Jump to content

Evropske kosarkaske lige: Spanska, Italijanska, Grcka itd

Featured Replies

pocinje!

• Replies 3.7k
  • Views 332.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Jel rekao Ataman novinarima da poglrdaju tabelu Evrolige i sve ce im biti jasno?

• Delija67
    Delija67

U Bosni Igokea pobedila sve utakmice regularnog dela i podnela inicijativu da im se dodeli titula bez dodatnog smaranja sa final 4 u cemu su ih podrzali Borac i Spurs. Naravno, kosarkaski savez nije h

Posted Images

Caja Laboral - Power Elect.http://acb360.orange.es/partidos/SCOPA/11/1

Uključih se tek u poluvremenu. Tvrda tekma.Ovaj Liščuk sipa ko blesav.

Oba naša sjajni, s tim što se španski komentator baš loži na Savanovića!

On 24. 9. 2010. at 18:15, kizjah said:
Oba naša sjajni, s tim što se španski komentator baš loži na Savanovića!
dok je kostic krenuo unapred da se izvinjava za bjelicine greshke, otprilike negde dok je ovaj chekao pauzu da bi ushao u igru...

Ja se sad ukljucio, je l' ima negde statistika? Kakav je Bjelica?

Vratio je jednu trojku Savanoviću, par skokova u napadu i odbrani.Dobar je

Bjelica bolji u odbrani dok Savan prva opcija u napadu dok god od umora nije posustao...

Stanko Baracj :isuse: Air-ball Savana, hteo je da odluci :D

:D kak'a banana Teletu

Bjelica i Savan lošiii danas opasno, ali ima vremena za njih da se uklope.Da li je moguće da Real opet ne može ništa Barsi?

bjelica je odigrao odlicno drugo poluvreme

On 24. 9. 2010. at 19:43, kojot said:
bjelica je odigrao odlicno drugo poluvreme
I meni se ovako čini. Drago mi je da ga Ivanović vidi i u postavi sa San Emeteriom, što će svakako povećavati njegovu minutažu tokom sezone. Današnjih 15+ minuta i igranje na kraju meča je svakako dobra osnova.Caji treba centar.
  On 24. 9. 2010. at 19:47, Nemanja Posrbica said:
Caji treba centar.
musli :) negde sam pročitao da je brezec u igri, mada ne mogu da se setim da li je to bilo forumsko tračarenje ili medijska vest.zakasnio sam na početak barsa-real, jel novica startovao ili još nije ulazio u igru?edit: zakuca čovek dok ja piskaram po forumu :)

Edited by johnnioza

Bjelica uopste nije bio los, naprotiv. Par suteva nije uslo, ostalo je odigrao kako treba. i sto je bitnije, bio je prilicno aktivan.