Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Ma znam, za sad je nema... Da je pameti da prijateljske pred prvenstvo odigramo losije, e tad pi pocela pljuvanja po igracima a ovi bi naravno u inat tome dali sve od sebe na prvenstvu...  :lol:

Ovo je dobar podatak isto, zanci na samo jednom od 4 prvenstva nemamo pobedu u grupi, 2006. (tada je grupa realno i bila najteza). Ovo donosi lepu verovatnocu da mozemo do jedne pobede i u Rusiji. Inace gledao sam ekipe koje su imale 4 boda u grupi zadnjih nekoliko prvenstava i ajde grubo receno nesto manje od pola njih se dokopalo osmine finala.

98. smo imali srece da dobijemo u grupu dve lose selekcije, iran i sad, a i mi smo tada bili jaki, pa smo zabelezeli prve dve pobede, mada smo se mucili i sa iranom i sad-om. i 2000. smo imali dobru grupu, pa opet samo pobeda protiv norveske. cak i 2010. smo imali dosta dobar zreb, pa mucak. zapravo zreb nas je mazio dosad na velikim takmicenjima, osim 2006. ako bismo u rusiji mogli da ostvarimo jednu pobedu protiv ekipe iz treceg sesira,  i da nekako izmuzemo jos jedan bod, mislim da bi to bio fantastican rezultat, objektivni plafon ove ekipe.

Zanimljivo i da na 3 od 4 poslednja SP nailazimo na Nemacku i da imamo odlican skor 1-1-1. Mislim da zreb iz 2006. ne moze da se ponovi, bar se nadam, toliki kvalitet u tri protivnika. 2010.je po meni tezak zreb opet bio, polufinalista i cetvrtfinalista s nama u grupi. A Australija je karakterna reprezentacija koja daje 200 posto mogucnosti kad igra SP, na sta je Antic upozoravao a i videli smo u drugom poluvremenu. Izuzetno upecatljiva i poucna utakmica za nas. Igra koju smo igrali u 1.poluvremenu je bila izvanredna.

ako bismo u rusiji mogli da ostvarimo jednu pobedu protiv ekipe iz treceg sesira,  i da nekako izmuzemo jos jedan bod, mislim da bi to bio fantastican rezultat, objektivni plafon ove ekipe.

Ali vrlo moguce i nedovoljno za prolaz u osminu finala. Ali ni ja se ne zanosim time da prodjemo grupu, samo se potajno nadam i to je to.

Edited by W.F.C.

pa moguce da ce biti nedovoljno, ali isto tako moguce je da necemo pobediti tu ekipu iz treceg sesira, nece to biti slabe reprezentacije. naveo sam 4 boda kao nesto sto mi se cini kao rezultat na gornjoj granici nasih mogucnosti, pod uslovom da ne dobijemo u grupi brazil i spaniju, sto moze da se desi. neka, nazovi, realna, grupa, u kojoj bi, uz jakog nosioca, jos bili meksiko, juzna koreja i mi, otprilike bi nam ponudila mogucnost da napravimo rezultat koji sam naveo.

Edited by Nikodije

ili recimo da nas usere da nam rusija bude nosilac grupe, tada bismo cak imali i dobre sanse za prolaz :)

Mada mislim da ce Rusija na misice i guranje sudija do osmine finala  ^_^

Treba nam neko slabiji ili manje napaljen iz Afrike, Azije ili Evrope u grupi. Zasto? Npr. ovako napaljeni Egipat ocekujem da preko mrtvih mora da prodje grupu, ima da izginu...  :lol:  Ali zato neka Nigerija recimo nece, ili ne znam, Koreja sto kazes, ili neki Evropljani koji nisu nosilac grupe. Onda isto latinosi igraju slabije kad se igra u Evropi itd...Sta bi bilo kad bi bilo  ;)

Edited by W.F.C.

btw na 4 ucesca na velikim takmicenjima imamo ukupno 4 pobede (iran i sad 98, norveska 2000, i nemacka 2010)

I to sve četiri pobede sa 1:0. Mislim da ćemo i u Rusiji dati maksimalno gol po utakmici.

I to sve četiri pobede sa 1:0. Mislim da ćemo i u Rusiji dati maksimalno gol po utakmici.

muslin je na kzs posle plasmana naveo da smo davali dva gola po utakmici, sto je valjda dokaz da igramo napadacki, i da dajemo puno golova. prenebregnuvsi da smo od tih 20, 15 dali moldaviji, gruziji i austriji. protiv velsa i irske u 4 utakmice jedva 5 golova. a u rusiji nas, vec u grupi, cekaju jaci rivali od velsa i irske, tako da ni ja bas ne verujem da cemo se nadavati golova.

Jel cemo igrati neke prijateljske u novembarskom baraz terminu? Neka turneja po Kostariki i Panami, Kirin Kup, zajebancija sa Kiprom i Maltom, tradicionalna utakmica protiv selekcije novinara...

Muslin je rekao da hocemo i da nismo hteli da zakazujemo dok se ne kvalifikujemo.

Negde procitah Juzna Koreja i Kina da su u planu :)

zar nije rekao da cemo pokusati da igramo protiv neke africke, i neke juznoamericke reprezentacije kako bismo se pripremili za ono sto nas ceka u rusiji?

Pa to valjda tek kad se budu znale grupe, i pred sam turnir

Za sada, ko ponudi više

Red je da odigramo taj kup 1 Kire, nismo dugo

Hong Kong, Mijanmar i Tuvalu, dobijemo sve 3 i nazadujemo 10 mesta na listi. 

Hong Kong, Mijanmar i Tuvalu, dobijemo sve 3 i nazadujemo 10 mesta na listi. 

De ga nađe :D