stajebrebilo Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Huan Pablo Eskobar - Moj otac Pablo Eskobar
stajebrebilo Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Rade Serbedzija Do poslednjeg daha Sent from my K01A using Tapatalk
Timmy Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 Citas knjigu dnevno :D A generalno molba, napisite bar koju rec o vasim utiscima o knjizi. Valjda je to poenta topica, a ne samo da pisemo naslove :)
stajebrebilo Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 evo, osetio sam se prozvan Huan Pablo Eskobar - Moj otac Pablo Eskobar sin najpoznatijeg krimosa na planeti opisuje zivot sa ocem iz svoje vizure i vizure porodice koja je prolazila kroz sve sto im se desavalo. Takodje otkriva i neke meni nove podatke o tom kompleksnom periodu kolumbijske i latinoamericke istorije. Interesantno mi je i nakon 3 epizode serije Narkos da povezem stvarne aktere i njihove uloge. Rade Serbedzija Do poslednjeg daha opisuje u autobiografskom maniru svoj zivot od najranijeg detinjstva u Lici, selidbe za Vinkovce i sazrevanje svesti o posvecivanju zivota umetnosti.
maheem Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Lagano gustiram piskarala Duška Domanovića. Sasvim slučajno sam ga upoznao za jednim šankom. Delovao je ko originalni kafanski čovek, neko bi rekao boem. Šešir, duvan za motanje, brada od par dana, osmeh i humor su odavali pesničku dušu za tih par minuta što smo delili šank. Morao sam da odem. Kasnije me je drugar pitao da li ga poznajem, ja rekoh da nemam pojma o čoveku. Drugar me je uputio u njegova pisanja online i velika mu hvala na tome. Kasnije sam nabavio i njegova štampana slova.O smislu i besmislu čoveka i društvaMožete ga čitati na njegovom fejsbuku i wordpressu: https://nematihpara.wordpress.com/author/nematihpara/
porucnik vasic Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Одува ме скроз. https://www.theguardian.com/books/2017/aug/22/solzhenitsyn-russian-revolution-epic-novel-the-red-wheel-complete-english-translation :ziga:
Timmy Posted September 29, 2017 Posted September 29, 2017 Unapred prihvatam osudu i pljuvanje od PPP :) Novi Vidojkovicev roman E bas vam hvala mi bas legao. Sama ideja je zanimljiva, ali su detalji odlicno odradjeni. Radnja se desava u ovo vreme u paralelnoj stvarnosti gde se SFRJ nije raspala, vec postala jaka drzava, ekonsmoski, vojno, sa odlicnim zdravstvom, skolstvom, sportom.. al da ne pisem dalje, mozda neko procita. Mislim, ja inace gotivim njegov rad, al ovo je nekako drugacije i ludje.
Hippie Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 i zelim da imam vremena da citam Lavakrafta!!
Filozof manijak Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 Je l' monografija/biografija o Lavkraftu ili zbirka njegovih priča? Btw, nabavio sam relativno skoro "Nekronomikon", zbirku najboljih Lavkraftovih priča, tvrdi povez, baš lepo i relativno skupo urađeno izdanje (sa ilustracijama)
Hippie Posted September 30, 2017 Posted September 30, 2017 jeste! a ovo je nesto malo o Lavukraftu i sire iz Doktor Gulove perspektive za inostrastveno trziste;
Fakundo Sava Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 (edited) U odnosu skoro pročitanu biografiju o Pink Flojdu ovo je skroz suvoparno, kao da čitam vikipediju Edited October 1, 2017 by Fakundo Sava
James Marshall Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Šta si čitao o PF? Ima li negdje dostupno za sirotinju raju? Može i na pp.
Fakundo Sava Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Pink Floyd-Kad svinje polete Lagunino izdanje,prevod Dejan Cukić . Uzeo iz biblioteke
Recommended Posts