Töölönlahti Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Uuu, pa već imaju i nešto kao osnovu, pojma nisam imao da ovo postoji dok nisam sad uradio wiki-domaći: Единая Лига ВТБ
MrX Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Naravno da je ovo velika senzacija i svaka cast igracima Kahe, a posebno San Emeteriju za mirnocu prilikom izvodjenja odlucujuceg bacanja.Moze li neko da mi objasni jedan zanimljiv momenat. Do kraja regularnog dela tacno 30 sekundi (to bi znacilo da ce Barsa imati bar 6 sekundi za poslednji napad), igrac Kahe dobacuje loptu saigracu koji je udara grudima i sat krece, ali sat od 24 sekunde ne krece nego krece tek nakon sto on uhvati loptu (nakon neke 4 sekunde i zato Barsa nema vremena za poslednji napad). Da li je to neko pravilo da igrac kad ne uhvati loptu u ruke njegova ekipa nema posed ili je to jednostavno previd zapisnickog stola?
Timmy Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Da, veoma zanimljiv detalj. Tesko mi je poverovati da postoji tako pravilo, al bolje da neko strucniji pojasni
goofs Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Pa upravo tako kao sto je MrX objasnio, vreme za napad se pusta onda kada se dodje u posed lopte. Odbitak se u to ne racuna (setite se onih situacija kada istice napad, protivnik presece loptu na sekund, ali ne ostvari posed - ne resetuje se vreme napada jer nije bilo promene poseda, i istice tekuci napad). S druge strane, vreme utakmice se pusta pri prvom kontaktu sa loptom nakon ubacivanja lopte u igru, kakav god kontakt bio.Rupa u pravilima, tupavo jeste, ali je tako :D
Vasilij Zajcev Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 All other periods begin when the ball is at the disposal of the player taking the throw-in.
Timmy Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 (edited) Pa upravo tako kao sto je MrX objasnio, vreme za napad se pusta onda kada se dodje u posed lopte. Odbitak se u to ne racuna (setite se onih situacija kada istice napad, protivnik presece loptu na sekund, ali ne ostvari posed - ne resetuje se vreme napada jer nije bilo promene poseda, i istice tekuci napad). S druge strane, vreme utakmice se pusta pri prvom kontaktu sa loptom nakon ubacivanja lopte u igru, kakav god kontakt bio.Rupa u pravilima, tupavo jeste, ali je tako :DPo meni glupo pravilo. Al ga je zanimljivo znati. Ja sam se pitao koji je kurac onom igracu sto grudima udara loptu.. al ispade da je veoma pametno postupio Edited June 17, 2010 by Timmy
harper lee Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 "Jedna od najvecih sportskih senzacija decenije" si napisao. A to je debelo preterivanje. Mozda ove godine.Uzgred, ni ovonije tacno.Koji je skuplji? Real? Koliko ja znam njihovim 45 miliona najblizi je Olimpijakos sa 37 miliona.
Geo Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Od dolaska Svetislava Pešića u istanbulski Efes Pilsen nema ništa pošto je klupu "pivara" preuzeo dojučerašnji trener zagrebačke Cibone Velimir Perasović. Hrvat je sa svojim novim klubom potpisao jednogodišnji ugovor sa opcijom da saradnja bude nastavljena na još jednu sezonu ukoliko obe strane budu zadovoljne.Perasović u Istanbul stiže bez obeštećenja pošto mu je ugovor sa Cibonom istekao, a u pored "vukova" sa Tuškanca mladi stručnjka je tokom svoje relativno kratke karijere vodio još Kahu Laboral (tadašnju Taukeramiku) i Estudijantes.Toliko o raspadu Efesa ...
ivamehiva Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 za početak na ovom mestu, a ako im se ambicije ostvare (u šta ne sumljam) onda i na topiku o evroligiBajern Minhen reaktivira košarkašku sekciju Kakav je plan košarkaške sekcije FK Bajerna?- Za početak da napredujemo u prvu ligu. Posle, kada se to dogodi a sigurno hoće, plan je da za tri godine budemo na vrhunskom nivou. Tu mislim na igranje Evrolige. Dakle, da za tri godine budemo prvaci Nemačke i igramo elitno takmičenje – objasnio je Bauerman.Imate veliku podršku fudbalskog kluba, iste sponzore…?- Apsolutno je sve isto. Doneli su odluku da investiraju u košarku zato što vide veliki potencijal u Nemačkoj. Ali, i zato što predsednik Uli Henes obožava košarku.
Кристофер Лумумбо Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 24.9.2010 polufinale spanskog superkupa Regal FC Barcelona – Real MadridCaja Laboral – Power Electronics Valenciaarenasport prenosi utakmice
ivamehiva Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 uh, ovo će poslastica, 1 prelepa uvertira valjda će biti dobrih potoka SBB dabogdasezapalili
goofs Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 SBB dabogdasezapalili vise jedanbice ovo zanimljiv super-kup, po jedan nashki u svakoj ekipi :) moje navijacko opredeljenje ide underdog Duletu a bice i zanimljivo videti kako ce se Kosta snaci u Barseloni s obzirom na njihovu jurnjavu, cenim da ce igrati svaki treci napad i svaku drugu odbranu :D
BarryWhite Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Darko Cohadarevic potpisao ugovor na 3 godine sa AEK-om.
Recommended Posts