Takeshi Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 -2 boda Ko Slavoljub u Slagalici ^_^ da napravimo jos neko sranje pa da ode na -5. :D kazna za tucu na terenu je jasna, ali je vrhunsko opravdanje da su albanski igraci usli u otimacinu oko zastave, uznemireni nepostovanjem iste.
Babu Bhatt Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Jbg imaju jak lobi u Svajcarskoj, to je to. via Tapatalk
Babu Bhatt Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Sve ovo je zbog ruskog njet nedavno... Baš sam mislio isto napisati. Jedna stvar je nejasna. Srbija je imala bod iz Jerevana. Uefa je dala Srbiji 3:0 za ono sranje pa to oduzela. Ako je sud tu odluku poništio, Srbija ostaje na bodu iz Jerevana (ovo 3:0 i oduzimanje se briše zar ne?). Sad daju Albaniji 0:3, znači oni dobivaju +3 boda, ali zašto se Srbiji oduzima, poraz ne nosi negativne bodove, nejasno. Ovako su u biti ispoštovali Uefinu kaznu od 3 boda Srbiji (drugi dio odjebali) i onda još uvalili svoju da ponize do kraja. I opet ćemo se praviti kako nema problema i kako su nam to prijatelji. Da se razumijemo, stoka smo i kaznu smo zaslužili ali ovo je ponižavanje i teško pišanje.
Milosh76 Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 UEFA treba da potvrdi ovu odluku, ocekujem da ce nam vratiti 3 boda i da ce ostati isto sve, osim sto necemo imati -2 nego 1 bod.
Geo Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Meni je najveci rebus, zasto sudu nije dovoljan dokaz zvanicni izvestaji sudije i delegata ? Sta im je nedostajalo, HD snimak iz svlacionice gde albanci daju izjavu da nece nastaviti mec ?
*edited by mod Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 UEFA treba da potvrdi ovu odluku, ocekujem da ce nam vratiti 3 boda i da ce ostati isto sve, osim sto necemo imati -2 nego 1 bod. Mislim da UEFA nema mehanizme da ne potvrdi odluku CAS. To ide u jednom pravcu.
porucnik vasic Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Meni je najveci rebus, zasto sudu nije dovoljan dokaz zvanicni izvestaji sudije i delegata ? Sta im je nedostajalo, HD snimak iz svlacionice gde albanci daju izjavu da nece nastaviti mec ? Шљам.
Milosh76 Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 (edited) Ima lep tekstic na Mozzartsportu o tome kako je UEFA pre par meseci objavila da imamo -2 boda, pa brze bolje povukli to sa sajta. Sad se to ostvarilo tj. zvanicno je UEFA potvrdila odluku. Edited July 11, 2015 by Milosh76
katamaran Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Kad vec pominjete Slagalicu treba demonstrativno da reagujemo na krajnji neprofesionalizam
Muwan Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Mislim da je na nekoj od konferencija za stampu sa Ramom, Vucic izjavio nesto otprilike "i Rama i ja znamo ko je upravljao dronom". Da, njih dvojica imaju tu strogo čuvanu informaciju od koje će se tresti čitav Balkan. Jedino im sreću kvari to što se lik sam javio medijima i opisao akciju: http://www.b92.net/mobilni/info/1015510
porucnik vasic Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Da, njih dvojica imaju tu strogo čuvanu informaciju od koje će se tresti čitav Balkan. Jedino im sreću kvari to što se lik sam javio medijima i opisao akciju: http://www.b92.net/mobilni/info/1015510 Ово је тек мрак. После овога треба да се постреља наш Савез па онда тај карикатурални суд у Швајцарској.
Dr Arslanagić Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ne znam šta je FSS tu mogao da radi. Ali za MUP nemam reči. I dalje mi ova priča opasno smrdi.
porucnik vasic Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ne znam šta je FSS tu mogao da radi. Ali za MUP nemam reči. I dalje mi ova priča opasno smrdi. Ово је генерално доказни материјал. Човек у камеру прича шта је урадио. Наравно да смрди када су им моји објаснили да не таласају.
Recommended Posts