijom. Ne mili mi se Vucic, ali ne vidim da je mnogo drugaciji od onih koji su Srbijom vladali od Karadjordja do danas. (Narod ima vodje kakve bira, kakve voli i kave zasluzuje. To sto srpska elita misli da je bolja i da zna vise od bilo koga na bilo kom rukovodecem polozaju je vise stvar njenog elitizma nego njenog sustinskog kvaliteta i poznavanja stvari. To što nezaposleni diplomirani pravnik ili ekonomista misli da zna vise od bilo kog pekara iili automehanicara koji se nalaze na rukovodecem polozaju.. elitizam..
az67 Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 (edited) 1 hour ago, borris_ said: Hajduk protiv reala sa nisave 80 i neke. Bura je nosila sve ali ipak se igralo. Kup UEFA, osmina finala 1983/84 Edited November 20, 2018 by az67
Recommended Posts