Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

4 hours ago, adam said:

sad je jasno da starmer mora da ode. gotovo. toksican je do balcaka. al drze se i on i ta njegova kamarila zubima za polozaje. a nizi esaloni nikako da se nakaslju i krenu u akciju. a preti im gubitak posla u trenutku kad posao nije lako naci. pogotovo za one preko nekih godina. preskupi na trzistu rada.

sto se mene tice, nek se sruse kao kula od karata i nek svi zavrse na dolu, bolje nisu ni zasluzili.

kakogod, meni je jako drago sto je previranje pocelo jer je ova politicka situacija neodrziva. nadam se da ce se odnekud dici nova levica jer vreme je.

a bojim se da ovo previranje moze i potrajati dok se nesto ne iskristalise. videcemo.

javlja mi se da ce shitshow poceti tek posle majskih izbora kad u nizim labour esalonima dodje do ozbiljnih gubitka poslova i plata al kao sto rekoh - zasluzeno. sto nisu skupili muda i reagovali na vreme.

ono sto mi uliva malo nade za mene je ova pobeda zelenih, otvara mogucnost nove levice. al videcemo...

Malo sam vise citao o ovim by election.

Prvo, manjine su 28% populacije, a Green+Lab 65%, ovo samo za Emeralda i jebeni Sky News.

Drugo, vidim da su Green malo pricali i o Gazi, odlicno je to, verovatno nece nista na tome da rade, ali neka pokazu neki stav, kao spanski socijalisti.

• Replies 8k
  • Views 656.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

1 hour ago, Seabass said:

Ne moze Starmer otici jer nema ko da preuzme kormilo. Streeting je upetljan sa Mandelsonom, Burnham nije clan parlamenta, Rayner ima slucaj sa IR, hoce li se pojaviti neko cetvrti iza koga ce stati partija, ostaje da se vidi. Sumnjam da ce Starmer praviti probleme, ja nekako vjerujem da mozda i ima neki gentleman's agreement i da ceka pravi momenat da ne bi doveo polozaj stranke i drzave u nepotrebnu krizu. A da ce otici, to je sad vec 100%, on nece voditi Laburiste u naredne izbore.

Labour generalno nisu toliko losi i napravili su neke dobre stvari ali dzaba kad za to ne zna niko, a napravili su i nekoliko katastrofalnih gresaka koje nisu znali ni ispraviti kako treba, nego su larmali oko toga pa se to ne zaboravlja. Mislim na one winter fuel allowance i two child cap debakle. Starmerova naivnost sto je dozvolio McSweeniju da mu vodi drzavu umjesto njega ga je kostalo i to ce platiti.

Sto se Zelenih tice, upalilo im je u Gorton Denton, sad samo treba da dobiju jos 325 (or so) mjesta da osvoje vlast. Ovdje su ulozili sve i kitchen sink, ali u GE se glasa malo drugacije i ako im uspije da skinu Laburistima dovoljno glasova, provuci ce Faraza. Srecom pa je do izbora jos par godina, a nedelja je dug period u politici pa se svasta jos moze desiti.

Iz nekog razloga imas soft spot za Starmera, pa politicki debakl svodis na naivnost i komunikaciju.

Ja, naprotiv, smatram da je u pitanju Bler sa Temu-a, nemilosrdni ogavni politicki oportunista bez Blerove politicke vestine. Odnos prema Korbinu, Gazi i Trampu to odslikava.

15 minutes ago, Budja said:

Iz nekog razloga imas soft spot za Starmera, pa politicki debakl svodis na naivnost i komunikaciju.

Ja, naprotiv, smatram da je u pitanju Bler sa Temu-a, nemilosrdni ogavni politicki oportunista bez Blerove politicke vestine. Odnos prema Korbinu, Gazi i Trampu to odslikava.

