Jump to content
IGNORED

it's always sunny in philadelphia

gervasius twinkleminkleson

Recommended Posts

Posted

indid jedna od najboljih. valjao sam se od smeha

• 2 weeks later...
Posted

jebote, to ne da nije smesno, nego je neprijatno. nosim se mislju da pokrenem glasacku masinu na temu godina gledalaca ovog smeca.

Posted
pola epizode - Carli kao Lu Dajmond Filips

pola epizode

sve zajedno - GENIJALNO!

jao da, lou diamond philips :lol:nisam se odmah sjetio na sta me podsjeca cijela ta charlijeva pricha. carevi
Posted

odlicna serija, gledao sam par epizoda na FOX LIFE, i krenuo sam da skidam polako.Nalikuje mi na ChURB YOUR ENTHUSIASM i The Office, tako da mi veoma lezi ova boles :D

Posted

Sjajna epizoda ova poslednja kad hoce da obraduju Charliea :lol:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

a ova danas :lol:ovih par zadnjih epizoda su spektakl. ova nova, sa frankom i zecom - priceless."Holy shitballs, it's a RABBIT! It's wabbit season!"

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

ja pogledo prvih peшes nove sezone i nije smeшно.

Posted

poslednjih par su pisanje, makar meni. serija je poremecena na nacin koji me zasmejava. likovi su neverovatno simpaticni a totalno su trash.

• 3 weeks later...
Posted (edited)
ja pogledo prvih peшes nove sezone i nije smeшно.
nemas pojma. mozda jednadve su prosecne, ostalo vr.samo reci da novim iskustvima :D da je rec o kojoj zelim govoriti... carli :Hail:jedino sto me nervira, i sto me je uvek nerviralo su prekratke epizode. celih dvaes min angry.gif Edited by ΟΛΥ
  • 1 month later...
  • 5 months later...
Posted

ide na hrt2 oko 11 svakog radnog dana.inace, nova sezona pocinje 15. septembra. mac se udebljao poprilicno za potrebe ove sezone, a jedna od epizoda ce se zvati 'gang throws a baby funeral' :lol:

• 1 month later...
Posted

preksutra pocinje nova sezonaalwaysunny-wildcard.gif