August 15, 20177 yr Ne smeta meni Rukavina u 11, a da je Basta na klupi, ali ga ne zove uopste. Odavno vece djubre nije preslo prag Marakane... Rukavina? Muslin ima sreću što imamo ubedljivo najlakšu grupu,plus vraća nam se za neke nesrećne okolnosti poslednjih par godina , bilo koja jača repka bi nas unakazila. I Mihajlović bi sa njima bio u prva dva tima
August 15, 20177 yr Rukavina? Muslin ima sreću što imamo ubedljivo najlakšu grupu,plus vraća nam se za neke nesrećne okolnosti poslednjih par godina , bilo koja jača repka bi nas unakazila. I Mihajlović bi sa njima bio u prva dva tima ma jok midlara misli na muslina
August 16, 20177 yr Rukavina i Basta...mrtva trka ko je gori na desnom beku. Tosic je bivsi igrac, dobra odluka Muslina.
August 16, 20177 yr Basta igra Muslinovu formaciju vec 10 godina u dobrom klubu i to je standardan. Tako da mlatis jbg...
August 16, 20177 yr Basta igra Muslinovu formaciju vec 10 godina u dobrom klubu i to je standardan. Tako da mlatis jbg... Basta je defanzivna rupetina, zna to Muslin bolje od tebe i mene zajedno.
August 16, 20177 yr Muslin ga ne zove zbog sujete - u svadji su odavno. A valjda i ovi iz Lacija znaju bolje od mene i tebe zajedno...
August 16, 20177 yr Muslin ga ne zove zbog sujete - u svadji su odavno. A valjda i ovi iz Lacija znaju bolje od mene i tebe zajedno... Pa dobro, Muki jeste sujetan lik, ali mislim da mu se ne uklapa u koncept. Lacio igra mnogo ofanzivnije nego sto bi Muslin i pomislio, a ionako im je cela odbrana kancerozna. edit: ne Edited August 16, 20177 yr by Toni Sumaher
August 16, 20177 yr Za ovaj ciklus neće više biti velikih promena, ne menja se tek tako ekipa kojoj ide dobro Čudi me da i Ljajića sad ubacuje, to je ozbiljan koncepcijski rizikOd sledećih kvalifikacija, nepotrebno je da se uošte spominju Rukavina i Basta, ima dobrih mlađih desnih bekova