October 18, 20177 yr jos jedan dobar skandi autor krimi romana, Jusi Adler-Olsen. kako sam krenuo, posle Nesbea, Lasona i sad Kopenhagena sledeca stanica mi je Island. uglavnom, devojka mi je kupila Leptirov efekt (cro izdanje, Vulkan je kod nas preveo kao u originalu: Efekat Marko) nakon sto smo je videli na istoj onoj trafici gde sam pre par godina nasao i Nesbea... jako zanimljiv pocetak ali posto je to 4. knjiga o sektoru Q resio sam ipak da krenem od pocetka i knjige Zena u kavezu... odlicno za sada.
October 19, 20177 yr Posle 60 godina, prvi prevod na engleski. za manje vise sve, pocev od njegovog imena. Sent from my iPad using Tapatalk
October 19, 20177 yr Posle 60 godina, prvi prevod na engleski. za manje vise sve, pocev od njegovog imena. Sent from my iPad using Tapatalk Gospode Bože, posle onako suverenih prevoda Asteriksa iz pera dvojca Bell/Hockridge. Dobro, Gaša je drugačija vrsta humora od Gošinijevih scenarija, ali da baš tako omaše. Hvala Manituu za Đorđa Dimitrijevića.
October 23, 20177 yr Ildefonso Falcones - Katedrala na moru Mnogo dobra knjiga, izdala Laguna kod nas. Spoj katalonskog grofa Monte Krista i istorijskog preseka Barselone u XIV veku. Citajte obavezno.
November 9, 20177 yr https://www.youtube.com/user/miramaxlsd Ima puno knjiga,sada često naratori nisu za svačiji ukus. Ja odslušao Beograd večiti grad, po meni odlično
November 10, 20177 yr Posle 60 godina, prvi prevod na engleski. za manje vise sve, pocev od njegovog imena. Sent from my iPad using Tapatalk Mi smo ovo imali polovinom sedamdesetih. :D
November 11, 20177 yr Mi smo ovo imali polovinom sedamdesetih. :D Mi smo polovinom sedamdesetih bili jedna respektabilna i ozbiljna zemlja... . . :a onda je drug Valter preminuo...