Jump to content
IGNORED

Kupovina racunara i komponenti

Sludge Factory

Recommended Posts

Posted

To sam i ja uspeo da nadjem, mislio sam da ima vecu ponudu, zato sam te pitao :D 

Posted

Iskreno, nisam kupovao dugo od njega, pa ne znam u kom je sada fazonu, našao link preko poruke iz inboxa. :)

Vidim da iznad piše diggital trigger, a u oglasu desno PC emporium ili šta već. 

Posted

S napomenom da pomenuto napajanje treba računati pod ~510 W.

Posted
3 hours ago, Akiraj02 said:

Evo ovaj deluje okej, https://gigatron.rs/napajanja/cooler-master-napajanje-mwe-600-white-230v-v2-mpe-6001-acabw-eu-297878

Napajanja su jedina stvar o kojima apsolutno nemam pojma, sta mislis? 

Uzmeš napajanje u ruku i ukoliko ima težinu može da prođe, ukoliko je lagano zaobiđeš, seljačka logika. Moj prastari Čiftek iz 2005-te je nadživeo onoliko konfiguracija.

Mada me ne bi čudilo da Kinezi počnu da stavljaju komad olova u napajanje da dobiju u težini, stari prevaranti.

Posted

Hej, olovo je skupo. Ja sam jednom u porudzbini iz Kine dobio potpuno prazno (as in empty) napajanje, samo crna plasticna kutija sa prikacenim kablovima, unutra nista. :D

• Haha 1
  • 2 weeks later...
Posted

Hoću da sklapam sam konfu od cirka ~600€...i5,novija gen ryzen 3...5...malo za gejming malo za rad studenta raf-a :laugh:

Preporuka kombinacije ako je neko baš u toku.

Gde nabavljati komponente najpouzdanije i najpovoljnije po Bg-u?

Tražim li previše? :blush:

Posted

Imas li monitor? Da li imas komponente iz nekog starog kompa koje zadrzavas, recimo hard disk?

Posted

1600 Af/2600 ~115
b450 najjeftinija na svetu sto nadjes ~ 55e
8GB ddr4 3200 ~35e
1660 super ~230e
thermaltake 500w rgb ~ 40e
kuciste bilo koje ~20e