Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17%
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17%
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34%
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31%
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ja sam juce uplatio £174.50 BBCiju za TV pretplatu. Premisljo sam dal da ih odjebem ali kao public service, BBC je i ovakvi kakvi su, nesto sto treba cuvati i braniti.

• Replies 8k
  • Views 656.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

Post-Brexit record number of Irish passport applications in UK last year

https://www.rte.ie/news/world/2025/1114/1541666-ireland-uk-passports/

Almost a quarter of a million people living in the UK applied for an Irish passport last year, the highest number since the UK formally left the European Union.

Figures provided by the Department of Foreign Affairs show that 242,772 people applied for an Irish passport in 2024.

More than half of applications, 53%, were from people living in Northern Ireland.

The data also shows that the number of people living in Britain who applied via the 'Foreign Births Register' reached 23,456 last year, the highest number since the Brexit referendum in 2016.

This route allows people living in Britain, who were not born in Ireland but have an Irish parent or grandparent, to apply for an Irish passport.

In 2015, prior to the referendum, the figure was just 873.

Pa da, 2015. smo bili EU, nije bilo potrebe.

11 hours ago, Seabass said:

Ja sam juce uplatio £174.50 BBCiju za TV pretplatu. Premisljo sam dal da ih odjebem ali kao public service, BBC je i ovakvi kakvi su, nesto sto treba cuvati i braniti.

Kakav je TV BBC3? Radio Four? Je l jos uvek vredi?

Ima li dobrih dokumentaraca?

Za Newsnight si vec pisao da se srozao format. BBC portal je jedna katastrofa.

56 minutes ago, Budja said:

Ne znam sta bih ti rekao. Bude dobrih naucnih dokumentaraca, Panorama (to su ovi sto ih Trampara tuzi) su okej, Storyville uvijek pust super dokumentarac... Ima, nije da nema ali sam ja hronicno online i uglavnom tracim vrijeme na YT i slicnim glupostima. BBC News sekcija je katastrofa, ocevidan Tory bias i pored iMpARtIaLiTY pa to uglavnom izbjegavam. Sad kad je glavni baja podnio ostavku, mozda Starmer stvarno ubaci nekoga ko je istinski independant ali i pored sve dobre volje totalno sam izgubio nadu da je taj lik sposoban da bilo sta uradi da valja. Sve u svemu, BBC, kao i sve ostalo u UK se polako raspada i pretvara u govno.

Jel moze neko info o BBC pretplati; tehnikalije tipa kako se uteruje pretplata, sta se desi kad se ilegalno gleda, nekakvi kamioni koji voze okolo, ljudi koji kucaju na vrata, pisma? Guglam, donekle razumem ali…

(dobronamerno pitanje, naravno)

On 15. 11. 2025. at 22:00, Budja said:

bbc3 je za omladinu. bbc4 je odlican. ima dobrih dokumentaraca, sto istorijskih, sto savremenih. radio four je (na moju veliku srecu) isti kao sto je bio pre dvaes godina, sa sve archersom. jedino vise nema dezmonda karingtona petkom predvece. a imas i bbc6music koji je vise nego zadovoljavajuci. pokriva sve sto ti padne na pamet. sjajni su, pogotovo nedeljom. petkom popodne-vece i subotom znaju da nahajcaju razne dens opcije za klince koji idu u klabing al boze moj, uvek se moze nahajcati neko ko ti se slusa. Ja recimo volim huey show koji radi huey morgan (fun lovin criminals pevac) pa nahajcam neku random emisiju i kuliram.

bbc portal je bas katastrofa al na srecu, nije se citav bbc tako srozao. vise onako ko djekna. jos nije dotle doslo a kad ce ne znamo.

Insalah, sace i istraga za Farridga, pa ce i on u bajbok mozda i duze od ovog cmara.

Pretpostavljam da je svuda slično, ali ovde su izneti detalji koje malo ko zna

BBC News
No image preview

Parents threatened by authorities as 1,000 adopted childr...

Families seeking help for their children’s complex needs describe threats of police action against them.

S obzirom na dosadasnje iskustvo sa svojim detetom, sm neke bebe date na usvajanje iz razloga koji nije drogirana trudna majka i koje jos nije dozivelo zlostavljanje, sve ostalo ne bih. Te sluzbe su generalno u sistemu slostavljanja, sad dal dece dal roditelja, ocesala sam se o to dovoljno da znam da ne zelim nikakav involvment bilo kakve sluzbe u svoj zivot dok se ja pitam. Patologija i sociopatija od poreza koji sam i ja uplacivala.

Okupilo se 20 jadničaka predvodjenih James Brysonom koji bi dupe dao za samopromociju, uhapsilo par komada zbog budalesanja, a ostali se razišli nakon sat vremena kad je počela kiša. 😂

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.