Jump to content

Sta citate?

Featured Replies

Што се нико не превари и почне Руно?

Prvi put ga čitao u vojsci, sad već par godina planiram da krenem i nikako
  • Replies 8.5k
  • Views 891k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

prebacila sam se na ovu temu jer se tamo piše o najavama i medijima   imam jedan bedž, omiljeni na kome piše "što čitaš?" to je naziv neke hrvatske anarhističke edicije, praktično reklamni b

• slepa živana
    slepa živana

upravo sam završila s čitanjem nečeg što se zove "selindžer" iz 2014, autori salerno i šilds. radi se uglavnom o gomili kratkih izjava, delova intervjua, pisama ljudi koji su poznavali selindžera. ima

• slepa živana
    slepa živana

ja sam gledala predstavu po toj knjizi na večernjoj sceni radović. i to monodramu. dug je niz mojih krvavih žrtava kulturnom uzdizanju

Posted Images

Ja to isto planiram da kupim sve i procitam. A kad cu ne znam.

Trenutno citam od Bila Brajsona "Tamo dole" opustajuce i zabavno kao i sve njegovo.

Prvi put ga čitao u vojsci, sad već par godina planiram da krenem i nikako

Ја сам први пут почео у сремском блату ’92-ге. Заврших тек у Принстону десетак година касније. Идући пут кад долазим у Отаџбину, морам да понесем специјалан кофер за Пекића. Све купљено чека код ћалета на гајби.

Ja to isto planiram da kupim sve i procitam. A kad cu ne znam.

Trenutno citam od Bila Brajsona "Tamo dole" opustajuce i zabavno kao i sve njegovo.

Јашта Моћо, зато читаш Брајсона.  :naughty:

Sta citati jos od Bulatovica?

Sve. :) Meni je omiljeno " Rat je bio bolji " ( nastavak od " Heroj na magarcu " ).

" Heroj na magarcu " + slucaj Gruban Malic i silovanje muslimanki  :0.6: 

Leo Peruc - majstor sudnjeg dana

luzitanija - dejan atanacković

preporuka

Sapiens: The Brief History of Humankind

Yuval Harari

+

The Prince of Nothing

Obe po preporukama forumaša...

Sent from my iPhone using Tapatalk

kakvi su utisci?

prelistao danas (doduse srpski prevod), deluje mi itekako zanimljivo

Leo Peruc - majstor sudnjeg dana

Ovo je predobro. Detektivski roman sa elementima fantastike. Preporuka.

sada: Ričard Metison - ja sam legenda

Uf, obožavao sam tu knjigu kao klinac. Mogla bi se ponoviti. Hvala dr Z. Ž. i njegovoj kolekciji.

kakvi su utisci?

prelistao danas (doduse srpski prevod), deluje mi itekako zanimljivo

Сад видим. Први део је много занимљивији. После је мало симплификована глорификација капитализма увијена у научне обланде, али је занимљива и свакако је вреди прочитати.

Плус сам је ја упецао на потоку ;)

Сад видим. Први део је много занимљивији. После је мало симплификована глорификација капитализма увијена у научне обланде, али је занимљива и свакако је вреди прочитати.

Плус сам је ја упецао на потоку ;)

Ма пусти ти то него како се са Аком акаш?

Mislis na Bakera?

To citam neposredno pred spavanje. Malo mi teško da pohvatam sva imena i geografiju.

Ali mi generalno prija. Paralelno čitam opet i Silmarilion i sličan problem imam. I sličan osećaj

баш ме занима шта ћеш за пар недеља да мислиш. :s_c:

f0cc5d539ed754120dd32613773ea74c.jpg

Našao ovo" kapitalno delo" u lokalnoj biblioteci ali mi nisu dali da iznesem... u ponedeljak nastavljam da citam ili da pronađem da kupim to je opcija br 2.