Profesionalac Posted February 3 Posted February 3 Jurio sam ga par godina po starinarnicama na sajmu knjiga, ali nikako da pronađem. Moraću da je opet pomerimo na gore na listi prioriteta
John Coltrane Posted February 3 Posted February 3 Imaš na kupindu, oko 2-2,5k dinara se kreću cene za oba dela, naravno. 1
đorđe geprat Posted February 4 Posted February 4 On 11. 1. 2024. at 20:06, johan nagel said: Такође прочитао ‘Срце је усамљени ловац’ - Карсон Мекалерс Сасвим добро, Амерички југ увек инспиративан, мислим да ћу да се бацим на 1 класик ‘Убити птицу ругалицу’ после овог кад сам већ у елементу и при руци ми је. gledao sam film. sjajan
ljuttko Posted February 12 Posted February 12 Pročitala Poslije zabave . Odličan, višeslojan, težak( na momente užasno težak ) Ako je samo deo priče o ubijenoj romskoj deci ( a to je tek jedan sloj romana ) istinit ovaj naš svet ne zaslužuje da postoji i glavni junak i pisac sam skoro da ne ostavi nadu da će išta biti bolje. 1
palfoot Posted February 12 Posted February 12 Ovo je kao Agata Kristi. Whodunnit, napeto do samog kraja. Krvavi font kida. 2 2
Hamlet Strašni Posted February 12 Posted February 12 Vodolazkin: Solovjov i Larionov. Baš mi je legla. 1
garcia Posted February 13 Posted February 13 6 hours ago, palfoot said: Ovo je kao Agata Kristi. Whodunnit, napeto do samog kraja. Krvavi font kida. kažu keva mu napisala 1 2 1
Milošica Posted February 13 Posted February 13 15 hours ago, garcia said: kažu keva mu napisala Za Vuka Draškovića sam čuo da mu je knjige pisala SANU/DB. Ko će ga znati šta je istina
Ras Posted February 13 Posted February 13 3 minutes ago, Milošica said: Za Vuka Draškovića sam čuo da mu je knjige pisala SANU/DB. Ko će ga znati šta je istina Hund je zapravo pisao! 1
3opge Posted February 13 Posted February 13 6 minutes ago, garcia said: A Ocu nacije pisao Mihiz ma jeste kurac
morgana Posted February 15 Author Posted February 15 Dala bih jos jednu sansu Uelbeku, ne volim ga, ali kao da ne propustim nesto. Koju njegovu knjigu smatrate najboljom? Citala sam Elementarne cestice, Serotonin i prepisku sa Anri Levijem (za Mogucnost ostrva uopste nisam sigurna)
ultra plasticni Posted February 15 Posted February 15 Meni je Pokoravanje najbolje, al nisam citao sve, Prosireno podrucje borbe i ovo novo Ponistavanje. Inace, sada citam james McBride Ožeži pa baži James Brown i potraga za američkim soulom 1 1
Recommended Posts