panta rhei Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 jebote, to isto ili skuplje nego kod mene u ch! i sta kazes, to 30% jeftinije nego zvanicna distribucija?! da mi je neko pricao ne bih verovao.
Aion Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Po secanju D600 <1600 evra, D800 <2200 evra, ovo je sigurno za Azijsko trziste. Sumnjam da regularna ch distribucija ima ove cene.
panta rhei Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 ok, nisam bas gledao ovdasnju zvanicnu distribuciju, uporedio sam sa mojim online trgovcem, ali nezavisno od toga, mnooogo vam to skupo.
Aion Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 btw. cestitam na odlicnoj kupovini. Nazalost nije bila bas tako dobra kupovina. Danas sam stavio nove baterije, slajd film da vidim u kakvom stanju mu je svetlomer, i utvrdio da mu ne radi tockic za postavljanje ISO (i komponzaciju ekspozicije). Zakucan je na neku visoku vrednost. A bas zelim da imam ovaj aparat u potpuno ispravnom stanju.
Caligula Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 :(mislim da za Nikon imas dobar servis po gradu, ne deluje mi kao neki veci kvar.
Aion Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Ako mislis na Refot servis, siguran sam da ne servisiraju aparate koji su prestali da se proizvode pre 25 godina. Medjutim ima majstora koji sigurno to mogu da srede. Nije bitno cak ni koliki je kvar, polovnih delova ima u izobilju.
Caligula Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 (edited) Mislio sam na neke preprodavce - npr. onaj poznati chicha (ali ja ne mogu da mu se setim imena) koji ima tezgu na zelenjaku moze da sredi takav kvar za sitne pare. Edited March 19, 2013 by CowBoy
Caligula Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Čika Miša™ :D htedoh da napisem "Misa" ali nisam bio siguran
kapetanm Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Jeste, on je na Zelenjaku, a ima ga i na svakoj berzi, prva tezga koju ugledaš u centralnom delu staklenca
yolo Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 jel neko zna kakav je japan da ne kazem tokyo, jel to na nivou US cena ili je skuplje?a uzgred da se pohvalim, kupio danas yashicu electro 35 gx danas na kalenicu, pristojno ocuvan. da mu nadjem bateriju koja pasuje uz malo budzenja pa cu da ga probam kako sljaka. inace mi se opasno svideo kao koncept, automatska ekspozicija, manuelna blenda i fokus. drugim recima, minimum akcije ali ipak postoji kontrola. a senzor je na objektivu ispod navoja tako da radi merenje kroz eventualni filter...ovo
hoffnung Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 (edited) upoznao sam i ja cika misu. iako sam znao ko je covek iz price, tek skoro sam ga upoznao uzivo. bitno je da ne bude guzve kod njega, jer kada sam ja dosao, morao sam da sacekam druge kako bih pricao sa njim.nego...ovu knjigu: velika knjiga o fotografiji sam upravo video na dizajn zoni. jedan drugar, t@urus, je okacio na sendspace i mnogo je lakse skinuti nego sa prvog link-a koji je postavio "postavljac" teme. knjiga je pdf, srpsko-hrvatski jezik. uopsteno o fotografiji, ali bogato.edit:gazza1| ne vidi se fotka koju si okacio. ostao je obris - forbidden.cestitke na kupovini Edited March 24, 2013 by bob mould hair style
yolo Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 kupovina se ispostavlja kao i nije neka, posto ne radi nista sto ima veze sa strujom na kameri. ubacio nove baterije, kad ono medjutim nista.jel ima smisla ovo nositi nekome da pogleda ili da je odmah bacim u djubre?kamera je ova samo crna, ako ima neke veze:)http://www.cameraquest.com/yash35gx.htm
yolo Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 rekli su mi da on ne radi struju.... jel ima neko u srbiji da radi struju za ovakve kamere?
Recommended Posts