Moća Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Nadam se da ce ove godine biti azurniji sa prevodom.
J.R. Cash Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=BnPBTozqdvY
Lrd Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Jao, kakva radost! :)Još grđe, još mračnije, još surovije! :Hail:
copkillah Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 bru-ta-lno :Hail:i kao mali bonus pojavljivanje:
gervasius twinkleminkleson Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 U prvoj su bili mozda malo over the top u par navrata, ali druga epizoda je bila odlicna.Najvise volim kad Dee i Dennis nesto zajedno kombinuju. Njih dvoje najbolje funkcionisu zajedno.
scab Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 U prvoj su bili mozda malo over the top u par navrata, ali druga epizoda je bila odlicna.Najvise volim kad Dee i Dennis nesto zajedno kombinuju. Njih dvoje najbolje funkcionisu zajedno.heh, a meni obrnuto. prva sjajna u svom preterivanju, druga nako...
Lrd Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 (edited) Obe su mi super, a druga me ohrabrila da sve ide svojim tokom. Što se tiče vaše rasprave, svi su super, ali duet Čarli/Mek je ipak neprejebiv. Edited September 13, 2013 by Lrd
Lrd Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Jao, JEBOTE! Ma, nemoguće! :lolol:Dakle kad je Čarli drogiran pevao fuck you i pljunuo, bukvalno sam krenuo da se gušim od smeha! :Hail:
scab Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 odlicni bili sinoc kod conana. presmesan klip golog de vita dok mu čarli navlaci gace!
Lrd Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Odličan, odličan! :D Nego, sa onim pivom u ruci me podseća na Juliana iz TPB. :)
Recommended Posts