Kao i mnogi, imao sam visoka ocekivanja i sve do skoro sam se nadao da je splet okolnosti plus politicka naivnost uzrok debakla nesto sto bi moglo da se prevazidje. Cak i sad ja ne mislim da je on tako los deep down. Definitivno je u svakom pogledu bolji od prethodnika koji su vladali 14 godina prije nego je on dobio sansu. Pored svega Starmer nije napravio nepopravljive greske koje cemo osjecati jos barem 50 godina kao; Cameron - austerity, Brexit Referendum, May - ARTICLE 50, Johnson - odakle poceti, Truss - economic crush, Sanook - ugovori za familiju... Neuporedivo. Osim toga, Starmer je na oko imao sve kvalifikacije i prilicno impresivan CV, ovakav razvoj dogadjaja nije bio bas ocekivan.

Ja nikad nisam bio Corbyn fan iako sam glasao za Labour oba puta dok je bio lider partije. Glasao za i tada za manje zlo. Potpuno me je razocarao tokom kampanje pred referendum i sto se mene tice, sad je taman tamo gdje pripada. Na kraju krajeva, to je politika. Koji lider je izasao iz vodstva stranke i pozicije bez da je protjeran na ovaj ili onaj nacin? That's the way the cookie crumbles.

2 hours ago, Seabass said:

Sta li si ti gledao sad vise nije ni vazno. Zak Polanski je Jevrej i homoseksualac, ova vodoinstalaterka koja je izabrana u parlament je valjda engleskinja,, a muslimani glasali za njih. Kako je to sad glasanje po etnickom kljucu, kao u BiH?

Pa mislim da nije nešto epohalno nego nam se na glasa za ovo iako je Reform tu gde jeste (ja nemam pravo glasa ali hajde da ne govorim samo u svoje lično ime). Zašto kažem da oprostiš ako zvuči kao prozivka, jer pišeš ovde već neko vreme, i cenim napor, o tome kako ne vide ljudi šta premijer radi.

4 minutes ago, Frank Galvin said:

Pa mislim da nije nešto epohalno nego nam se na glasa za ovo iako je Reform tu gde jeste (ja nemam pravo glasa ali hajde da ne govorim samo u svoje lično ime). Zašto kažem da oprostiš ako zvuči kao prozivka, jer pišeš ovde već neko vreme, i cenim napor, o tome kako ne vide ljudi šta premijer radi.

Ne mislim da je prozivka, a i da jeste, vrlo vazno. Moje vidjenje stvari, ne mora znaciti ni da sam u pravu, grijesio sam vise puta. Nemam ja konja u ovoj trci, niko od ponudjenih opcija mi ne nudi 100% sto bih zelio pa se i ne zanosim da bi ovde bilo mnogo drugacije da je i kojim slucajem Corbyn postao PM 2017. ili 2019.

Ja sam u Labour constituency i glasam Labour svaki puta ali ako bi ankete ukazivale da je u GE trka izmedju Zelenih i Reform, glasao bih za Zelene da ne trepnem.

7 minutes ago, Seabass said:

Ne mislim da je prozivka, a i da jeste, vrlo vazno. Moje vidjenje stvari, ne mora znaciti ni da sam u pravu, grijesio sam vise puta. Nemam ja konja u ovoj trci, niko od ponudjenih opcija mi ne nudi 100% sto bih zelio pa se i ne zanosim da bi ovde bilo mnogo drugacije da je i kojim slucajem Corbyn postao PM 2017. ili 2019.

Ja sam u Labour constituency i glasam Labour svaki puta ali ako bi ankete ukazivale da je u GE trka izmedju Zelenih i Reform, glasao bih za Zelene da ne trepnem.

Pa nisam ni rekao da si za Reform naravno (ovde sam jednom već optužen da to podmećem nekome, za koga to nisam rekao, ali dobro) , odnosi se na stav kako mediji ignorišu uspehe ove vlade. Kada bi to bilo istina (a naravno da bar minimalnim delom mora biti, dopadala se nekome ili ne ova vlast), to je onda daleko gore; i znam da to znaš. Apropo New Labour i komunikacijskih sposobnosti, then & now...

