June 14Jun 14 On 5. 6. 2025. at 21:53, Sludge Factory said:Nisam, doduse, neki zahtevan korisnik, ne igram igrice uopste, ali trebace naravno za gledanje filmova i videa, striming kojecega i mozda za sredjivanje nekih videa (montaza, efekti, ali nista preterano zahtevno).Možeš da razmotriš i Mac mini M4 (osnovna verzija). Oko 700e na KP. Još bi ti samo trebala eksterna memorija.
Wednesday at 18:184 days Author Nikako da napisem, stigao mi racunar jos proslog ponedeljka, prosl nedelje, uzeo sam intel i5-13400, sa integrisanom grafickom, 32GB RAMa, sa sve novim DVD rezacem 76000 me kostalo. Lepo radi za sad, zadovoljan sam. Instalirali smo Simse (zena izrazila zelju da se malo zeza), radi bez problema, kapiram da to nije neka bog zna koliko zahtevna igrca, tako da je ok. Hvala svima na savetima i sugestijama
Wednesday at 21:463 days Author 38 minutes ago, JozoMujica said:Ok, ali DVD rezač... Dva puta sam proveravao datum posta. Haha, zapravo sam imao dva stara CD i DVD rezaca koja sam hteo da zadrzim, ali su mi rekli da ih nije moguce povezati n aplocu zbog nekompatibilnosti usled starosti pa sam onda uzeo jedan nov, 3500 din, nije strasno bilo. Jbg, imam dosta diskova, mnogi od njih sa porodicnim fotografijama, zao mi bilo da to propadne, odnosno da ostane tako da stoji neupotrebljivo.
Wednesday at 22:413 days 2 hours ago, Sludge Factory said:Nikako da napisem, stigao mi racunar jos proslog ponedeljka, prosl nedelje, uzeo sam intel i5-13400, sa integrisanom grafickom, 32GB RAMa, sa sve novim DVD rezacem 76000 me kostalo.Lepo radi za sad, zadovoljan sam. Instalirali smo Simse (zena izrazila zelju da se malo zeza), radi bez problema, kapiram da to nije neka bog zna koliko zahtevna igrca, tako da je ok.Hvala svima na savetima i sugeMeni iskreno baš zvuči da si se previše izuo, ako nije cim daj celu konfu da vidimo...
Wednesday at 23:003 days Author 19 minutes ago, Mil@n said:Meni iskreno baš zvuči da si se previše izuo, ako nije cim daj celu konfu da vidimo...
Wednesday at 23:363 days @Sludge Factory Taj procesor u monitoru 15.500 kod Mađara 110e... Ram si isto preplatio barem 4.000 dinara.Naši prodavci su najveća govna na svetu ikad.
Wednesday at 23:463 days Author A jbg, udju malo tu i ruke. Ne smem ni da zamislim koliki reket je Andrejev u lancu.
Thursday at 15:203 days Koje ti je kuciste i napajanje? Ili je to prva stavka Cooler Master... Edited Thursday at 15:223 days by Milosh76
Thursday at 18:153 days 2 hours ago, Milosh76 said:Koje ti je kuciste i napajanje? Ili je to prva stavka Cooler Master...Jeste, MWE serija, 650w rekao bih, i to preplaćeno 40e minimum (u odnosu na cene kod Mađara mada sigurno ima i kod nas jeftinije osetno).
Thursday at 19:553 days 22 hours ago, Sludge Factory said:Jbg, imam dosta diskova, mnogi od njih sa porodicnim fotografijama, zao mi bilo da to propadne, odnosno da ostane tako da stoji neupotrebljivo.Prebacuj (i) na neki drugi medij, da ipak ne propadne to...
Friday at 01:242 days Author Kuciste je moje staro, od prethodne kupovine pre 15 godina, zadrzao sam ga jer mu nista ne fali, tesko je kao da je punjeno olovom 7 hours ago, gone fishing said:uz to koj će mu napajanje od 650W, potrošnja te konfe neće preći 100W...Ako, neka ga, imao sam davnijeh dana problema sa napajanjem, bolje nek je jace nego da stuca jer je knap. Dodavace su mozda tu jednog dana i ta graficka ako se predomislim, neka.Kazem, uracunaju oni u sve sigurno i ruke za sklapanje masine i sve sto su instalirali, plus ko zna koliki je reket.
Yesterday at 20:481 day Moze li pomoc u sklapanju konfiguracije za friskog srednjeskolca? Svrha igranje naravno a budzet 1000e max.U to treba ubaciti i monitor i zvucnike.Nekad sam sve to pratio i znao ali odavno sam ispao iz stosa pa mi treba vasa pomoc.
5 hours ago5 hr Posto me svi kulirate probao sam sam da sklopim nesto:Ideja je da se deo uzme na rate kod nas a deo za kes kod Madjara, tako da pucajte predloge. I prodlozite jos neku radnju koja ima dobre cene.