Ian Mancunian Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 29 minutes ago, Ptica trkacica said: Kako pišete o Cisinu, sad ste me baš zainteresovali. @James Marshall @Ian Mancunian i ostali, da ne listam sad unazad temu, da li bi moglo da se dopadne nekom poput mene, koja nisam baš ljubiteljka žanra? Ja bih preporučio svakako, čak i ne ljubiteljima žanra, makar zbog ovih brojnih ukrštanja sa istorijskim prilikama, i što kaže James filosofijom i sociologijom Istoka i Kine. A možda bude i pozivnica da se žanr zavoli 2 1
Profesionalac Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 Posle pustinje, idemo malo na more: Mornar koji je izneverio more 1
I*m with the pilots Posted May 18, 2022 Posted May 18, 2022 2 hours ago, Profesionalac said: Posle pustinje, idemo malo na more: Mornar koji je izneverio more Hardkor
Svemir Zeka Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 Čekam rođendanski popust za mesec dana, pa da nabavim sve te Cisine.
Ptica trkacica Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 10 minutes ago, Svemir Zeka said: Čekam rođendanski popust za mesec dana, pa da nabavim sve te Cisine. I ja, ali za dva meseca. Ubedili su me @James Marshall @Ian Mancunian @Profesionalac i ostali ljubitelji. 2
Svemir Zeka Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 8 minutes ago, Ptica trkacica said: I ja, ali za dva meseca. Ubedili su me @James Marshall @Ian Mancunian @Profesionalac i ostali ljubitelji. Meni jeste žanr i počela sam da čitam na epub, ali nisam mogla da nastavim, sad kad već ima tri komada, čekaću rođis, ionako neću do tad stići ništa skoro ni da čitam. 2
Hermetico Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 Ja sam izvadio posle ko zna koliko Santajanin Sense of Beauty. To je toliko lepa i pametna knjiga jedna, ne baš lako štivo ali može laik čitati.
burekdzija Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 Stephen Fry: Myths, Heroes i Troy. Ja sam odrastao na prepricavanjima Roberta Grevsa, ovo je… pa recimo malo drugacije ispricano 😂. Nije sprdnja, samo zdrava doza smeha i sarkazma… dakle jednom recju Frajovski. Nisam ni znao koliko je klasicno obrazovan, ovako nesto nije lako napisati. Preporuka, narocito za malo laganiji ulazak u svet grckih mitova, na primer za starije tinejdzere. Doduse ja sam gurnuo svom sinu u ruke (15 god), kaze: meh procitao sam sve delove Persi Dzeksona, znam ja sve to (morao sam da guglam da vidim sta je Persi Dzekson iako sam mu ja uredno kupovao te knjige). 3
Hamlet Strašni Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 12 столица, поново после 100 година. Почиње мало споро али је стварно добро и забавно штиво. 2
jms_uk Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 Stephen Fry: Myths, Heroes i Troy. Ja sam odrastao na prepricavanjima Roberta Grevsa, ovo je… pa recimo malo drugacije ispricano [emoji23]. Nije sprdnja, samo zdrava doza smeha i sarkazma… dakle jednom recju Frajovski. Nisam ni znao koliko je klasicno obrazovan, ovako nesto nije lako napisati. Preporuka, narocito za malo laganiji ulazak u svet grckih mitova, na primer za starije tinejdzere. Doduse ja sam gurnuo svom sinu u ruke (15 god), kaze: meh procitao sam sve delove Persi Dzeksona, znam ja sve to (morao sam da guglam da vidim sta je Persi Dzekson iako sam mu ja uredno kupovao te knjige).Idem veceras da ga malo slusamhttps://whatson.bfi.org.uk/Online/default.asp?BOparam::WScontent::loadArticle::permalink=stephenfryinconversation2022Sent from my iTelephone using Tapatalk 3 2 1
Profesionalac Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 On 18.5.2022. at 23:57, I*m with the pilots said: Hardkor Sad tek shvatam U sredu sam još bio u uvodu, mlad i naivan , a onda se podigla oluja. Jebeni Mišima 1 1
jms_uk Posted May 22, 2022 Posted May 22, 2022 13 hours ago, burekdzija said: Stephen Fry: Myths, Heroes i Troy. Ja sam odrastao na prepricavanjima Roberta Grevsa, ovo je… pa recimo malo drugacije ispricano 😂. Nije sprdnja, samo zdrava doza smeha i sarkazma… dakle jednom recju Frajovski. Nisam ni znao koliko je klasicno obrazovan, ovako nesto nije lako napisati. Preporuka, narocito za malo laganiji ulazak u svet grckih mitova, na primer za starije tinejdzere. Doduse ja sam gurnuo svom sinu u ruke (15 god), kaze: meh procitao sam sve delove Persi Dzeksona, znam ja sve to (morao sam da guglam da vidim sta je Persi Dzekson iako sam mu ja uredno kupovao te knjige). Kaze da pise i cetvrtu knjigu. Trebalo je da bude tri, ali se previse raspisao o Troji u trecoj, te da mu je ostalo jos za cetvrtu. 1
maheem Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 On 17.5.2022. at 12:44, maheem said: Ja sam dobio dobitnika Gonkura iz 2012. sa sve posvetom. Nažalost propustio sam pijanku sa autorom. Za ovu je dobio Mondovu nagradu 2018. Žerom Ferari - Po svom liku Pročitao Po svom Liku, svidela mi se priča ali ne i stil - u jednom trenutku mu se posvađa narativ sa konstrukcijom, plus prikaz glavnog lika je nekako...dalek, nije me ubacio na teren, ko da sam sve posmatrao na tvu a ne uživo. Pročitao sam i Košona - Kod kuće je najgore. Zabavno, pitko i blisko. Velika preporuka al cenim da ju je većina forumaša već pročitala. 1
garcia Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 https://agoraknjige.rs/shop/zivojin-pavlovic-dnevnik/ čitao bih ovo, samo ne znam što je tako krvnički skupo... 3
Ptica trkacica Posted June 7, 2022 Posted June 7, 2022 https://www.laguna.rs/laguna-bukmarker-noc-knjige-od-17-do-19-juna-unos-21158.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=laguna&fbclid=IwAR3pcUP_y6FKvFI9GZG9FHlEnomO7SwOsViCOAlJdTh8RHr51tFE2jVo_9I Noć knjige u Laguni Posebno za @Svemir Zeka koja hoće da kupi Cisina 2
Recommended Posts