8 minutes ago, Frank Galvin said:

Pa nisam ni rekao da si za Reform naravno (ovde sam jednom već optužen da to podmećem nekome, za koga to nisam rekao, ali dobro) , odnosi se na stav kako mediji ignorišu uspehe ove vlade. Kada bi to bilo istina (a naravno da bar minimalnim delom mora biti, dopadala se nekome ili ne ova vlast), to je onda daleko gore; i znam da to znaš. Apropo New Labour i komunikacijskih sposobnosti, then & now...

Problem je sto Laburisti nisu izasli sa idejom i vizijom da prodaju pricu narodu o tome kako vide zemlju za 5 ili 10 godina. Sve dobro sto rade je skoro u tajnosti, da li se nadaju da ce to biti primjeceno bez da oni promovisu, sta li. Ali ni mediji nisu narocito naklonjeni. Pogotovo u danasnje vrijeme, kad Farazev rage biting donosi vise klikova od nacionalizacije zeljeznica.

Kad tebe sa 60 postova uspjese optuziti za podmetanje? Bas su neki.

Edited by Seabass

2 hours ago, Seabass said:

Kao i mnogi, imao sam visoka ocekivanja i sve do skoro sam se nadao da je splet okolnosti plus politicka naivnost uzrok debakla nesto sto bi moglo da se prevazidje. Cak i sad ja ne mislim da je on tako los deep down. Definitivno je u svakom pogledu bolji od prethodnika koji su vladali 14 godina prije nego je on dobio sansu. Pored svega Starmer nije napravio nepopravljive greske koje cemo osjecati jos barem 50 godina kao; Cameron - austerity, Brexit Referendum, May - ARTICLE 50, Johnson - odakle poceti, Truss - economic crush, Sanook - ugovori za familiju... Neuporedivo. Osim toga, Starmer je na oko imao sve kvalifikacije i prilicno impresivan CV, ovakav razvoj dogadjaja nije bio bas ocekivan.

Ja nikad nisam bio Corbyn fan iako sam glasao za Labour oba puta dok je bio lider partije. Glasao za i tada za manje zlo. Potpuno me je razocarao tokom kampanje pred referendum i sto se mene tice, sad je taman tamo gdje pripada. Na kraju krajeva, to je politika. Koji lider je izasao iz vodstva stranke i pozicije bez da je protjeran na ovaj ili onaj nacin? That's the way the cookie crumbles.

Kada pisem odnos prema Korbinu, nije rec, naravno, o politickim razlikama vec o tome da je doticni smenio Krobina ne na levica - centar - levica, vec na charafter assiasin orkestiran od izraelskih prijatelja kojima dan-danas vraca suluge.

Odnos prema Gazi, Palestina Action kao teroristicka organizacija su vrlo zobiljni civilzacijski no-no koji su svakako gori od supposed ugocora za familiju Risija i Article 50 Mejove koja je tu sporedni ucesnik.

Starmer napravio bukvalno Vadu gde je Blair PM iz senke.

8 hours ago, dragance said:

Ne mislim da si “britanski nacionalista”, već mislim da imaš problem sa “obojenom imigracijom” i sa muslimanima. Nadam se da grešim, ali tako čitam izmedju redova. Ne znam kakve veze ima Antrim sa tim - ja sam u Co. Down formalno, ali poredim one postove koje si stavljao sa onim narkomanom MacGregorom i kako je “popularan” (nije ni blizu), itd.

Živeo sam u Jorku i Londonu dovoljno dugo, a živom u Sirskoj, a nekada i u Republici, da vidim koliko je sati.

Ako sam se zajebao, nije problem da se izvinim.

Ima veze, jer drugima preporucujes Antrim. Ti imas iskustva sa britanskim nacionalizmom. Nisam primetio da si rec rekao tokom proslogodisnjih rasistickih nemira.

Ako sam pogresio, nije problem da se izvinim.

Uostalom, kakve ti veze imas sa levicom kada si ovde rekao da nisi leviar, sto je tacno, nisi. Posao mora da se radi, sto se tebe tice. Sto bi rekao Zoran Radmilovic kao Bili Piton: takav je posao, ni ja ga ne volim.

Sada prebacujes temu, kao i svaki pout jer si tako naucen, posto nesto najobicnije nisi sposoban da shvatis nego skakuces na zadate teme po forumu i aktiviras se po zadatim obrascima.

