Katikon Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 On 15.7.2019. at 14:51, Frau Gabrijela said: jesam pripovetke 'moj muž'. dobre su. ovu novu, što sad promoviše, nisam. I meni dobra ‘moj muz’, a drugu sam kupila za more
Caligula Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 On 20.7.2019. at 13:17, Caligula said: Elementarne Cestice Uelbeka, cisto da vidim kako je u tom vozu pisca sa imidžom ekscentrika koji je ruzan ko djavo i kako vidim popularan u pizdu materinu a kao nije klasičan bestselerista. Prvih sat vremena ne obecava, zaspo :( Cini se bagatelni pisački fazoni&twistovi, iznenadjuje gotovo rutinski, ima nesto doduse ispod svega, pokušaću da pročitam do kraja. ... procitao. Kundera za sirotilju jbg. Necu ga vise pokusavati
April Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 ...i svi su tu - još uvek: Basara, Despotov, Kapor, Kovač, Marinković, Mihailović, Pavić, Pisarev, Pištalo, Vidosav Stevanović...etcetc Neverovatno koliko je Kapor odskakao lepotom rečenice, čak i u ovakvom društvu; sladunjava nostalgija, #jednoisto, al' kad ga sroči...stvarno bio rečit čovek.
duda Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 pročitala serotonin uelbeka. ono nije da ne može da se čita al' toliki hajp nisam u stanju da razumem ministarstvo neizmerne sreće ipak bledunjavo u odnosu na bog malih stvari, arundati roj ipak, može preporuka
John Coltrane Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 On 26.7.2019. at 20:10, beyoncé said: novi gradac, trobroj posvećen panku Jel ima to negde on line da se pazari?
beyoncé Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 ne znam, probaj ovde https://www.delfi.rs/knjige/141310_casopis_gradac_pank_br_208-210_knjiga_delfi_knjizare.html
Katikon Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Dosta ide uz ambijent. Sem toga, nadam se da nece da razocara jer film obozavam.
Sandens Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 (edited) bolanjo kida, sjajna knjiga. trenutno citam drugi tom btw. (jos bolji od prvog). Edited August 7, 2019 by Sundance Kid
jms_uk Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Manga vikendOba su dobra, ali je interesantno da je ovaj drugi napisan/nacrtan po ‘zapadnjacki’, s leva na desno. Sent from my iTelephone using Tapatalk
gospa buba Posted August 17, 2019 Posted August 17, 2019 Nije mi se svideo, previse su gnjavatorski tekstovi.cijenish da nije za pankera? sent from bubamoto
beyoncé Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 On 17.8.2019. at 17:57, Host said: Nije mi se svideo, previse su gnjavatorski tekstovi. ni meni baš, dosta tekstova iz današnje perspektive deluje prevaziđeno i pomalo naivno, skoro ništa o bendovima posle 70/80-ih, prevod/transkripcija povremeno problematični (linda linč - lidija lanč i sl.). kupila sam ga najviše privučena najavama o tekstovima lestera bangsa „prvi put na srpskom!“, istorijski trenutak maltene. radoznala i nestrpljiva, skrenula sam već na uvodniku kod komentara o pravoslavnom (SPC) manastiru sv. german aljaski kod SF, monasima pankerima i ostalim autkastima i njihovom zinu death to the world, što me odvuklo da čitam o toj zajednici neko vreme. to mi je nekako bio pomalo bizarni hajlajt celog izdanja. muzički me nije mnogo prosvetlilo. Spoiler
gospa buba Posted August 19, 2019 Posted August 19, 2019 Samo za pankera koji ceni literarni izraz Zorice Kojic. [emoji38]ol:sent from bubamoto
Recommended Posts