Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Dobro, budimo realni, publika je uletila u teren da bije igrace Albanije, Srbija jeste zasluzila debelu kaznu za to. Problem je sto Albanija nije zasluzila nagradu.. A ovo mu ispade nagrada.

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

cek, ako budemo zadnji u grupi, iz kog sesira krecemo sledece kvalifikacije?

Posted

Ne treba jer ako Srbija to bude uradila utakmica će biti registrovana sa službenih 3:0 za Albaniju a Srbiji oduzeti bodovi. Da, znam šta ćeš reći, i ja sam svestan iste nelogičnosti ali takva su pravila jbg.

Nek bude i tako, onda cemo imati dokaz crno-na-belo koliko nas jebu.

Dobro, budimo realni, publika je uletila u teren da bije igrace Albanije, Srbija jeste zasluzila debelu kaznu za to. Problem je sto Albanija nije zasluzila nagradu.. A ovo mu ispade nagrada.

Ma daj. Realni smo mi, shvatamo gde je sranje i nismo ocekivali puno od utakmice, ali ovo...da ne pominjem da se price menjaju kako kome dune, prvo je sudija nalozio da se utakmica nastavi a ovi su odbili, a sad kao nema dokaza da su odbili, sto znaci sudija je nalozio to i onda otisao u svlacionu da pere patku, sta li. Jebu nas govna, iz ko zna kojeg razloga, dabogdaim onaj Blater sedeo na celu jos dvesta godina i mahao pimpekom vicuci "gledajte govna sto mi je lepo".

Posted

Budimo realni, albanska strana je podigla dron koji je mogao imati bombe umesto zastave nepostojece drzave i isprovocirati stotine mrtvih umesto stotine ludaka koji su uleteli na teren. Na stranu sto UEFA "zabranjuje" politiku na terenima. Znaci mi smo krivi za dron i za upadanje u teren i to je to. Znaci ako neko napravi sranje u Tirani, opet cemo mi biti kriv jer cemo se svetiti za ovu prvu situaciju.

Posted

Srbija je zaslužila izbacivanje iz kvalifikacija i jedno tri godine bez publike posle toga. Ali bešmisve, možda bi neko mogao da objasni šta je zaslužila Albanija za drona i čoporativni napad na srpskog fudbalera. Ako je zaslužila pobedu i tri boda OK, ta informacija će dobro doći raznoraznoj napaćenoj deci širom Evrope.

Posted

Srbija je zaslužila izbacivanje iz kvalifikacija i jedno tri godine bez publike posle toga. Ali bešmisve, možda bi neko mogao da objasni šta je zaslužila Albanija za drona i čoporativni napad na srpskog fudbalera. Ako je zaslužila pobedu i tri boda OK, ta informacija će dobro doći raznoraznoj napaćenoj deci širom Evrope.

S tim se apsolutno slazem, kao sto sam rekao, ispada da su nagradjeni za divljacko ponasanje. 

Posted

Ne vidim nikakav razlog da se pojavimo na terenu u Tirani.

Posted

Naprotiv, pojavimo se napravimo 4 crvena u 3 minuta i prekid utakmice zbog manjka gostujucih igraca.

Ako se ne bi pojavili kaznili bi nas jos gore, ovako opsujes sudijinu blizu i dalju familiju par puta puta. Sutnes loptu posle zvizduka, napravis start sa 2 noge, izazoves manju tucu zbog nekog besmislenog auta... i eto resenja.

Nesportski da, ali fudbal je odavno prestao da bude sport u pravom smislu te reci.

Posted

Treba da igramo i pobedimo.

Posted

To se sigurno nece desiti. Em smo losiji, em nemamo bilo kakve sanse da dobijemo u Tirani posle ovakvih mafijaskih odluka UEFE, samo cemo se brukati dalje. Ovako posaljemo neke nebitne likove, napravimo A tim od igraca iz JSL i dodamo 2-3 "internacionalca" i oni dobiju 4 crvena i nikad vise ne zaigraju za prvi tim. I resen problem.

Posted

publika je uletela u teren iz jednig i jedinog razloga, a to je dron, odnosno provokacija. uzrok i posledica.

iluzorno je vise i komentarisati presude i odluke medjunarodnih sudova raznih vrsta. ceo koncept je odavno pao u vodu.

Posted

publika je uletela u teren iz jednig i jedinog razloga, a to je dron, odnosno provokacija. uzrok i posledica.

i savez zaslužuje kaznu zbog toga. uzrok i posledica.

a i Albanci, al' jebiga :(

biće baš mučno. em će oni slaviti sve te heroje, em će nas nadigrati na poljančetu, em će naši iz nemoći praviti tonu gluposti i izgledati kao najveći jadnici.

Posted

Koji je njima u Lozani. Sudija je jasno obavestio tim Albanije da smatra da postoje uslovi da se meč nastvi. U slučaju da se odbije ovaj predlog, praktično automatski se gubi sa 3:0.

Zaista ne bi bilo loše da ih šibnemo u Tirani.

Posted

Kako koji? Lova bato, sva vrata otvara. Ne bi me cudilo da su im otvoreno dali lovu, u kofercetu ko Dacic  mafijasi u filmovima.

Nema drugog objasnjenja za ovako debilnu odluku

Posted

ma da, ima ogroman broj albanaca sa kosova u svajcarskoj, albanska mafija je organizovala to.