September 13, 201311 yr Author U prvoj su bili mozda malo over the top u par navrata, ali druga epizoda je bila odlicna.Najvise volim kad Dee i Dennis nesto zajedno kombinuju. Njih dvoje najbolje funkcionisu zajedno.
September 13, 201311 yr U prvoj su bili mozda malo over the top u par navrata, ali druga epizoda je bila odlicna.Najvise volim kad Dee i Dennis nesto zajedno kombinuju. Njih dvoje najbolje funkcionisu zajedno.heh, a meni obrnuto. prva sjajna u svom preterivanju, druga nako...
September 13, 201311 yr Obe su mi super, a druga me ohrabrila da sve ide svojim tokom. Što se tiče vaše rasprave, svi su super, ali duet Čarli/Mek je ipak neprejebiv. Edited September 13, 201311 yr by Lrd
September 19, 201311 yr Jao, JEBOTE! Ma, nemoguće! :lolol:Dakle kad je Čarli drogiran pevao fuck you i pljunuo, bukvalno sam krenuo da se gušim od smeha! :Hail:
September 27, 201311 yr odlicni bili sinoc kod conana. presmesan klip golog de vita dok mu čarli navlaci gace!
October 4, 201311 yr Odličan, odličan! :D Nego, sa onim pivom u ruci me podseća na Juliana iz TPB. :)