July 20, 20195 yr On 15.7.2019. at 14:51, Frau Gabrijela said: jesam pripovetke 'moj muž'. dobre su. ovu novu, što sad promoviše, nisam. I meni dobra ‘moj muz’, a drugu sam kupila za more
July 23, 20195 yr On 20.7.2019. at 13:17, Caligula said: Elementarne Cestice Uelbeka, cisto da vidim kako je u tom vozu pisca sa imidžom ekscentrika koji je ruzan ko djavo i kako vidim popularan u pizdu materinu a kao nije klasičan bestselerista. Prvih sat vremena ne obecava, zaspo :( Cini se bagatelni pisački fazoni&twistovi, iznenadjuje gotovo rutinski, ima nesto doduse ispod svega, pokušaću da pročitam do kraja. ... procitao. Kundera za sirotilju jbg. Necu ga vise pokusavati
July 25, 20195 yr ...i svi su tu - još uvek: Basara, Despotov, Kapor, Kovač, Marinković, Mihailović, Pavić, Pisarev, Pištalo, Vidosav Stevanović...etcetc Neverovatno koliko je Kapor odskakao lepotom rečenice, čak i u ovakvom društvu; sladunjava nostalgija, #jednoisto, al' kad ga sroči...stvarno bio rečit čovek.
July 26, 20195 yr pročitala serotonin uelbeka. ono nije da ne može da se čita al' toliki hajp nisam u stanju da razumem ministarstvo neizmerne sreće ipak bledunjavo u odnosu na bog malih stvari, arundati roj ipak, može preporuka
July 28, 20195 yr On 26.7.2019. at 20:10, beyoncé said: novi gradac, trobroj posvećen panku Jel ima to negde on line da se pazari?
July 28, 20195 yr ne znam, probaj ovde https://www.delfi.rs/knjige/141310_casopis_gradac_pank_br_208-210_knjiga_delfi_knjizare.html
August 7, 20195 yr bolanjo kida, sjajna knjiga. trenutno citam drugi tom btw. (jos bolji od prvog). Edited August 7, 20195 yr by Sundance Kid
August 11, 20195 yr Manga vikendOba su dobra, ali je interesantno da je ovaj drugi napisan/nacrtan po ‘zapadnjacki’, s leva na desno. Sent from my iTelephone using Tapatalk
August 17, 20195 yr Nije mi se svideo, previse su gnjavatorski tekstovi.cijenish da nije za pankera? sent from bubamoto
August 18, 20195 yr On 17.8.2019. at 17:57, Host said: Nije mi se svideo, previse su gnjavatorski tekstovi. ni meni baš, dosta tekstova iz današnje perspektive deluje prevaziđeno i pomalo naivno, skoro ništa o bendovima posle 70/80-ih, prevod/transkripcija povremeno problematični (linda linč - lidija lanč i sl.). kupila sam ga najviše privučena najavama o tekstovima lestera bangsa „prvi put na srpskom!“, istorijski trenutak maltene. radoznala i nestrpljiva, skrenula sam već na uvodniku kod komentara o pravoslavnom (SPC) manastiru sv. german aljaski kod SF, monasima pankerima i ostalim autkastima i njihovom zinu death to the world, što me odvuklo da čitam o toj zajednici neko vreme. to mi je nekako bio pomalo bizarni hajlajt celog izdanja. muzički me nije mnogo prosvetlilo. Spoiler
August 19, 20195 yr Samo za pankera koji ceni literarni izraz Zorice Kojic. [emoji38]ol:sent from bubamoto