Dakle, etnicko glasanje na koje se poziva Sky News, nije dobro za britansko drustvo. Dao sam ti primer, da bi lakse shvatio, kako to izleda u praksi.

Edited by Emerald

Šta ti napisa, da li sebe razumeš? 😂

3 hours ago, Emerald said:

Nisam primetio da si rec rekao tokom proslogodisnjih rasistickih nemira.

Slabo si primetio. Ti si se naslađivao kako se “dižu ustanci” (parafraziram) i u Republici. Kad sam ti poslao dokaze da je to delo UDA i UVF narkosa, ućutao si se. Aj, zaobidji me leba ti. Nemaš pojma ni o čemu.

7 hours ago, Budja said:

Kada pisem odnos prema Korbinu, nije rec, naravno, o politickim razlikama vec o tome da je doticni smenio Krobina ne na levica - centar - levica, vec na charafter assiasin orkestiran od izraelskih prijatelja kojima dan-danas vraca suluge.

Odnos prema Gazi, Palestina Action kao teroristicka organizacija su vrlo zobiljni civilzacijski no-no koji su svakako gori od supposed ugocora za familiju Risija i Article 50 Mejove koja je tu sporedni ucesnik.

Odnos prema Korbinu nakon sto je ovaj izgubio izbore 2x mi je najmanje vazan. Kao sto rekoh, nisam bio fan ni kada su ga izabrali, djelovao je kao neko ko ne bi znao izaci iz papirne kese, sto se na kraju i pokazalo. Korbin nije bio sposoban lider, nije bio u stanju okupiti koaliciju oko sebe koji bi ga podrzali i to je rezultiralo u kontinuiranu Tory vlast. Pogresna osoba na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme. Old news.

Sto se tice "izraelskih prijatelja", recimo da tu ima nesto (zena mu je Jew) ali je domen teorije zavjera sto u svjetlu Epstein fajlova ne iskljucujem ali ne bih to tretirao kao fakt. Cinjenica je da odnos prema Gazi i generalno prema Palestincima nije skroz halal ali priznao je Palestinu i uskratio prodaju oruzja Izraelu, sto je vise nego sto su neke druge, mnogo uticajnije drzave uradile. Na kraju krajeva, odnos prema Gazi i Palestincima je civilizacijska sramota cijelog svijeta, ne samo Brexitom usrane UK. Palestine Action nisam pratio, koliko znam, zabranjeni su nakon sto je neko fizicki napadnut i povrijedjen ali je skoro sud odlucio da je zabrana nezakonita i da su slobodni da rade to sto rade.

Kao sto rekoh, polagao sam nade u Starmera da ce povesti drzavu u smjeru ka EU, sto on generalno i radi. Na drugim elementima je zasrao i njegov premiership je over, sto je meni sasvim normalno. Mogu i da ga character assassinate, IDGAF, samo da dovedu nekog sposobnog umjesto njega. Da Zeleni imaju sansu preuzeti vlast ja bih rado njima dao glas ali nemaju ni kadrove ni resurse da naprave sto su juce napravili u Manchesteru u cijeloj zemlji pa ostaje ili Labour ili Reform i ja bih radije kakav-takav Labour nego trumpijanski fasizam.

Pokusavam biti pragmatican, svjestan da mi ni jedna opcija ne nudi sve i da je manje zlo najbolje sto ovaj politicki sistem nudi. ZA mene su to Labour, Lib Dem ili Zeleni, ko god ima najvise sansi da dobije, ima moj glas.

28 minutes ago, Seabass said:

Odnos prema Korbinu nakon sto je ovaj izgubio izbore 2x mi je najmanje vazan. Kao sto rekoh, nisam bio fan ni kada su ga izabrali, djelovao je kao neko ko ne bi znao izaci iz papirne kese, sto se na kraju i pokazalo. Korbin nije bio sposoban lider, nije bio u stanju okupiti koaliciju oko sebe koji bi ga podrzali i to je rezultiralo u kontinuiranu Tory vlast. Pogresna osoba na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme. Old news.

