beta Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 posle mnogo godina ponovo pročitala 'brežuljak voteršip'.
Parsons Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Znam za sve te Nilove umjereno bizarne hobije i pasije, ali me savršeno ne interesuju. Biografiju bih pročitao jedino ako zapravo nešto govori o svojoj muzici, procesu pisanja pjesama, snimanja albuma, inspiracijama, temama... onda uzmi i procitaj, ima i toga. najbolji su on the road delovi, pogotovo onaj kada sa s.stilsom i jos nekim devojkama ide iz kanade u kaliforniju. devojke nisu stigle tamo, a zasto saznaces ako procitas ;) ja sam jos citao nemacki prevod , tako mi zapalo, prevod odlican.
quentin Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 onda uzmi i procitaj, ima i toga. najbolji su on the road delovi, pogotovo onaj kada sa s.stilsom i jos nekim devojkama ide iz kanade u kaliforniju. devojke nisu stigle tamo, a zasto saznaces ako procitas ;) ja sam jos citao nemacki prevod , tako mi zapalo, prevod odlican. Hvala. Imam negdje elektronsku knjigu na engleskom. Pročitaću jednom. Vjerovatno ću preskakati dijelove o vozićima, autu na struju i sl.
bradilko Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 krleza je konza za sve ove sto je nabrojao vasic pokusaje sa temama kao najbitnijim na svetu.izgubljeni u nebesko-nacionalno- misticnim ali odvec kasno. srbija ima poeziju najbolju ovo ostalo bolje rade krleza i andric. i njegos naravno kao najbolji koji moze i za 2 i za 3
porucnik vasic Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 krleza je konza za sve ove sto je nabrojao vasic pokusaje sa temama kao najbitnijim na svetu.izgubljeni u nebesko-nacionalno- misticnim ali odvec kasno. srbija ima poeziju najbolju ovo ostalo bolje rade krleza i andric. i njegos naravno kao najbolji koji moze i za 2 i za 3 Мојне земо ниједног ниси читао...Појма бре немаш о чему се прича.
namenski Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 (edited) Kurtoni, Vasicu, kurtoni, u pravu je covek... Edited January 25, 2017 by namenski
namenski Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 (edited) Namenski, a ciji je to citat? Pa epizodiste iz filma Dan cetrnaesti :P Edited January 25, 2017 by namenski
bradilko Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 (edited) Мојне земо ниједног ниси читао...Појма бре немаш о чему се прича.kako nisam?samo sam se ogresio o pekicu ala ti voles srbiju!! potpuno si se predo toj ljubavi.a ljubav nije po svaku cenu.. Edited January 25, 2017 by bradilko
namenski Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Znao covek i nije bio jedini. Doduse, ova bulumenta koju Vasic pominje, izuzev mozda Crnjanskog i to po pesnickoj liniji, dosla na svoje 90-ih, za bolje i nisu.
porucnik vasic Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 kako nisam? samo sam se ogresio o pekicu ala ti voles srbiju!! potpuno si se predo toj ljubavi.a ljubav nije po svaku cenu.. Znao covek i nije bio jedini. Doduse, ova bulumenta koju Vasic pominje, izuzev mozda Crnjanskog i to po pesnickoj liniji, dosla na svoje 90-ih, za bolje i nisu. Шта сте читали? Имам утисак да осим Црњанског и Пекића за остале нисте ни чули. Не би се брукали овако...
namenski Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 ... за остале нисте ни чули. Не би се брукали овако... Васићу, Васићу, не чачкај мечку...
porucnik vasic Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Васићу, Васићу, не чачкај мечку... Не извлачи се Наменски...
Recommended Posts