Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Takođe mislim da od nekih igrača još uvek ne treba odustajati, posebno onih koji redovno igraju, poput Sulejmanija.

+1

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted (edited)

Imamo dvojicu u Danskoj, za obojicu nije cudo sto su zavrsili na ovolikom spisku, pretanki smo na tim pozicijama.

Pesica nisam gledao od onog baraza U21 protiv Spanaca, ni u Francuskoj, ni u Atalanti. Tada nije pokazao mnogo toga sem sto je ogulio guzicu od trcanja, uglavnom bez lopte. Sa te strane je ok. S obzirom na gabarite rekao bih da je na spisku kao takticki pogodna rezerva Mitrovicu ako ovaj ne moze. Ne znam sta se desava sa Stojiljkovicem, on bi trebao da nam je drugi najkvalitetniji cf.

Edited by crtamOrasi
Posted

+1

ti dvojica se mislim nesto mozda predomisljaju dal da igraju za novokomponovanu repku juzne pokrajine... mozda imaju ponude koje tesko da mogu lako odbiti?

...poslato sa prinudnog...

Posted

Sulejmani? Stvarno ne verujem.

Posted

Odigrao je prolećnu polusezonu u Anderlehtu prilično solidno, sada je u Sampdoriji, ne znam kakav je tamo.

Posted

Odigrao je prolećnu polusezonu u Anderlehtu prilično solidno, sada je u Sampdoriji, ne znam kakav je tamo.

Не игра. Гледаш ли Сулејманија?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ladno ni Baste ni Lazovica. Mogao je dete Djordjevica zvati. Ima lijepu zenu...

Posted

Ladno ni Baste ni Lazovica. Mogao je dete Djordjevica zvati. Ima lijepu zenu...

a kako igra ta žena? 

Posted

A ona igra, vrti se kao cigra...

Posted

Не игра. Гледаш ли Сулејманија?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ove sezone sam odgledao par puta pregled kola, čini se da drži formu od prošle sezone. Tada je bio više nego solidan u ekipi vicešampiona.

Prošle sezone je i Aleksić bio solidan u St. Gallenu. Obzirom na to ko je sve pozvan od napadača... Ko je Pešić?

Posted

nišlija u atalanti na pozajmici iz tuluza. napravio ime u sheriffu, bio jednu sezonu u jagodini, pa otišao u francusku. 1990 ili 1991. godište

Posted

nišlija u atalanti na pozajmici iz tuluza. napravio ime u sheriffu, bio jednu sezonu u jagodini, pa otišao u francusku. 1990 ili 1991. godište

А наши Врцани ћуте! :o

Posted

Opet nema Race, Musline pederu.

+1

Mrzi ga zato sto je Srbin.

Posted

А наши Врцани ћуте! :o

Kakva si ti pokvarena bubasvaba, neverovatno. Smeo bih ruku u vatru da bi bio kvisling za primer da si upao u pravu eru. Crna kosulja godine u wta trci za crnu kosulju godine 1941 bi otisla u prave ruke.