October 14, 201410 yr Izašla imena skoro svih epizoda u 10. sezoni: The Gang Beats Boggs Psycho Pete Returns The Gang Spies Like U.S. Charlie Work The Gang Goes on Family Fight Frank Retires The Gang Missess the Boat Episode #10.8 (unnamed?) Ass Kickers United: Going Clear Mac Kills His Dad Ko ne može da dočeka?
January 14, 201510 yr ja se jako uspalio. za razliku od policajca benšija za čije se gledanje spremaju tegovi, za always sunny spremljen pun frižider lošeg alkofona...
January 16, 201510 yr Author Moram da priznam da mi je ova prva epizoda bila malo bezveznjikava. Osim Denisovih minijatura :D Svejedno, nedostajali su mi :)
January 16, 201510 yr Meni je bila dobra epizoda, obožavam kad glume (?) da su razvaljeni. Jako sam srećan što su se vratili.
January 22, 201510 yr a je l vi to skidate i gledate kada se probudite il oma kad postave? ja to ne baš mogu. pogotovo za always sunny, moram da sačekam noć i manje trezven um...
January 22, 201510 yr Author Zavisi, jbg, danas se slucajno rano probudih i odmah skinuo i pogledao. Obicno ih gledam kasnije :)
January 22, 201510 yr On 22. 1. 2015. at 9:37, scab said: a je l vi to skidate i gledate kada se probudite I ustajem ranije kad je Filadelfija da bih gledao epizodu. :)
January 22, 201510 yr gde ste bre našli epizodu? ne vidim ni na iziju ni na kikesu a bogami ni na torrentz.