Sandens Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 jos jedan dobar skandi autor krimi romana, Jusi Adler-Olsen. kako sam krenuo, posle Nesbea, Lasona i sad Kopenhagena sledeca stanica mi je Island. uglavnom, devojka mi je kupila Leptirov efekt (cro izdanje, Vulkan je kod nas preveo kao u originalu: Efekat Marko) nakon sto smo je videli na istoj onoj trafici gde sam pre par godina nasao i Nesbea... jako zanimljiv pocetak ali posto je to 4. knjiga o sektoru Q resio sam ipak da krenem od pocetka i knjige Zena u kavezu... odlicno za sada.
jms_uk Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Posle 60 godina, prvi prevod na engleski. za manje vise sve, pocev od njegovog imena. Sent from my iPad using Tapatalk
ajgor Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Posle 60 godina, prvi prevod na engleski. za manje vise sve, pocev od njegovog imena. Sent from my iPad using Tapatalk Gospode Bože, posle onako suverenih prevoda Asteriksa iz pera dvojca Bell/Hockridge. Dobro, Gaša je drugačija vrsta humora od Gošinijevih scenarija, ali da baš tako omaše. Hvala Manituu za Đorđa Dimitrijevića.
kurjak92 Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ja nabasao na gomilu americka paramilicija ekstremna desnica ludaci literature
kurjak92 Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Jel smeju da se kace linkovi sa piratskog zaliva?
Hamlet Strašni Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Salji pmom Sent from my iPhone using Tapatalk
Lancia Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Ildefonso Falcones - Katedrala na moru Mnogo dobra knjiga, izdala Laguna kod nas. Spoj katalonskog grofa Monte Krista i istorijskog preseka Barselone u XIV veku. Citajte obavezno.
steins Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 LJudi gde mogu da se nadju audio knjige na nekom od ex Yu jezika?
Fakundo Sava Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 https://www.youtube.com/user/miramaxlsd Ima puno knjiga,sada često naratori nisu za svačiji ukus. Ja odslušao Beograd večiti grad, po meni odlično
iDemo Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Ne znam vise koji put po redu - al' dobro zvuci kao i prvi (put)..
bigvlada Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Posle 60 godina, prvi prevod na engleski. za manje vise sve, pocev od njegovog imena. Sent from my iPad using Tapatalk Mi smo ovo imali polovinom sedamdesetih. :D
iDemo Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Mi smo ovo imali polovinom sedamdesetih. :D Mi smo polovinom sedamdesetih bili jedna respektabilna i ozbiljna zemlja... . . :a onda je drug Valter preminuo...
Recommended Posts