Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Ciji je Cupic pa je zasluzio poziv?

Терзин и Захавијев.

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

Терзин и Захавијев.

Sad mi je jasno.

Posted

Trebalo je da zove onog Banjanina ili kako se vec zove, da ispaljuje projektile iz auta. I tako svakakve budale dobijaju sansu, moze i jedan koji ima kvalitet kao malo koji fudbaler, a nije mnogo gori od postojeceg kadra. Steta sto nema rukometnog pravila o letecim izmenama.

Posted

Bez Ristića, Jovića, Šaponjića, Plavšića, Dražića i Gaćinovića. Odbrana u ime očekivana, veznim redom razočaran. Valja probati sa tim momkom iz Nemačke. Nema ni Vanje MilinkovićSavić.

Verujem da će Jović i Šaponjić da igraju za omladinsku, dok su Rajković i Živković na A spisku. Za mene najveće neprijatno iznenađenje nepozivanje Ristića i Gaćinovića.

Posted

Е, да Жиле је прерастао 21 а Максимовић глупост енормних размера. Иначе тактички генија ће да игра 4-4-2 :frust:

Posted

Dobro i ja mislim da sem Rajkovića i Živkovića niko još nije prerastao U-21, ali će verovatno još par njih dobiti šansu do zime. Ako je A tim ispao, ne valja baš osakatiti i mladu repku.

Posted

Kakva je to mafija, zovu Petkovića a on jedan od lošijih ove sezone, još ne može da se opasulji posle povrede . Toliko o tome.

Posted (edited)

@posrbica

Maksimović?

Edited by dranata
Posted

Bar 10 igraca ne zasluzuje poziv, bravo Cure majstore! Spisak je :isuse:

Posted

Talentovan igrač, "nemačkog" mentaliteta i fudbalskog potencijala, nadam se da će se pravilno razviti i igrati za nacionalni tim bar 70x. Do zime će ga zvati i odigraće dva meča za A tim. Da li ima mesto da bude standardan sada, nisam siguran. Imamo bolje igrače, ne talentovanije, ali bolje u ovom trenutku.

Posted

Sve se slažem, al zaslužio je bar poziv.

Posted (edited)

Spajić je dobio zaslužen poziv u A repku. Petković je očigledno nagrađen kao lider mlade repke, a i pre povrede je dosta obećavao. Istina sada igra vrlo slabo i sigurno mu tu nije mesto. Nadam se da će do zime da se vrati u formu, za njega zaista mislim da može biti odličan bek u ligama petice. Brašanac je dobro počeo sezonu, zaslužio je makar razmatranje, a pošto smo ispali, možda je pravo vreme da se oproba. Istina u vezi imamo najjaču konkurenciju, mada kako igraju za nacionalni tim, to je pre kvantitet nego kvalitet.

Meni se Kosanović ne dopada, ali pošto imamo probleme sa povredama i otkazima, nije ni čudo da je on dobio poziv. Pejčinovića očigledno preskaču, standardan je u Lokomotivi.

Edited by Nemanja Posrbica
Posted

Meni Branezac i Petkovic deluju kao  budzenje cv-a pred prodaju.

Posted

Ivanic ni u jednoj. Kad kazes Stubu Srpstva ne kazna ubrzo stize.

Zato Nastic i Pankov redovni.

Realno su najgori.

Ili imaju dobrog menadzera ili im je konkurencija puna balvana.