Sto se tice "izraelskih prijatelja", recimo da tu ima nesto (zena mu je Jew) ali je domen teorije zavjera sto u svjetlu Epstein fajlova ne iskljucujem ali ne bih to tretirao kao fakt. Cinjenica je da odnos prema Gazi i generalno prema Palestincima nije skroz halal ali priznao je Palestinu i uskratio prodaju oruzja Izraelu, sto je vise nego sto su neke druge, mnogo uticajnije drzave uradile. Na kraju krajeva, odnos prema Gazi i Palestincima je civilizacijska sramota cijelog svijeta, ne samo Brexitom usrane UK. Palestine Action nisam pratio, koliko znam, zabranjeni su nakon sto je neko fizicki napadnut i povrijedjen ali je skoro sud odlucio da je zabrana nezakonita i da su slobodni da rade to sto rade.

Kao sto rekoh, polagao sam nade u Starmera da ce povesti drzavu u smjeru ka EU, sto on generalno i radi. Na drugim elementima je zasrao i njegov premiership je over, sto je meni sasvim normalno. Mogu i da ga character assassinate, IDGAF, samo da dovedu nekog sposobnog umjesto njega. Da Zeleni imaju sansu preuzeti vlast ja bih rado njima dao glas ali nemaju ni kadrove ni resurse da naprave sto su juce napravili u Manchesteru u cijeloj zemlji pa ostaje ili Labour ili Reform i ja bih radije kakav-takav Labour nego trumpijanski fasizam.

Pokusavam biti pragmatican, svjestan da mi ni jedna opcija ne nudi sve i da je manje zlo najbolje sto ovaj politicki sistem nudi. ZA mene su to Labour, Lib Dem ili Zeleni, ko god ima najvise sansi da dobije, ima moj glas.

korbin saga je presla na starmerov teren kad je zavodio diktaturu diljem izbornih jedinica pa je zabranio da korbin bude kandidat u svojoj izbornoj jedinici bez obzira sto je izglasan od strane clanstva. ovo dosta govori o starmeru kao vodji koji demonstrira golu silu prema clanstvu. i to nije bio jedini slucaj, bilo ih je jos. a da ne navodim sramni progon dajen abot i proterivanje ljudi koji se nisu slagali s odlukama koje su on i ortaci donosili na pocetku vladavine pa posle morali da vrate na staro. i sad treba da poverujem da je problem u tome sto je starmer neiskusan politicar, mnogo blag, pravedan i fin pa ga meksvini preveslao. jebiga druze - mnogo je.

sto se tice izraelskih prijatelja, @Budja je sto posto u pravu. ne da nije skroz halal nego je kosher do srzi. to priznanje palestine je doslo kad je dogorelo do nokata, hocu reci iznudjeno je. palestine action sranje je neverovatno, proglasili su ih za teroristicku organizaciju ne zbog povredjivanja nego zbog toga sto su u jednoj akciji uleteli u raf bazu i prosipali konzerve crvene boje na ratne avione, pa kao to je teroristicki napad na raf jer je materijalna steta ogromna. sud je pre neki dan doneo odluku da je zabrana idiotarija al evo shabana ulozila zalbu na odluku suda pa se saga nastavlja dok nekoliko stotina penzosa cami u zatvorima i ceka presude za drzanje plakata na ulici. besprizorno je blaga rec za to sto rade. sto se tice oruzja, suspendovali su nesto oko 10 posto dozvola za izvoz u izrael, sto ce reci to i dalje radi skoro pa besprekorno. druge drzave bezveze spominjes, za njih uk stanovnistvo ne glasa niti su bitni za starmerov opstanak.

sto se mene tice, ako se ne vrate laburistickim ciljevima i laburistickoj politici, od mene glas nece dobiti. sumnjam da reform ima ikakve sanse bas iz razloga koje si naveo za zelene - kadrovi i resursi. kad su u pitanju kadrovi i resursi, nisu daleko jedni od drugih. zeleni imaju partiju duze od reforma, imaju aktiviste, imaju bazu, libdemi imaju bazu, grane, aktiviste i partiju isto mnogo duze od reforma pa ako cemo pravo, nesto ne vidim da je reform u nekoj velikoj prednosti. no videcemo...

