levi Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Šta ova osoba Stefan Mitrović još treba da uradi, da više ne bude u reprezentaciji
goofs Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 5 zadnjih bezveznih i 0 playmakera, musi nema plan b, kada protivnici provale 3-6-1 formaciju biće veselo... - zato nije ni zvao malog đavola ljaju, ne može ga koristiti kao zadnjeg bezveznog a ni kao krilo ii špica, objasnio je on to još pre pola godine U kom smislu kontrolisati? Može da igra umesto Kostića, ili ako se Tadić, nedobogpupu, povredi, da imamo bar jednu zamenu koja ume nešto s loptom. Je l mali Živković počeo da igra? Nema ni njega.
*edited by mod Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Sinisa da reaguje I da se javno zapita zasto za Ljajica nema mesta u reprezentaciji.
J-♣ Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Šta ova osoba Stefan Mitrović još treba da uradi, da više ne bude u reprezentaciji Da sruši rekord Milana Dudića. :)
crtamOrasi Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Tu je Bambika da svojim iskustvom zakrpi ako dodje do ma koje pu-pu situacije Sad ozbiljno, meni najzalije sto nema Lazovica. Igra odlicnu sezonu u Genoi i mislim da bi desni bok sa njim bio puno ubojitiji nego sa Rukavinom. Iz te kombinacije bi i on i Tadic opasno profitirali.
Dr Arslanagić Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Sad ozbiljno, meni najzalije sto nema Lazovica. Igra odlicnu sezonu u Genoi i mislim da bi desni bok sa njim bio puno ubojitiji nego sa Rukavinom. Iz te kombinacije bi i on i Tadic opasno profitirali. +1 Opet nema Race, Musline pederu. +1
Dr Arslanagić Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Meni je žao što Tošića neko nije tukao u formativnim godinama, mogao je da bude izvrstan fudbaler.
Dr Arslanagić Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Takođe mislim da od nekih igrača još uvek ne treba odustajati, posebno onih koji redovno igraju, poput Sulejmanija.
Kanzas siti zez Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Meni najzalije sto se Maksimovic, Gruja, SMS i Zivkara jebavaju sa U21. Jebao ih baraz sa Sivicem na klupi.
Dr Arslanagić Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Pa, možda ne bi bilo loše otići na to prvenstvo. Živković tek treba da ozbiljno zaigra, Grujić da dobije više minuta u prvom timu. Da li je Maksimović još u Astani? Uglavnom, ima za njih vremena. Šta se zbiva sa legendom Čelsija Pantićem?
levi Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Bitno je i u21 prvenstvo, ne bi ni ti klinci bili to što su sad da nisu otišli u Litvaniju i na Novi Zeland i poharali
Moća Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Meni je žao što Tošića neko nije tukao u formativnim godinama, mogao je da bude izvrstan fudbaler. Džabe bi ga tukao kad se rodio bez mozga.
Dr Arslanagić Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Bitno je i u21 prvenstvo, ne bi ni ti klinci bili to što su sad da nisu otišli u Litvaniju i na Novi Zeland i poharali Tačno to. Džabe bi ga tukao kad se rodio bez mozga. Može fudbaler i bez mozga da bude koristan, samo ga treba naučiti. Tošić ima dovoljno pozitivnih osobina i mogao je biti takav.
porucnik vasic Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 У екипу се вратио тренутно најбољи асистент у Премијершипу. А југословени помињу Раћу. Овом тиму би изгледа Дарко Лазовић легао као будали шамар, невероватно ми је да су Митровић и Вуковић на списку, као и онај несретник из Данске. Тај из Аталанте је за мене потпуна непознаница. Митар је у голгетерској форми, Тадић убива, Костић солидан...3 бода.
Recommended Posts