October 22, 201311 yr Spektakl!C:"What do we do with that information?”D:“What do you do with any information? You stuff it deep down inside and keep an eye on it.”
October 24, 201311 yr :Hail:Jao, koliko sam se smejao. :lolol:Inače, epizodu je pisao jedan od pisaca Game of Thrones, kako je i najavljivano.
March 29, 201411 yr Skoro pa dno druge strane - sramota! Nego, naleteo danas na ovo. Jao, jeboteee! (ne preporučuje se gledanje svima koji su roditelji, naročito osetljviim majkama): deca iz japanskog vrtića:https://www.youtube.com/watch?v=jCB4XRRn0WU#t=17 Edited March 29, 201411 yr by Lrd
May 11, 201410 yr E, pa neće da ode na drugu stranu. Nego, znao sam da je serija odlična i na drugo i treće gledanje, ali sada sam se uverio da je još bolja na svako 23. gledanje. It's Always Avengers
July 22, 201410 yr izlazi It’s Always Sunny in Philadelphia self help book! idem brzo da naučim one engleske reči koje još ne znam i oma naručujem!
July 22, 201410 yr izlazi It’s Always Sunny in Philadelphia self help book! idem brzo da naučim one engleske reči koje još ne znam i oma naručujem! Pa naručujem odmah! Ne mogu da zamislim na šta bi se bolje potrošilo 10 evra.
July 23, 201410 yr Pa naručujem odmah! Ne mogu da zamislim na šta bi se bolje potrošilo 10 evra. Mislim da su tu negde po cenovnom rangu