Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, garcia said:

https://agoraknjige.rs/shop/zivojin-pavlovic-dnevnik/

čitao bih ovo, samo ne znam što je tako krvnički skupo...

Baš grozna cena, kao udžbenik za faks, ili mali rečnik...i Dereta sada ima te ludačke cene, za broširani povez oko 2000, tvrdi preko tri. Nisu normalni.

Skoro je neko kačio na temi da su negde bile Pavlovićeve knjige na akciji, ne sećam se gde, prelistaj temu.

Posted

Podseti me tviter. Na jučerašnji dan pre 55 godina objavljena genijalna knjiga:

Image

• +1 3
  • Wub 1
Posted

htela sam baš da kupim ovu tarantinovu knjigu, ali taj popust će verovatno biti za nešto što ja nemam pojma šta je u životu mom... ne znam dal da sačekam

Posted
3 hours ago, Svemir Zeka said:

Da, ima i noć knjige i rođendan mi, nisam pametna šta da ne kupim

Kupi sveee :)

Što bi bilo dobro kad bi hteli da ti spoje oba popusta u jedan ;)

Posted
2 minutes ago, Ptica trkacica said:

Kupi sveee :)

Što bi bilo dobro kad bi hteli da ti spoje oba popusta u jedan ;)

To, 90% popusta, platim 10 kao jednu :D

• +1 1
Posted
9 minutes ago, slepa živana said:

htela sam baš da kupim ovu tarantinovu knjigu, ali taj popust će verovatno biti za nešto što ja nemam pojma šta je u životu mom... ne znam dal da sačekam

I ja bih Tarantina i Cisina, samo gledam šta ću da kupim sad, a šta za metar dana za rodjendanski popust.

@Svemir Zeka 

Je l' beše za rodjendanski popust nije važan broj kupljenih knjiga?

Posted
41 minutes ago, Ptica trkacica said:

I ja bih Tarantina i Cisina, samo gledam šta ću da kupim sad, a šta za metar dana za rodjendanski popust.

@Svemir Zeka 

Je l' beše za rodjendanski popust nije važan broj kupljenih knjiga?

Jeste, popust može na do 3. Njihova izdanja

• Hvala 1
Posted

Završavam Žikinu prozu sa Simetrijom i Lapotom i onda, najbolje za kraj - dnevnici od 1956. do 1962. pod nazivom Izgnanstvo.

Pazario na Kupindu prilično jeftino, 1200din za dva perfektno očuvana izdanja. I onda mi preostaje, Diarium od 1987-1993, ali obično je u kompletu od 6 knjiga (uz dve već pomenute) i drži cenu od 10 do 15k dinara.

Rušim nekog lika da mi proda 3 uz popust.

Inače danas vozim koleginicu s posla, ona vuklja neku kartonsku kutiju. Pazarila 4 knjige sa 40% popusta kod Derete. Mislim da reče da akcija traje do kraja juna.

• +1 2
Posted

I ja čitam Lapot iz pomenutog kompleta.

Inače, kad sam bio mali ovaj dizajn mi je golicao maštu. Malo kasnije kad sam stasao za čitanje bio sam razočaran sadržajem :laugh:

0061482.jpg

• +1 1
Posted

Kod mene je bilo obrnuto, doduše u pitanju je bio "Jahač nad jahačima", Bigzovo izdanje :D

• Haha 1
Posted

Danas pročitao Lapot. Ostao ravnodušan.

Da li je to bio hajp 1992. kada je dobio NINovu nagradu ili sam ja bio površan!?