Milošica Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 (edited) 1 minute ago, Ptica trkacica said: Multitalentovan si takorekuć Evo ti biznis ideje: piši ljudima 'oroskop u stihovima Hvala ti, razmotricu. Edited July 2, 2022 by Milošica
Hamlet Strašni Posted July 2, 2022 Posted July 2, 2022 Милован Ђилас - Бесудна земља. Зарад разумевања ЦГ...
Tihajeza Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 On 30.6.2022. at 18:42, Sara said: Sta citas od Erlenda? I sta ti smeta? "Kraj nama poznatog sveta" Not my cup of tea. Veseljko koji voli da puno piše, ako ima dublje poruke, nemam strpljenja da čitam ovaj stil da je uvidim.
John Coltrane Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 7 hours ago, Hamlet Strašni said: Милован Ђилас - Бесудна земља. Зарад разумевања ЦГ... +1 Ali stil pisanja mi je težak do te mere da sam već dva puta prekidao. Sa Novom klasom sam se razvlačio predugo, iz istih razloga, i shvatio da tu i nema nečeg epohalnog u sadržaju koliko je to bio hajp da 1 od nosilaca revolucije & vlasti izrazi javnu kritiku i bude poslat na robiju. Prekide sam pravio sa Fajront u Sarajevu - pisah na temi o podkastu (konkretno Agelast), zanimljivo štivo i Ivačkovićevom knjigom o Balaševiću (pisah na temi o DjB) za koju bih uvek preporučio slušanje albuma umesto čitanja.
Sara Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 53 minutes ago, Tihajeza said: "Kraj nama poznatog sveta" Not my cup of tea. Veseljko koji voli da puno piše, ako ima dublje poruke, nemam strpljenja da čitam ovaj stil da je uvidim. Meni je u 1trenutku bio simpatican, a u drugom mi isao na nerve. Doplera sam cak i preporucivala , iako sam o glavnom liku mislila sve najgore Od Volvo kamiona sam odustala na sredini. 1
slepa živana Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 11 hours ago, Sara said: Meni je u 1trenutku bio simpatican, a u drugom mi isao na nerve. Doplera sam cak i preporucivala , iako sam o glavnom liku mislila sve najgore Od Volvo kamiona sam odustala na sredini. imam slične utiske. početkom veka su se ljudi toliko ložili da me je to odbilo. a sad mi je ok. najviše volim njegov roman fvonk, kao neka fikcija o stoltenbergu, veoma zabavno i duhovito. 1
Popular Post LaLinea Posted July 3, 2022 Popular Post Posted July 3, 2022 Toliko je forumasa pohvalilo Semper idem, da sam kupila knjigu i sad delim preporuke i knjige naokolo. Tacnije, posle 50 procitanih strana sam resila da ove godine ne poklanjam nista drugo za rodjendane🙂. Hvala vam🥰 12
simeon_lupus Posted July 5, 2022 Posted July 5, 2022 Preporuke za ovo. Jedina zamerka da je možda malo duža nego što je zaista bilo potrebno, ali pređe se preko toga
Profesionalac Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 Clio ima 3.deo akcije Knjige na sunce, 3 za 999 (12 ponuđenih naslova). Akcija traje do 22.07. Mada da budem iskren, na prvi pogled, ništa nisam prepoznao kao ulov, pa ako neko ima neku preporuku, neka baci ovde
John Coltrane Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 (edited) Clio je imao fenomenalnu istojiu filma, ali čisto sumnjam da to daju na popustu. Edited July 10, 2022 by John Coltrane
Profesionalac Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 Ma ovo je sve fikcija, koja im je znatno slabija od edicija vezanih za film, istoriju i društvene nauke uopšte. 1
James Marshall Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 Just now, Profesionalac said: Ma ovo je sve fikcija, koja im je znatno slabija od edicija vezanih za film, istoriju i društvene nauke uopšte. +1 generalno im je stručna literatura tri koplja iznad bilo čega što liči na beletristiku 1
Ptica trkacica Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 Pogledala sam Cliov spisak i ništa me se ne dojmi. Medijska, filmska i umetnička biblioteka im je vrhunska, beletristika 'nako. Evo, ima Dereta, koja inače otkida sa cenama, sličnu akciju do 16. 7. https://dereta.rs/l/f40edf6e-2bdb-4edb-8c0f-b3431bf11064/letnja-akcija.aspx
morgana Posted July 10, 2022 Author Posted July 10, 2022 clio cesto pusti po jedno izdanje, ili dva max, jako dobrih naslova, to se brzo rasproda, a nema sanse da nema nove traznje
Svemir Zeka Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 On 3.7.2022. at 23:10, LaLinea said: Toliko je forumasa pohvalilo Semper idem, da sam kupila knjigu i sad delim preporuke i knjige naokolo. Tacnije, posle 50 procitanih strana sam resila da ove godine ne poklanjam nista drugo za rodjendane🙂. Hvala vam🥰 Kupila sam mami nedavno, uzeću joj za more sad, pročitala je i kaže da je dobra baš.
Recommended Posts