copkillah Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 ali... ali... ... ni kad Čarli kaže za varikinu "it smells good, it tastes good"? ili kada kaže "i'll stop hiding the pigeon" i baci mrtvog goluba?
Lrd Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 ali... ali... ... ni kad Čarli kaže za varikinu "it smells good, it tastes good"? ili kada kaže "i'll stop hiding the pigeon" i baci mrtvog goluba? :D Kažem, za sada.
gervasius twinkleminkleson Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 Moram da priznam da je i meni ovo najmanje smijesna epizoda u sezoni. Previse kreveljenja za moj ukus. Sto ne znaci da je bila losha, bilo je carskih momenata ['There was a third twin, named Donnie...'].
nemoderisani Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 I meni su mnogo smešniji kad ima manje histerije i kreveljenja. Ali nema veze, prethodnih nekoliko se bile urnebesne.
copkillah Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Morali su sebi malo da daju oduška. I uvek volim da slušam Čarlija kada se dere :D
nemoderisani Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 (edited) Ma volim i ja, Čarli i Denis su mi omiljeni likovi, i obožavam svaki sekund ove serije, jer sam je mnogo rano otkrio i smatram je nekako svojom, jer mi bliža okolina, inače navučena na serije, ne miriše Filadelfiju, iz meni neshvatljivih razloga. Edited November 10, 2012 by nemoderisani
copkillah Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 U mojoj bližoj okolini, možda je samo jedna osoba imala "meeeh" reakciju. Ostali su mi obećali prvo ili sledeće dete.
nemoderisani Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 U mojoj bližoj okolini, možda je samo jedna osoba imala "meeeh" reakciju. Ostali su mi obećali prvo ili sledeće dete.Kod mene 3/3. I primetio sam patern, štreberi ne kapiraju. Prodao sam im Eastbound, Louiea, Archera, Penn & Teller BS i još ponešto ali ovo ne kapiraju. Bah, Star Wars - Tolkien škola, ne kapiram ja njih. <_<
Lrd Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Ja sam zahvaljujući PPP-u počeo da gledam Filadelfiju.
Lrd Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Hohohohoho!!! Apsolutna dominacija na svim frontovima! :0.6:I automatski mi je Paf Dedi postao simpatičan.
Lrd Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Super je bila epizoda, ali je realno™ previše blizu mojoj istini da bih se smejao.A Denis je postao toliko lud da ne znam kako hoda uopšte. Ili kako nikoga ne ubije.
Lrd Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Okej je bilo finale. Mada, moram da priznam da kao da su malo uzeli pauzu u ovoj sezoni, sa autocitatima i ostalim. Prvi put u finalu osme sezone mi je malo opala suspenzija neverice pa sam provalio da je Kejtlin Olson u stvari dobra riba. Pomoglo je i to što je nosila japanke celu epizodu. :)A i prekratko je trajala sezona, malo je ovo epizoda, ko će da čeka sad septembar. :(
Recommended Posts