1 hour ago, adam said:

korbin saga je presla na starmerov teren kad je zavodio diktaturu diljem izbornih jedinica pa je zabranio da korbin bude kandidat u svojoj izbornoj jedinici bez obzira sto je izglasan od strane clanstva. ovo dosta govori o starmeru kao vodji koji demonstrira golu silu prema clanstvu. i to nije bio jedini slucaj, bilo ih je jos. a da ne navodim sramni progon dajen abot i proterivanje ljudi koji se nisu slagali s odlukama koje su on i ortaci donosili na pocetku vladavine pa posle morali da vrate na staro. i sad treba da poverujem da je problem u tome sto je starmer neiskusan politicar, mnogo blag, pravedan i fin pa ga meksvini preveslao. jebiga druze - mnogo je.

sto se tice izraelskih prijatelja, @Budja je sto posto u pravu. ne da nije skroz halal nego je kosher do srzi. to priznanje palestine je doslo kad je dogorelo do nokata, hocu reci iznudjeno je. palestine action sranje je neverovatno, proglasili su ih za teroristicku organizaciju ne zbog povredjivanja nego zbog toga sto su u jednoj akciji uleteli u raf bazu i prosipali konzerve crvene boje na ratne avione, pa kao to je teroristicki napad na raf jer je materijalna steta ogromna. sud je pre neki dan doneo odluku da je zabrana idiotarija al evo shabana ulozila zalbu na odluku suda pa se saga nastavlja dok nekoliko stotina penzosa cami u zatvorima i ceka presude za drzanje plakata na ulici. besprizorno je blaga rec za to sto rade. sto se tice oruzja, suspendovali su nesto oko 10 posto dozvola za izvoz u izrael, sto ce reci to i dalje radi skoro pa besprekorno. druge drzave bezveze spominjes, za njih uk stanovnistvo ne glasa niti su bitni za starmerov opstanak.

sto se mene tice, ako se ne vrate laburistickim ciljevima i laburistickoj politici, od mene glas nece dobiti. sumnjam da reform ima ikakve sanse bas iz razloga koje si naveo za zelene - kadrovi i resursi. kad su u pitanju kadrovi i resursi, nisu daleko jedni od drugih. zeleni imaju partiju duze od reforma, imaju aktiviste, imaju bazu, libdemi imaju bazu, grane, aktiviste i partiju isto mnogo duze od reforma pa ako cemo pravo, nesto ne vidim da je reform u nekoj velikoj prednosti. no videcemo...

Furry muff, nema nista nacelno da se ne slazem s tobom, jedino nisam toliko emotivno investiran u to.

Sad Starmer nije toliko bitan, u sustini je nevazno da li je neiskusan ili je bad actor. Bice smijenjen cim stranka bude u stanju izabrati novog lidera i vidjecemo onda kojim pravcem ce krenuti. Moze se to desiti u ponedeljak ili za dvije godine ali u GE najvjerovatnije laburisti idu sa novim liderom. Ja cu tada donijeti odluku kome da povjerim moj glas.

Sto se tvog zadnjeg pasusa tice, nisam siguran da drzi vodu. Faraz ima backing americkih fasista koji su poduprli i Tramparu, zavisi samo od izborne komisije ili kako se vec zove tijelo koje ispituje porijeklo priliva novca u stranku i ako oni zakazu, Faraz ce imati ubjedljivo veci fond od Zelenih da potrosi na izbore. Ne treba zanemariti da Polanski i Zeleni trenutno jasu na talasu popularnosti i ako nastavi ovako, ko zna? Stranger things have happened. Polanski ima dobru pricu, svi mi zelimo prisojan life style, cheap housing, efektno zdravstvo, etc ali ga treba pitati kako ce on to ostvariti? Kao i Faraz, obecava ono sto ne moze ispuniti jer nije na poziciji ni da pokusa. Kad budu objavili fully costed izborni manifesto vidjecemo koliko od svega obecanog je moguce.

Edited by Seabass

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.