Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted

Huan Pablo Eskobar - Moj otac Pablo Eskobar

Posted

Rade Serbedzija Do poslednjeg daha

Sent from my K01A using Tapatalk

Posted

Citas knjigu dnevno :D

A generalno molba, napisite bar koju rec o vasim utiscima o knjizi. Valjda je to poenta topica, a ne samo da pisemo naslove :)

Posted

evo, osetio sam se prozvan  :lolol:

Huan Pablo Eskobar - Moj otac Pablo Eskobar

sin najpoznatijeg krimosa na planeti opisuje zivot sa ocem iz svoje vizure i vizure porodice koja je prolazila kroz sve sto im se desavalo. Takodje otkriva i neke meni nove podatke o tom kompleksnom periodu kolumbijske i latinoamericke istorije. Interesantno mi je i nakon 3 epizode serije Narkos da povezem stvarne aktere i njihove uloge.

Rade Serbedzija Do poslednjeg daha

opisuje u autobiografskom maniru svoj zivot od najranijeg detinjstva u Lici, selidbe za Vinkovce i sazrevanje svesti o posvecivanju zivota umetnosti.

Posted

Lagano gustiram piskarala Duška Domanovića. Sasvim slučajno sam ga upoznao za jednim šankom. Delovao je ko originalni kafanski čovek, neko bi rekao boem. Šešir, duvan za motanje, brada od par dana, osmeh i humor su odavali pesničku dušu za tih par minuta što smo delili šank. Morao sam da odem. Kasnije me je drugar pitao da li ga poznajem, ja rekoh da nemam pojma o čoveku. Drugar me je uputio u njegova pisanja online i velika mu hvala na tome. Kasnije sam nabavio i njegova štampana slova.

O smislu i besmislu čoveka i društva

image-36.png

Možete ga čitati na njegovom fejsbuku i wordpressu: https://nematihpara.wordpress.com/author/nematihpara/

Posted

Unapred prihvatam osudu i pljuvanje od PPP :)

Novi Vidojkovicev roman E bas vam hvala mi bas legao. Sama ideja je zanimljiva, ali su detalji odlicno odradjeni. Radnja se desava u ovo vreme u paralelnoj stvarnosti gde se SFRJ nije raspala, vec postala jaka drzava, ekonsmoski, vojno, sa odlicnim zdravstvom, skolstvom, sportom.. al da ne pisem dalje, mozda neko procita. Mislim, ja inace gotivim njegov rad, al ovo je nekako drugacije i ludje.

Posted

i zelim da imam vremena da citam Lavakrafta!! 

IMG1234_zpsqcsrr3rv.jpg

Posted

Je l' monografija/biografija o Lavkraftu ili zbirka njegovih priča?

Btw, nabavio sam relativno skoro "Nekronomikon", zbirku najboljih Lavkraftovih priča, tvrdi povez, baš lepo i relativno skupo urađeno izdanje (sa ilustracijama)

Posted

jeste!

a ovo je nesto malo o Lavukraftu i sire iz Doktor Gulove perspektive za inostrastveno trziste;

IMG1242_zpsbhibs0qc.jpg

Posted (edited)

812861.jpg

U odnosu skoro pročitanu biografiju o Pink Flojdu ovo je skroz suvoparno, kao da čitam vikipediju  

Edited by Fakundo Sava
Posted

Šta si čitao o PF? Ima li negdje dostupno za sirotinju raju? Može i na pp. 

Posted

Pink Floyd-Kad svinje polete  Lagunino izdanje,prevod Dejan Cukić .  Uzeo iz biblioteke