Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Šta ova osoba Stefan Mitrović još treba da uradi, da više ne bude u reprezentaciji

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

5 zadnjih bezveznih i 0 playmakera, musi nema plan b, kada protivnici provale 3-6-1 formaciju biće veselo...

- zato nije ni zvao malog đavola ljaju, ne može ga koristiti kao zadnjeg bezveznog a ni kao krilo ii špica, objasnio je on to još pre pola godine

U kom smislu kontrolisati? Može da igra umesto Kostića, ili ako se Tadić, nedobogpupu, povredi, da imamo bar jednu zamenu koja ume nešto s loptom.

Je l mali Živković počeo da igra? Nema ni njega.

Posted

Sinisa da reaguje I da se javno zapita zasto za Ljajica nema mesta u reprezentaciji.

Posted

Šta ova osoba Stefan Mitrović još treba da uradi, da više ne bude u reprezentaciji

Da sruši rekord Milana Dudića. :)

Posted

Tu je Bambika da svojim iskustvom zakrpi ako dodje do ma koje pu-pu situacije :fantom:

Sad ozbiljno, meni najzalije sto nema Lazovica. Igra odlicnu sezonu u Genoi i mislim da bi desni bok sa njim bio puno ubojitiji nego sa Rukavinom. Iz te kombinacije bi i on i Tadic opasno profitirali.

Posted

Sad ozbiljno, meni najzalije sto nema Lazovica. Igra odlicnu sezonu u Genoi i mislim da bi desni bok sa njim bio puno ubojitiji nego sa Rukavinom. Iz te kombinacije bi i on i Tadic opasno profitirali.

+1

Opet nema Race, Musline pederu.

+1

Posted

Meni je žao što Tošića neko nije tukao u formativnim godinama, mogao je da bude izvrstan fudbaler.

Posted

Takođe mislim da od nekih igrača još uvek ne treba odustajati, posebno onih koji redovno igraju, poput Sulejmanija.

Posted

Meni najzalije sto se Maksimovic, Gruja, SMS i Zivkara jebavaju sa U21. Jebao ih baraz sa Sivicem na klupi.

Posted

Pa, možda ne bi bilo loše otići na to prvenstvo. Živković tek treba da ozbiljno zaigra, Grujić da dobije više minuta u prvom timu. Da li je Maksimović još u Astani?

Uglavnom, ima za njih vremena.

Šta se zbiva sa legendom Čelsija Pantićem?

Posted

Bitno je i u21 prvenstvo, ne bi ni ti klinci bili to što su sad da nisu otišli u Litvaniju i na Novi Zeland i poharali

Posted

Meni je žao što Tošića neko nije tukao u formativnim godinama, mogao je da bude izvrstan fudbaler.

Džabe bi ga tukao kad se rodio bez mozga.

Posted

Bitno je i u21 prvenstvo, ne bi ni ti klinci bili to što su sad da nisu otišli u Litvaniju i na Novi Zeland i poharali

Tačno to.

Džabe bi ga tukao kad se rodio bez mozga.

Može fudbaler i bez mozga da bude koristan, samo ga treba naučiti. Tošić ima dovoljno pozitivnih osobina i mogao je biti takav.

Posted

У екипу се вратио тренутно најбољи асистент у Премијершипу. А југословени помињу Раћу. :fantom:

Овом тиму би изгледа Дарко Лазовић легао као будали шамар, невероватно ми је да су Митровић и Вуковић на списку, као и онај несретник из Данске. Тај из Аталанте је за мене потпуна непознаница.  Митар је у голгетерској форми, Тадић убива, Костић солидан...3 бода.