Wednesday at 14:335 days Treba mi preporuka za dobar miš za posao. 8 sati sam za kompom i promenio sam gomilu ovih jeftinijih, ali svaki počne da baguje posle 6 meseci (gore dole). Logitech uglavnom. M220 (onaj silent) mi je bio jako dobar, ali zbog položaja desnog kažiprsta (nekako ga savijem pa ne kliknem po sredini "dugmeta") nije dugo trajao. Kupio sam još jedan, misleći da će duže izdržati, ali ništa. Posle sam uzeo M330 ali vidim da je to slična priča kao sa onim manjim B170. A4Tech sam imao FG35 i on baš lepo stoji anatomski ali tu je posle godinu dana otišao skrol- ja hoću na dole, a on ide gore dole. Sad sam uzeo, od lika koji snabdeva našu firmu kompjuterskom opremom, M720 da ga testiram i naravno razlika je uočljiva na prvu (a i cena je 5 puta veća ) Uglavnom, ako imate nešto da preporučite, bio bih zahvalan.
Wednesday at 15:055 days Ja arčim Logitech MX master 2s petu ili šestu godinu, ono redovni posao projektovanje i sl, plus kućno tezgarenje. Odlična stvar, bez zamerki sve do sad. Poslednjih mesec dana mu je konačno propalo ovo, inače espotrebno, dugme ispod palca, pa prespoji nesto i pointer se ne pokreće. Al kažem, propalo je jer se mehanički izdeformisalo od silne upotrebe. Nije bučan točkić, standardno vrte oba moda, i čujno I nečujno. Znam da se ljudi žale na to kad kupe neku jeftiniju varijantu. Ovome cena bejaše nekih 100ak e. Kontam da je to razumna cifra za mis za ozbiljnije koriscenje Edited Wednesday at 15:055 days by MeanM@
Wednesday at 15:065 days 30 minutes ago, John Coltrane said:Treba mi preporuka za dobar miš za posao. 8 sati sam za kompom i promenio sam gomilu ovih jeftinijih, ali svaki počne da baguje posle 6 meseci (gore dole). Logitech uglavnom.M220 (onaj silent) mi je bio jako dobar, ali zbog položaja desnog kažiprsta (nekako ga savijem pa ne kliknem po sredini "dugmeta") nije dugo trajao. Kupio sam još jedan, misleći da će duže izdržati, ali ništa.Posle sam uzeo M330 ali vidim da je to slična priča kao sa onim manjim B170.A4Tech sam imao FG35 i on baš lepo stoji anatomski ali tu je posle godinu dana otišao skrol- ja hoću na dole, a on ide gore dole.Sad sam uzeo, od lika koji snabdeva našu firmu kompjuterskom opremom, M720 da ga testiram i naravno razlika je uočljiva na prvu (a i cena je 5 puta veća )Uglavnom, ako imate nešto da preporučite, bio bih zahvalan.Ja sam baš bio zadovoljan A4Techovim FB35C ali isto skrol otišao i polako odlazi. Koristim kući M310 a merkam M650, deluje da može da se nađe za ok cenu, 35-40e.. al sad vidim da taj M720 ima za tu cenu i... ne znam.M720 dobar??
Wednesday at 15:145 days 7 minutes ago, MeanM@ said:Ja arčim Logitech MX master 2s petu ili šestu godinu, ono redovni posao projektovanje i sl, plus kućno tezgarenje. Odlična stvar, bez zamerki sve do sad. Poslednjih mesec dana mu je konačno propalo ovo, inače espotrebno, dugme ispod palca, pa prespoji nesto i pointer se ne pokreće. Al kažem, propalo je jer se mehanički izdeformisalo od silne upotrebe. Nije bučan točkić, standardno vrte oba moda, i čujno I nečujno. Znam da se ljudi žale na to kad kupe neku jeftiniju varijantu. Ovome cena bejaše nekih 100ak e. Kontam da je to razumna cifra za mis za ozbiljnije koriscenjeimao i 1 i 2 i 3... Kec jos radi kod cerke sa tim slomljenim dugmetom, dvojka mi je sad na rezervnom kompu, nju sam ganjao 5-6 godina, evo sad imam 6 meseci trojku... najbolji mis za rad ikada...
Wednesday at 15:305 days 20 minutes ago, Vapad said:Ja sam baš bio zadovoljan A4Techovim FB35C ali isto skrol otišao i polako odlazi. Koristim kući M310 a merkam M650, deluje da može da se nađe za ok cenu, 35-40e.. al sad vidim da taj M720 ima za tu cenu i... ne znam.M720 dobar??Deluje moćno, ali tek sam ga uzeo. Nisam siguran koliko brzo ću se navići na ove 1 2 3 dugmiće (malo iznad palca) , mada su korisni za opcije napred nazad, a vidim da sa donje leve strane ima još jedan gumbić™ . Prija mi što ima tegić ili bar ja tripujem da ima.
Thursday at 10:444 days ja sam poslednjih desetak godina imao ove miseve sa dugmicima sa strane jer sam ih mogao koristiti dok sam igrao dotu i onda kada mi se poslednji sjebao i otisao da kupim novi, prodavac mi rece da kupim ovaj najjednostavniji logitech b100 sto je bio oko 1k dinara i eto jos uvek ga koristim evo vec valjda trecu godinu. do sada sam menjao miseve jer im se sjebavao ovaj skrol jer ga cesto koristim, ali ovaj b100 jos uvek radi kao nov.
Thursday at 10:504 days Ne znam što je filozofija kupiti miša, niti kako tako brzo riknajvaju, igram CS i lol i klikćem dosta i ne skidam se sa kompa i ništa ne riknjava sa G102 logitechom po par godina a košta tipa 4k. Kod Mađara još jeftinije, tipa može se nađe i za 22, 23.Pri tom, kao nešto rikne, ima ljudi koji menjaju mikroprekidače i na klikovima, i na skrolovima i sl. Edited Thursday at 10:504 days by Mil@n
Thursday at 11:394 days 46 minutes ago, Mil@n said:Ne znam što je filozofija kupiti miša, niti kako tako brzo riknajvaju, igram CS i lol i klikćem dosta i ne skidam se sa kompa i ništa ne riknjava sa G102 logitechom po par godina a košta tipa 4k. Kod Mađara još jeftinije, tipa može se nađe i za 22, 23.Pri tom, kao nešto rikne, ima ljudi koji menjaju mikroprekidače i na klikovima, i na skrolovima i sl.Mudrost je, meni, što me boli zglob. I sa pads i sa odmorima i sve... zamor. I onda mi zapravo jako znači i kako mi leži i sve. A pošto sam nervčik (jer ono prvo) onda me nervira ako mu treba sto godina da se probudi, ako gubi konekciju, ako je klik premekan, ako je klik pretvrd i preglasan, ako stave silent klik na levi i desni a ultraglasni na srednji (a je l ja ga koristim za zatvaranje prozora).... možda su 1st world problems. Ali...
Saturday at 11:112 days Mene je mesecima ubijala šaka, kao neko ko je radio na terenu (u autu) i posle toga seo u kancelariju za računar 8 sati dnevno, nije baš bilo svejedno šta mi je u šaci (da prostite) .Al nekako mi je neobjašnjivo kako me nije bolela ruka i kako mi je bilo svejedno koji miš imam kada sam igrao po 15 sati dnevno Football manager ovaj rad