Fakundo Sava Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Ne smeta meni Rukavina u 11, a da je Basta na klupi, ali ga ne zove uopste. Odavno vece djubre nije preslo prag Marakane... Rukavina? Muslin ima sreću što imamo ubedljivo najlakšu grupu,plus vraća nam se za neke nesrećne okolnosti poslednjih par godina , bilo koja jača repka bi nas unakazila. I Mihajlović bi sa njima bio u prva dva tima
kud u maglu Simoviću Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Rukavina? Muslin ima sreću što imamo ubedljivo najlakšu grupu,plus vraća nam se za neke nesrećne okolnosti poslednjih par godina , bilo koja jača repka bi nas unakazila. I Mihajlović bi sa njima bio u prva dva tima ma jok midlara misli na muslina
borris_ Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Osim SMS tu fali i Jojic koji je imao odlicno proljece sa Kelnom.
Cash Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Nema Z.Tosica u reprezentaciji. To se jednom forumasu nece svideti.
Kreator Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 cudi me da ga nema, ako je ona teorija tacna, jer trenutno trazi klub.
porucnik vasic Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 A kamo mali Zivkovic? Игра ли или је као Грујан?
Cane Vukic Prebranac Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Nema Z.Tosica u reprezentaciji. To se jednom forumasu nece svideti. Напокон.
Cash Posted August 15, 2017 Posted August 15, 2017 Напокон. +1.Tosica nikako nisam podnosio u repki zadnje 3 godine.
Toni Sumaher Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Rukavina i Basta...mrtva trka ko je gori na desnom beku. Tosic je bivsi igrac, dobra odluka Muslina.
MiddleClass Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Basta igra Muslinovu formaciju vec 10 godina u dobrom klubu i to je standardan. Tako da mlatis jbg...
Toni Sumaher Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Basta igra Muslinovu formaciju vec 10 godina u dobrom klubu i to je standardan. Tako da mlatis jbg... Basta je defanzivna rupetina, zna to Muslin bolje od tebe i mene zajedno.
MiddleClass Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Muslin ga ne zove zbog sujete - u svadji su odavno. A valjda i ovi iz Lacija znaju bolje od mene i tebe zajedno...
Toni Sumaher Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 (edited) Muslin ga ne zove zbog sujete - u svadji su odavno. A valjda i ovi iz Lacija znaju bolje od mene i tebe zajedno... Pa dobro, Muki jeste sujetan lik, ali mislim da mu se ne uklapa u koncept. Lacio igra mnogo ofanzivnije nego sto bi Muslin i pomislio, a ionako im je cela odbrana kancerozna. edit: ne Edited August 16, 2017 by Toni Sumaher
levi Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Za ovaj ciklus neće više biti velikih promena, ne menja se tek tako ekipa kojoj ide dobro Čudi me da i Ljajića sad ubacuje, to je ozbiljan koncepcijski rizikOd sledećih kvalifikacija, nepotrebno je da se uošte spominju Rukavina i Basta, ima dobrih mlađih desnih bekova
Recommended Posts