Cash Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Takođe mislim da od nekih igrača još uvek ne treba odustajati, posebno onih koji redovno igraju, poput Sulejmanija. +1
crtamOrasi Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 (edited) Imamo dvojicu u Danskoj, za obojicu nije cudo sto su zavrsili na ovolikom spisku, pretanki smo na tim pozicijama. Pesica nisam gledao od onog baraza U21 protiv Spanaca, ni u Francuskoj, ni u Atalanti. Tada nije pokazao mnogo toga sem sto je ogulio guzicu od trcanja, uglavnom bez lopte. Sa te strane je ok. S obzirom na gabarite rekao bih da je na spisku kao takticki pogodna rezerva Mitrovicu ako ovaj ne moze. Ne znam sta se desava sa Stojiljkovicem, on bi trebao da nam je drugi najkvalitetniji cf. Edited October 28, 2016 by crtamOrasi
mlatko Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 +1ti dvojica se mislim nesto mozda predomisljaju dal da igraju za novokomponovanu repku juzne pokrajine... mozda imaju ponude koje tesko da mogu lako odbiti? ...poslato sa prinudnog...
Dr Arslanagić Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Odigrao je prolećnu polusezonu u Anderlehtu prilično solidno, sada je u Sampdoriji, ne znam kakav je tamo.
porucnik vasic Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Odigrao je prolećnu polusezonu u Anderlehtu prilično solidno, sada je u Sampdoriji, ne znam kakav je tamo.Не игра. Гледаш ли Сулејманија? Sent from my iPhone using Tapatalk
MiddleClass Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Ladno ni Baste ni Lazovica. Mogao je dete Djordjevica zvati. Ima lijepu zenu...
Kreator Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Ladno ni Baste ni Lazovica. Mogao je dete Djordjevica zvati. Ima lijepu zenu... a kako igra ta žena?
Dr Arslanagić Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Не игра. Гледаш ли Сулејманија? Sent from my iPhone using Tapatalk Ove sezone sam odgledao par puta pregled kola, čini se da drži formu od prošle sezone. Tada je bio više nego solidan u ekipi vicešampiona. Prošle sezone je i Aleksić bio solidan u St. Gallenu. Obzirom na to ko je sve pozvan od napadača... Ko je Pešić?
MocaVukotic Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 nišlija u atalanti na pozajmici iz tuluza. napravio ime u sheriffu, bio jednu sezonu u jagodini, pa otišao u francusku. 1990 ili 1991. godište
porucnik vasic Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 nišlija u atalanti na pozajmici iz tuluza. napravio ime u sheriffu, bio jednu sezonu u jagodini, pa otišao u francusku. 1990 ili 1991. godište А наши Врцани ћуте! :o
ZokiAsov Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Opet nema Race, Musline pederu. +1 Mrzi ga zato sto je Srbin.
crtamOrasi Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 А наши Врцани ћуте! :o Kakva si ti pokvarena bubasvaba, neverovatno. Smeo bih ruku u vatru da bi bio kvisling za primer da si upao u pravu eru. Crna kosulja godine u wta trci za crnu kosulju godine 1941 bi otisla u prave ruke.
Recommended Posts