Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

995

Posted

Krstim se (nek mi hevi nr zamjeri) dok citam sta vi ovdje pisete.

Dobar je Cavrinjo jos samo da popravi zavrsni pas.

Evo ti Danci, gotovo je ovo

Nego gde smo stali

Posted

Desni bek nam je nasljednik ajmo Milivoja - nit pas nit centarsut! :isuse:

Posted

milivoje bio bar brz ko vetar
Posted

Ko je tamo, Petkovic ?

Posted (edited)

Ko je tamo, Petkovic ?

da, šteta što ne uđe ovo jojarino

e

gol visi u vazduhu

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Jbg gledas i tekmu pa kad da gol ili u pre nasem slucaju kada promasi padne krstenje pa nikom nista.

Meni to nije isto ako ovo na balkonu. Na balkon su došli da ih mi pozdravimo i da nam se obrate i odlučili su da nam se obrate pravoslavnom molitvom. Kad vidim igrače kako se krste/klanjaju u stresnom trenutku, to shvatam kao intimni čin.

Odjavljujem iz rasprave da midl ne bi potpuno zastranio, do sad je bio kul tip.

Posted

Slažemo se. Ne mislim ni ja da su nekoga ugrozili niti da su imali loše namere. Mislim da nije bilo mesto i vreme za to i da je bilo neukusno.

moram sad da te pitam, sta si ocekivao?

fudbaleri su slika i prilika drustva. i kad sedamdesetih nose glupe frizure i snimaju ploce sa otuznim slagerima. i kad osamdesete placu za titom. i kad devedesetih zovu da se brani srpstvo i kad dvehiljaditih tetoviraju podlaktice i nadlaktice. i kad mole oce nas na balkonu. to je prosto to - dvadeset klinaca koji zajedno nemaju dva posteno zavrsena razreda srednje skole i 3 procitane knjige. oni rade ono sto drugi ocekuju od njih. fudbal i fudbaleri za to sluze. i uvek su sluzili. da uvesele raju, kao sto to dimitrije lepo napisa.

Posted

Ovom Pesicu nedostaje poprilicno fudbalske inteligencije ... 

Posted

i da dodam da je u srbiji, bar na papiru, sloboda veroispovesti zagarantovana i da je sa te strane pravo igraca da citaju oce nas kad i gde hoce. istovremeno bih jako voleo da znam kako bi selektor reagovao da je medju igracima imao muslimana ili, ne daj boze, ateistu. kako bi njega ukljucio u ritual ciji je cilj izgradnja zajednistva.

cenim da je previse ocekivati od paunovica da u svojim promisljanjima dohvati tako daleko.

Posted

Očekivao sa sličan doček kao desetine predhodnih. Ovaj je prvi sa kolektivnom molitvom.

Posted

Ovo je trebalo da bude 2:0, dok naši gledaju sudiju Danci protrčavaju, naši pokušavaju da prekinu kontru faulom, bezuspešno..

Posted

i da dodam da je u srbiji, bar na papiru, sloboda veroispovesti zagarantovana i da je sa te strane pravo igraca da citaju oce nas kad i gde hoce. istovremeno bih jako voleo da znam kako bi selektor reagovao da je medju igracima imao muslimana ili, ne daj boze, ateistu. kako bi njega ukljucio u ritual ciji je cilj izgradnja zajednistva.

cenim da je previse ocekivati od paunovica da u svojim promisljanjima dohvati tako daleko.

Napisao sam da se isključujem ali moram da dodam da im ja ne negiram pravo da se mole na balkonu, samo bih voleo da to nisu uradili jer mislim da to nije vreme i mesto za molitvu.