Jump to content

Fotografija - Razno

Featured Replies

Link na izgled@Dabovic: to nisu fotografi no foto reporteri :P
Hvala, izgleda sasvim solidno. Moram obici sljedeci put.
  • 5 weeks later...

Ajde da podelim sa vama ovaj sajt, sa neopisivom kolicinom foto informacijaedit: A sa njega, kakve slike jbt ovde...

Edited by kapetanm

• 2 weeks later...
184895_170421523010490_104484596270850_453864_4183642_n.jpgOva fotka mi se svidja. Vjeran Zganec Rogulja 2010.

Edited by bergasa19

ne znam da li je nova alatka, ja je video pre neki dan u verziji beta 3.5 i dopada mi se.flickeflu.com

20136m.jpg
1cb935c5cf64f47b3896b39eafea198d.jpgostalo

Edited by bergasa19

Osim što je bilo sunčano sveže jutro, po povratku s posla, izvrnem se i pogled mi padne na ovu lepoticu, smeštenu među ostale aparate. Žena pronašla u nekoj torbi sa starim stvarima. Očuvana, neupotrebljavana :) .Srećan sam

Znam sa nije umetnicka, ali je zanimljiva za one koji je nisu videli. Stavicu link sa tekstom uz fotografiju

Edited by bergasa19

Znam sa nije umetnicka, ali je zanimljiva za one koji je nisu videli. Stavicu link sa tekstom uz fotografiju
Cemu ovolika pompa - dogadjaj nije trajao dva minuta vec se desavao satima. Ovo je jedan trenutak, jedan ugao, jedna scena - ne vidim da je po bilo cemu nenormalna.Prosto, publika navikla na zanrove pa ocekuju da se uz spaljeni njujork u pozadini akteri hvataju za glavu i cupaju kose satima u kontinuitetu, uz vristanje, plac i paniku.

Edited by CowBoy

Isto sam se i ja pitao. Najcudnije je da je autor tek 2006 objavio. Zamisli ti koja je to presija.

Edited by bergasa19

Ma shabani/budale. Ne umem da objasnim - ok, razumem, puritanizam, ali da sasvim normalna fotografija dize ovoliku prasinu medju moralistima - bolest.

Ne fascinira mene to, koliko me fascinira ta unutrasnja samocenzura, koja ti kaze necu sada da je objavim jer znam kako nam je svima tesko. Pa ljudi su u isto vreme kad su gorele bliznakinje zvali svoje dilere da vide da li ce biti problema sa isporukom.

Necu vise u oftopik ali ima veze sa ovim o cemu pricamo,

• Author

Evo nesto za Nikondzije.Sutra!Kazu, mozda novi, mirorrless aparat?

Evo nesto za Nikondzije.Sutra!Kazu, mozda novi, mirorrless aparat?