Indy Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Gotivno miriše iz pakovanja, ima pomalo "smolastu" aromu u mirisu, ukus je rel. blag i vuče na indijske oraščiće (blago).
Frank Pembleton Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Gotivno miriše iz pakovanja, ima pomalo "smolastu" aromu u mirisu, ukus je rel. blag i vuče na indijske oraščiće (blago).A gde u BG ima Twinings-a?Dosta je retko da nadjem konzerve...
Indy Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Pa ne znam gde u BG-u ima, ali bi me cudilo da nema.
najgori Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ja twinings limenke pazarim na palilulskoj pijaci sa tezge. priznajem, navucen sam na gunpowder green.pijem ga bez ikakve ceremonije - samo vrela voda preko, ne vadim ni listice iz solje, bez secera, meda, limuna i ostalih dodataka.
Otto Katz Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 priznajem, navucen sam na gunpowder green.pijem ga bez ikakve ceremonije - samo vrela voda preko, ne vadim ni listice iz solje, bez secera, meda, limuna i ostalih dodataka.Isto. Čaj izlijem iz čajnika, pa ga zalijem još jednom istog dana. Ima psihoaktivni učinak, misao postaje lakša i razigranija. Ponekad danima ne pijem kafu. Odrodih se.
assück Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 (edited) zeleni gunpowder sa medom i limunomjednom je cale doneo neki crni iz Moskve, do jaja aromu je imao, ali ime nisam zapamtio :( nanu bez icega i obavezno uz hithttp://www.youtube.com/watch?v=crrKWEVetUM Edited February 3, 2010 by assück
Alphons Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ja twinings limenke pazarim na palilulskoj pijaci sa tezge. priznajem, navucen sam na gunpowder green.pijem ga bez ikakve ceremonije - samo vrela voda preko, ne vadim ni listice iz solje, bez secera, meda, limuna i ostalih dodataka.care! nikad se ne bih setio da pogledam, a pred nosom mi je! Isto. Čaj izlijem iz čajnika, pa ga zalijem još jednom istog dana. Ima psihoaktivni učinak, misao postaje lakša i razigranija. Ponekad danima ne pijem kafu. Odrodih se.potpis.
Kelt Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Beli čaj (Pai Mu Tan), kuća čaja + CHIN CHIN, takođe kuća čaja.hmh, probao sam skoro beli... meni je ono kao voda, potpuno bez ikakvog ukusa
msmodesty Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 hmh, probao sam skoro beli... meni je ono kao voda, potpuno bez ikakvog ukusae, sad mi lakse, nisam jedinai meni beli cajevi kao topla voda, misssim, ako se bas udubim osEtim nesto...madanow - matcha
pt 2.0 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 (edited) iz ljubavi1. XAXA (ali mora da bude jaka)2. Ingwer-Orange by Milford (ovo pijem svako vece, umesto druge kafe)3. Hibiskusiz moranja, mada rezultat bude blazenost ko da je ljubav4. Uvin caj (kad se mora on je zakon)inace, ne dodajem ama bas nista u cajeve (ni secer ni mleko ni limun ni med - nista, pijem nejkid caj)e, da - kamilicu ne podnosim jer mi se od nje povraca... edit,da - u kini sam pila taj jasmin i nije mi bio los... nisam se medjutim potrudila da pocnem da ga trosim ovde.. Edited February 9, 2010 by PointTaken
Аврам Гојић Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 (edited) caj nad cajevima: Grand Jasmin Mao Feng.nije lako doci do njega, ali je divan. jasmin bez trunke gorcine. Edited February 9, 2010 by vasudeva418
maheem Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 trenutno volim perlice jasmina.od jasmina sam inace odavno digao ruke, vecina spada u kategoriju povrsnih, cheap thrill kineskih cajeva.medjutim srebrne perlice jasmina su nesto drugo. desetak perlica prelivenih vodom koja je prokljucala i ostavila minut dva da se smiri, dovoljno je da pretvori vasu sobu u budisticki manastir, ma kako ovo trivijalno zvucalo. perlice se otvore i prevore u zive izdanke jasmina. a mozete ih sa istim uzivanjem preliti nekoliko puta, dok vas zelja kompletno ne mine.gde si nabavio srebrne perlice? ako nije tajna?uglavnom pijem iz chajnika (mada zaluta povremeno i po koji iz kesice) ono sto mi baka donese: zelene, crne, sa aromom jasmina, kineske, indijske cejlonske, kenijske, neki lud chaj sa aromom shljive, u kafani neki "bakin" chaj (i tu shljiva dominira)...ne pijem chajeve iz kuce chaja jer nece da mi posalju :(mislim da mom organizmu najvise lezi crni indijski!
nisam ja Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 kolje me stomak.nema nane nanu joj ...nasho neki ajs ejdz pa infuziram
Frank Pembleton Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 kolje me stomak.nema nane nanu joj ...nasho neki ajs ejdz pa infuziramProsto je neverovatno koliko je nana dobra kada stomak pocne da za****va...zaista morao sam da dodjem u odredjene godine da pocnem da cenim tu biljcicu
Kayser Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Probao neki od cimeta-djumbira i mogu vam reci da ...... rtanjski rula !
Recommended Posts