Nemanja Posrbica Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Štoper Metalca koji igra desnog beka u reprezentaciji.
Timmi Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 U medjuvremenu sam konsultovao soccerway koji kaze da je napadac. Bar s prilicnom sigurnoscu mozemo reci da nije golman.
Nemanja Posrbica Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 U medjuvremenu sam konsultovao soccerway koji kaze da je napadac. Bar s prilicnom sigurnoscu mozemo reci da nije golman. Spominjan je zimus kao potenicjalno Zvezdino pojačanje. Igrao je ranije defanzivnog vezistu, pa je prebačen prošle godine na štopera, danas igra desnog beka. Polivalentnost.
reginald Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Ne svidja mi se previse prljava igra. Zdjelara vise ne bih zvao.
Bright Billy Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Au crni džerarde stivi igra lose od kad ima ovu glupavu frizuru...
Pokojni Ruxin Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Rajkara sazreo za prvog golmana. Koki sazreo da odjebe. A javljaju iz studija da se na terenu nalazi i zoran tošić...
Recommended Posts