dragance Posted April 19 Posted April 19 Ima. BBC Ozbiljno, ima opskurnih medija, ali nema baš mejnstrim. 1
Mercuzzio Posted April 19 Posted April 19 https://www.private-eye.co.uk/ Oni su poprilično levičarski
dragance Posted April 19 Posted April 19 Private Eye je UK verzija francuskog Le Canard Enchaîné koji obožavam. 1
djili Posted April 19 Posted April 19 Nije bas politika, ali kako ovo: Infected blood scandal: Children were used as 'guinea pigs' in clinical trials Bukvalno su ubili ljude, i sta je bilo na kraju, nista.
Mel Posted April 22 Posted April 22 On 19. 4. 2024. at 19:34, djili said: Nije bas politika, ali kako ovo: Infected blood scandal: Children were used as 'guinea pigs' in clinical trials Bukvalno su ubili ljude, i sta je bilo na kraju, nista. Kad shvatish da je empatija i postovanje vrednosti ljudskog zivota i zdravlja u lekarskoj profesiji redje nego i u opshtoj populaciji, nauchio si jednu zivotnu lekciju.
jms_uk Posted May 1 Posted May 1 Podsetnik: ko izlazi na izbore sutra nek obavezno ponese neki ID @adam
adam Posted May 2 Posted May 2 (edited) nosio vozacku. niko me nije pitao za id. rekao adresu, uputise me gde da uzmem listic i to je to. nije prvi put. i prosli put isto. edit - nepismen Edited May 2 by adam
dragance Posted May 2 Posted May 2 Ovde je ID obavezan, kao i ažuriranje glasačkih spiskova svakih 6 meseci iz dobro znanih razloga. Kod nas nema lokalnih izbora danas, a vama želim da zatrpate torijevce i pošaljete ih na smetlište istorije.
jms_uk Posted May 2 Posted May 2 3 hours ago, adam said: nosio vozacku. niko me nije pitao za id. rekao adresu, uputise me gde da uzmem listic i to je to. nije prvi put. i prosli put isto. edit - nepismen Meni su ID trazili za stolom gde su davali listice.
adam Posted May 2 Posted May 2 2 hours ago, jms_uk said: Meni su ID trazili za stolom gde su davali listice. Ma jok. Samo rekao adresu, dali listic i rekli gde da ubacim.
adam Posted May 2 Posted May 2 6 hours ago, dragance said: Ovde je ID obavezan, kao i ažuriranje glasačkih spiskova svakih 6 meseci iz dobro znanih razloga. Kod nas nema lokalnih izbora danas, a vama želim da zatrpate torijevce i pošaljete ih na smetlište istorije. Azuriraju redovno i ovde.
jms_uk Posted May 3 Posted May 3 13 hours ago, adam said: Ma jok. Samo rekao adresu, dali listic i rekli gde da ubacim. https://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-68947834 Boris Johnson turned away from polling station after forgetting ID 1 7
Recommended Posts