Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kupovina racunara i komponenti

Featured Replies

hvala, super, sad cu da guglam gdje sta idem da gledam.

jos ako ustedim usb, vrh.

• Replies 3.5k
  • Views 267.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• arheolog1981
    arheolog1981

Evo mojih 5 centi kao nekog ko 10+ godina radi prodaju a 20+ servis. Najlošiji budžet laptopovi su HP i Lenovo, desetine u najboljem slučaju smo imali na servisu sa mehaničkim kvarovima. Naime, u 99 p

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Hvala svima na savetima, bilo je upravo tako kao što ste rekli - prvo mi odjebu reklamaciju, nedelju dana kasnije je ipak uvaže i zovu me da preuzmem novi laptop.   (Ja naivno otišao ovde na

• OK, sad znam da ne zajebavas ljude tamo na moderaciji     Ne razumijem ali hvala svakako

Posted Images

+1 za logitech. Imam Wireless Combo MK520 mozda 10-ak god vec, da li sam 2x promijenio bateriju. Neunistivo, tiho, jedan usb.

16 hours ago, bags said:

@duda

Ovi moji geekovi iz service deska se kunu u AOC za najbolji odnos cena/kvalitet.

Ja sam uzeo junioru ovaj od 278 inch za 90 eur - AOC 27G15N.

Gde junior drzi ekran od 7 metara?? 😬

😛

2 minutes ago, jms_uk said:

Gde junior drzi ekran od 7 metara?? 😬

😛

Hodniku. hihi

Ja sam bio na Logitech tastaturi i mišu, pa sam bio u fazonu ajd da probam nešto drugo ali brzo sam se vratio na Logi.

Ali ja sam posebna "budala" trošim već drugi njihov "trackball" miš...

I da preporuka za unifi, radi super...

Logi je super, ali ne znam šta vam je problem sa bluetooth, ja imam i tataturu i miša na tako, bez unifi, radi savršeno (MX Master 4 miš i MX Keys Tataturu)...

Препоручујем оне вертикалне мишеве, треба сат-два да се навикне човек, али ме више не боли зглоб.

15 minutes ago, radisa said:

Logi je super, ali ne znam šta vam je problem sa bluetooth, ja imam i tataturu i miša na tako, bez unifi, radi savršeno (MX Master 4 miš i MX Keys Tataturu)...

Bluetooth vaistinu radi odlicno cak i kad saltas na uredjaju koju konekciju hoces skoro je trenutno. thumbup

Jedina mana mog MX Master 3 je glasan tockic. Uspeli su resiti da je click skoro necujan ali je skrolovanje bas glasno. Probao sam i na MX amster 4 i isti problem.

4 minutes ago, bags said:

Bluetooth vaistinu radi odlicno cak i kad saltas na uredjaju koju konekciju hoces skoro je trenutno. thumbup

Jedina mana mog MX Master 3 je glasan tockic. Uspeli su resiti da je click skoro necujan ali je skrolovanje bas glasno. Probao sam i na MX amster 4 i isti problem.

A?

Bukvalno mi je nečujno, kako misliš? Imam i MX3 i MX4, bukvalno je nečujno kad ga prebaciš u onaj endles mod (meni stoji u tom modu stalno)... Ako je u step modu, čuje se, ali u endles modu je bukvalno silent...

Edited by radisa

Ja koristim ondaj drugi mod jer tu imam one zareze pa nekako mi je bolji osecaj jer znam koliko sam skrolovao. Ovo tvoj mod mi je kao klizanje na ledu.

Ali ne cuju se samo zarezi nego ima kao skripanje. Probao sam bas pre nekoliko dana i na dve potpuno nove cetvorke i isti slucaj.

Mogu snimiti kad budem u home office, ali bagisca na drugom spratu iza zatvorenih vrata kaze mi znam da si opet na onom tvom forumu jer cuje to skripanje. isuse

3 minutes ago, bags said:

Ja koristim ondaj drugi mod jer tu imam one zareze pa nekako mi je bolji osecaj jer znam koliko sam skrolovao. Ovo tvoj mod mi je kao klizanje na ledu.

Ali ne cuju se samo zarezi nego ima kao skripanje. Probao sam bas pre nekoliko dana i na dve potpuno nove cetvorke i isti slucaj.

Mogu snimiti kad budem u home office, ali bagisca na drugom spratu iza zatvorenih vrata kaze mi znam da si opet na onom tvom forumu jer cuje to skripanje. isuse

U jbt, ne znam šta da ti kažem... Mnei gospđa spava na 2 metra od mene kad radim, čuje svako sranje, od kad imam ove MX-ove ne buni se... Ali, stavrno ja to ne čujem, sad sam vrteo i trojku, isto je ništa, ne čuje se, smao klikovi...

Bolji je USB od blututha, pouzdaniji i brzi.

Za monitore, kupio pre korone Benq GW2870, bolji a 3 puta jeftiniji od Dell-ovih koje imam u firmi.

Mada, nisam siguran da su danas zadrzali taj kvalitet.

2 minutes ago, brusli said:

Bolji je USB od blututha, pouzdaniji i brzi.

Za monitore, kupio pre korone Benq GW2870, bolji a 3 puta jeftiniji od Dell-ovih koje imam u firmi.

Mada, nisam siguran da su danas zadrzali taj kvalitet.

Imaš Dell 27, za 12000 din, BENQ , AOC, sve je tu negde oko 100€... U low class, to je negde...

AKo hoćeš nešto kvlitetnije to je i skuplje i ima razlike...

Imam jedan Dell iz srednje klase i jedna Alineware, koji je isto Dell, suštinski, ali iz više klase, realno, vidim razlike, čak i uobičajnom radu (nije da su mi bitne, ne igram se), ali se čak i u plain tekstu vide... Alienware ima jače boje, kako god setings da namestimiam, slika deluje oštrije i življe...

Naravno, ako smao kucaš u wordu i ponekad pogledaš film, ovi od 100€ rade posao...

Edited by radisa

U frimi imamo neke fensi Del monitore, nije donja klasa, rekao bih gornja srednja.

Ovaj BenQ je bio po ceni donja klasa, ali mnogo prijatnija slika.

Jedino sto nema podizanje po vertikali, tu je Dell bolji.

Ali kazem, to je bilo vreme kada se BenQ probijao na trziste pa su kidali sa kvalitetom za smesne pare. Poucen iskustvom (npr Xiaomi), sad kad su postali brend, nema vise te fenomenalne ponude.

16 hours ago, JozoMujica said:

Ja sam zauvek na Logitech K120 + Logitech M185. Wireless verzija K120 je valjda K270.

Za razliku do 80 evra možeš na krempite (ili da štekaš pare za novog miša kad ovaj crkne za 2-3 godine).

Ali zasto na ovoj tastaturi oni ruzni dugmici gore kao na kasetofonu.

To je red line, nesto tako ruzno ne mogu da kupim.