Papovac Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Што се нико не превари и почне Руно?Prvi put ga čitao u vojsci, sad već par godina planiram da krenem i nikako
Moća Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Ja to isto planiram da kupim sve i procitam. A kad cu ne znam. Trenutno citam od Bila Brajsona "Tamo dole" opustajuce i zabavno kao i sve njegovo.
porucnik vasic Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Prvi put ga čitao u vojsci, sad već par godina planiram da krenem i nikako Ја сам први пут почео у сремском блату ’92-ге. Заврших тек у Принстону десетак година касније. Идући пут кад долазим у Отаџбину, морам да понесем специјалан кофер за Пекића. Све купљено чека код ћалета на гајби. Ja to isto planiram da kupim sve i procitam. A kad cu ne znam. Trenutno citam od Bila Brajsona "Tamo dole" opustajuce i zabavno kao i sve njegovo. Јашта Моћо, зато читаш Брајсона.
stoutspectacledbold-head Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Sta citati jos od Bulatovica? Sve. :) Meni je omiljeno " Rat je bio bolji " ( nastavak od " Heroj na magarcu " ).
raindelay999 Posted May 8, 2017 Posted May 8, 2017 " Heroj na magarcu " + slucaj Gruban Malic i silovanje muslimanki :0.6:
pbg12345 Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Sapiens: The Brief History of Humankind Yuval Harari + The Prince of Nothing Obe po preporukama forumaša... Sent from my iPhone using Tapatalk kakvi su utisci? prelistao danas (doduse srpski prevod), deluje mi itekako zanimljivo
Pečorin Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Leo Peruc - majstor sudnjeg dana Ovo je predobro. Detektivski roman sa elementima fantastike. Preporuka. sada: Ričard Metison - ja sam legenda
James Marshall Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Uf, obožavao sam tu knjigu kao klinac. Mogla bi se ponoviti. Hvala dr Z. Ž. i njegovoj kolekciji.
Hamlet Strašni Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 kakvi su utisci? prelistao danas (doduse srpski prevod), deluje mi itekako zanimljivo Сад видим. Први део је много занимљивији. После је мало симплификована глорификација капитализма увијена у научне обланде, али је занимљива и свакако је вреди прочитати. Плус сам је ја упецао на потоку ;)
porucnik vasic Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Сад видим. Први део је много занимљивији. После је мало симплификована глорификација капитализма увијена у научне обланде, али је занимљива и свакако је вреди прочитати. Плус сам је ја упецао на потоку ;) Ма пусти ти то него како се са Аком акаш?
Hamlet Strašni Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Mislis na Bakera? To citam neposredno pred spavanje. Malo mi teško da pohvatam sva imena i geografiju. Ali mi generalno prija. Paralelno čitam opet i Silmarilion i sličan problem imam. I sličan osećaj Sent from my iPhone using Tapatalk
porucnik vasic Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 баш ме занима шта ћеш за пар недеља да мислиш.
Strahan Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Našao ovo" kapitalno delo" u lokalnoj biblioteci ali mi nisu dali da iznesem... u ponedeljak nastavljam da citam ili da pronađem da kupim to je opcija br 2. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts