October 27, 20177 yr Nemoj leba ti, taman se vratio mali djavo ljaja Edited October 27, 20177 yr by *edited by mod
October 27, 20177 yr Nemoj leba ti, taman se vratio mali djavo ljaja И одбио премију као 1 патриота ❤
October 27, 20177 yr Danas bez vesti sa Terazija 35, je li bilo novog sastanka? U ponedeljak ili utorak ce se sve znati
October 28, 20177 yr Pričao sa Tošinjom pre neki dan pa se dotakosmo i famoznog prvog poluvremena protiv Gruzije. Odsekle se noge, dešava se. Ali dobro je bilo u drugom.
October 29, 20177 yr Žurnal kaže da je Muki pedaliran. Hvala mu i do viđenja. Dajte Pauna da nas vodi narednih 20 godina i da pevamo svi sa njim.
October 29, 20177 yr Haha, kako nepogrešivo uvijek sam sebi puca u koljena fudbalski savez Jedva čekam da vidim objašnjenje. Ako ne bude 'neefikasna igra' nisu ništa uradili :D
October 29, 20177 yr U nedelju će biti saopšten spisak igrača koji će igrati u prijateljskim mečevima protiv Kine i Južne Koreje, ali spisak (izgleda) neće saopštiti Slavoljub Muslin. Umesto Slavoljba Muslina koji je trenutno u Francuskoj, spisak bi trebalo da saopšte direktor reprezentacije Goran Bunjevčević i trener u Muslinovom stručnomštabu Mladen Krstajić. Očekuje se da na spisku za ova dva prijateljska meča bude i određeni broj igrača koji igraju u Superligi Srbije.
October 29, 20177 yr Haha, kako nepogrešivo uvijek sam sebi puca u koljena fudbalski savez Jedva čekam da vidim objašnjenje. Ako ne bude 'neefikasna igra' nisu ništa uradili :D Bice kako ne igramo lepo i kako ne zove petog najplacenijeg igrača na svetu. Vidim da su krenuli sa pričom kako je Piksi pravo rešenje jer ga narod voli i sa njim je zagarantovan atraktivan fudbal. Da ne znam bolje rekao bih da planiraju da ga stave direktno u prvi tim.... Još veca komedija je to što im je Tumba sledeca opcija jer je "sjajno" odradio kvalifikacije sa CG