porucnik vasic Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Ciji je Cupic pa je zasluzio poziv? Терзин и Захавијев.
Milosh76 Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Trebalo je da zove onog Banjanina ili kako se vec zove, da ispaljuje projektile iz auta. I tako svakakve budale dobijaju sansu, moze i jedan koji ima kvalitet kao malo koji fudbaler, a nije mnogo gori od postojeceg kadra. Steta sto nema rukometnog pravila o letecim izmenama.
Nemanja Posrbica Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Bez Ristića, Jovića, Šaponjića, Plavšića, Dražića i Gaćinovića. Odbrana u ime očekivana, veznim redom razočaran. Valja probati sa tim momkom iz Nemačke. Nema ni Vanje MilinkovićSavić. Verujem da će Jović i Šaponjić da igraju za omladinsku, dok su Rajković i Živković na A spisku. Za mene najveće neprijatno iznenađenje nepozivanje Ristića i Gaćinovića.
porucnik vasic Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Е, да Жиле је прерастао 21 а Максимовић глупост енормних размера. Иначе тактички генија ће да игра 4-4-2
Nemanja Posrbica Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Dobro i ja mislim da sem Rajkovića i Živkovića niko još nije prerastao U-21, ali će verovatno još par njih dobiti šansu do zime. Ako je A tim ispao, ne valja baš osakatiti i mladu repku.
elementary Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Kakva je to mafija, zovu Petkovića a on jedan od lošijih ove sezone, još ne može da se opasulji posle povrede . Toliko o tome.
dranata Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 (edited) @posrbica Maksimović? Edited August 27, 2015 by dranata
Milosh76 Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Bar 10 igraca ne zasluzuje poziv, bravo Cure majstore! Spisak je
Nemanja Posrbica Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Talentovan igrač, "nemačkog" mentaliteta i fudbalskog potencijala, nadam se da će se pravilno razviti i igrati za nacionalni tim bar 70x. Do zime će ga zvati i odigraće dva meča za A tim. Da li ima mesto da bude standardan sada, nisam siguran. Imamo bolje igrače, ne talentovanije, ali bolje u ovom trenutku.
Nemanja Posrbica Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 http://www.mozzartsport.com/vesti/ko-je-pazarska-zver-fejsal-mulic-brate-zigic-bolje-bije-glavom-ali-ja-sam-brzi-i-imam-samo-jednu-zemlju-srbiju/114054 Sa ovim će da bude fešta ako bude pokazao da zna da igra fudbal.
Nemanja Posrbica Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 (edited) Spajić je dobio zaslužen poziv u A repku. Petković je očigledno nagrađen kao lider mlade repke, a i pre povrede je dosta obećavao. Istina sada igra vrlo slabo i sigurno mu tu nije mesto. Nadam se da će do zime da se vrati u formu, za njega zaista mislim da može biti odličan bek u ligama petice. Brašanac je dobro počeo sezonu, zaslužio je makar razmatranje, a pošto smo ispali, možda je pravo vreme da se oproba. Istina u vezi imamo najjaču konkurenciju, mada kako igraju za nacionalni tim, to je pre kvantitet nego kvalitet. Meni se Kosanović ne dopada, ali pošto imamo probleme sa povredama i otkazima, nije ni čudo da je on dobio poziv. Pejčinovića očigledno preskaču, standardan je u Lokomotivi. Edited August 27, 2015 by Nemanja Posrbica
ZokiAsov Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Meni Branezac i Petkovic deluju kao budzenje cv-a pred prodaju.
Nevernik Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Ivanic ni u jednoj. Kad kazes Stubu Srpstva ne kazna ubrzo stize. Zato Nastic i Pankov redovni. Realno su najgori. Ili imaju dobrog menadzera ili im je konkurencija puna balvana.
Recommended Posts