Feindouno Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Znaju se i ostala sedmorica u Brazilu. Ronaldinjo je svakako najpoznatiji.
nbg4ever Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 (edited) Ajmo opet... KURIR POŽURIO ANTIĆA DA OBJAVI SPISAK ZA SPS ( :D )ANTIĆEV SPISAKGOLMANIVladimir Stojković (Vigan)Bojan Isailović (Zaglebje)Željko Brkić (Vojvodina)Anđelko Đuričić (Leirija)ODBRANABranislav Ivanović (Čelsi)Antonio Rukavina (Minhen 1860)Aleksandar Luković (Udineze)Aleksandar Kolarov (Lacio)Nemanja Vidić (Mančester j.)Neven Subotić (Dortmund)Ivan Obradović (Saragosa)Slobodan Rajković (Tvente)Marko Lomić (Partizan)Pavle Ninkov (C. zvezda)SREDINADejan Stanković (Inter)Zdravko Kuzmanović (Štutgart)Miloš Krasić (CSKA)Milan Jovanović (Standard)Gojko Kačar (Herta)Nenad Milijaš (Vulverhempton)Zoran Tošić (Keln)Miloš Ninković (Dinamo K.)Radosav Petrović (Partizan)Dušan Tadić (Vojvodina)NAPADMarko Pantelić (Ajaks)Nikola Žigić (Valensija)Danko Lazović (Zenit)Dejan Lekić (C. zvezda)Dragan Mrđa (Vojvodina)29 Igraca (u tekstu se pominje 30). Nema Matica Edited May 12, 2010 by nbg4ever
nbg4ever Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Evo i sta kaze JorgancevicDuša mi se cepa kad vidim spisak „orlova“ Ipak ćete braniti u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo?- Početkom godine dobio sam belgijski pasoš i, evo, prihvatio sam ponudu novog selektora Žorža Likensa, koji me je i doveo iz Rada u Gent, da branim za njihovu reprezentaciju. U srcu neću biti srećan, naravno najradosniji bih bio da nosim dres Srbije, ali kada me u mojoj domovini neće, ovde hoće. Još sam mlad za golmana, tek mi je 27. Znate šta, nisam najbolji golman na svetu, ali nije u redu da ne dobijem bar jedan poziv za trud, jer sam uvek stavljao svoju zemlju ispred sebe.
Drug Chabor Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Majka mu stara, zna li se konačno koji je spisak pravi?
clever bastard Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 (edited) Goalkeepers: Vladimir Stojkovic (Wigan/England), Zeljko Brkic (Vojvodina Novi Sad), Bojan Isailovic (Cukaricki Belgrade), Andjelko Djuricic (Leiria/Portugal) Defenders: Branislav Ivanovic (Chelsea/England), Antonio Rukavina (1860 Munich/Germany), Nemanja Vidic (Manchester United/England), Neven Subotic (Borussia Dortmund/Germany), Aleksandar Lukovic (Udinese/Italy), Ivan Obradovic (Real Zaragoza/Spain), Aleksandar Kolarov (Lazio/Italy)Midfielders: Dejan Stankovic (Inter Milan/Italy), Nenad Milijas (Wolves/England), Milos Krasic (CSKA Moscow/Russia), Milan Jovanovic (Standard Liege/Belgium), Milos Ninkovic (Dynamo Kiev/Ukraine), Zdravko Kuzmanovic (Stuttgart/Germany), Zoran Tosic (Manchester United/England), Miralem Sulejmani (Ajax/Netherlands), Gojko Kacar (Hertha Berlin/Germany), Nemanja Matic (Chelsea/England), Radosav Petrovic (Partizan Belgrade)Forwards: Nikola Zigic (Valencia/Spain), Marko Pantelic (Ajax/Netherlands), Danko Lazovic (Zenit St Petersburg/Russia), Dragan Mrdja (Vojvodina), Dejan Lekic (Red Star Belgrade)ovaj se pojavio na fifinom sajtu,27 imena Edited May 12, 2010 by clever bastard
Un-juice Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 (edited) novi obrtdakle ipak je pozvao jos dvojicu odbrambenih za svaki slucaj i jedno iznenadjenje.dileme su znaci Isailovic/Djuricic, Lekic/Mrdja i odabrati jednog od Ninkovica, Matica, Miralema i Tomica? Edited May 12, 2010 by Un-juice
Mauci Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ja bih poveo samo 3 napadaca, nadao se da nece biti povreda i kartona. I to mi bolje zvuci od Lekica na terenu. Realno, sta mogu pokazati Lekic i Mrdja na SP? Osim silnog nesnalazenja? Ako zagusti, tu je jos i Jovanovic koji moze igrati napred.Takodje, Djuricic bi mi bio 2. golman a za treceg bi uzeo Isailovica jer Brkic dokazano nema pojma.U odbrani ne bih nista dirao, a u sredini bi mi Matic i Sulejmani imali prednost pred Petrovicem. Znam, pusti snovi.
Calavera Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ispadaju 1 golman, Vukovic, Rajkovic, Sulejmani, Matic, Tomic i Mrdja.
Nemanja Posrbica Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ispadaju 1 golman, Vukovic, Rajkovic, Sulejmani, Matic, Tomic i Mrdja.Ako ne bude povreda.
clever bastard Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ja bas mislim da ce ostaviti jos jednog odbrambenog za svaki slucaj a da ce ispusiti i Lekic i Mrdja i Suljo.
DarkAttraktor Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 (edited) Bice poprilicno iznenadjenje ako ispadne neko sem Isailovica, Vukovica, Matica, Tomica, Kacara, Sulejmanija i Lekica.S druge strane, jab volo da izbaci Brkica umesto Isailovica, Milijasa umesto Matica i Lazovica umesto Kacara, al od toga znam da nema leba.edit: sto znaci da je sva prilika da ce 01.06. verovatno po prvi put u istorji Vojvodina biti najzastupljeniji klub u reprezentaciji :D Edited May 12, 2010 by DarkAttraktor
Milosh76 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Nemanja Tomic Antic je poludeo potpuno! Na osnovu kojih para, pardon, zasluga je pozvao Tomica?
Zaki Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Bice poprilicno iznenadjenje ako ispadne neko sem Isailovica, Vukovica, Matica, Tomica, Kacara, Sulejmanija i Lekica.S druge strane, jab volo da izbaci Brkica umesto Isailovica, Milijasa umesto Matica i Lazovica umesto Kacara, al od toga znam da nema leba.edit: sto znaci da je sva prilika da ce 01.06. verovatno po prvi put u istorji Vojvodina biti najzastupljeniji klub u reprezentaciji :D A zašto Kačara da ne vodi?
Recommended Posts