gospa buba Posted March 3, 2018 Author Share Posted March 3, 2018 inace sam,posle isprobavanja raznih crnih cajeva,shvatila da najvise volim dobri,stari english breakfast..ima nesto comforting u tom njegovom mirisu na duvan i seno isto mi se desilo. izdala sam earl gray bez osvrtanja sent from bubamoto Link to comment
Zverilla Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 4 hours ago, ivy said: od ove nase divlje kruske? pa to ima da se nabere okolo.. bas od te mama nabrala i osusila, ja bezocno koristim fin je i u kombinacijama sa ostalim biljnim cajevima mada, kad vec pitas... ako krenem da je valjam po televizijama kao list mandzurijske divlje kruske koja leci sidu, mogu se obogatim! Link to comment
ivy Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 super,skroz zaboravim da moze i od lista vocke caj..znam da ima od lista dunje pa samo malo maste i marketinga i eto bogatstva..mada onda je drugo pitanje savesti Link to comment
ivy Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 On 3/3/2018 at 1:37 PM, gospa buba said: isto mi se desilo. izdala sam earl gray bez osvrtanja sent from bubamoto ja earl grey nisam nikad volela,imala sam neku Twinings konzervu,popila je i nisam se vise osvrnula ali zato English Breakfast volim,bas i to volim jak,bas jak (drzim ga duplo duze od propisanog :D) sa jako malo kokosovog mleka(moze i obicno 3-4 male kasicice ali trenutno ne pijem) i posle isprobavanja svih English Breakfasta na trzistu,porucivala sam neke i sa iherba,Ahmad se ispostavio kao jedini sa odgovarajucom jacinom cak i do gorine dobaci mmmm :P jel zna neko neko mesto sa kog mogu da porucim cajeve iz sveta da shipuju u Srbiju a da nije skuplje od samog caja? na i herbu je shiping postao skuplji od paketa :( Link to comment
Haralampije Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 nije iz sveta i nije mozda neki izbor ali mozes da probas nesto odavde jer je jeftino : strane 1-3 http://promenter.rs/proizvodi/kategorija-proizvoda/cajevi/ Link to comment
katamaran Posted April 27, 2018 Share Posted April 27, 2018 (edited) Popio neki zeleni caj od Kineza i sad mi muka. Mozda sam napravio prejak. Vidim na netu da nije retka pojava. Skoro popio bas dosta kod drugara (njemu sestra salje iz Portugala) i nikakav problem nisam imao. Definitivno mi je ovo delovalo jace od tog. edit: pogledah psrosli post. Bas tamo sam uzeo Uzeo zeleni, neki mesani i caj od jasmina. Edited April 27, 2018 by katamaran Link to comment
katamaran Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 odlican je ovaj cajniz zeleni. Onaj put sam napravio prejak pa me zato roknuo. Link to comment
Skyhighatrist Posted April 29, 2018 Share Posted April 29, 2018 On 27.4.2018. at 22:06, katamaran said: zeleni, neki mesani i caj od jasmina Moja žena pije baš taj i uživa, baš juče kuka kako moram da joj naručim još, jer je pri kraju... Link to comment
ivy Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 ja dobila od druga ovaj Efuton zeleni iz Kine i predobar je!!! Link to comment
halloween Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 Čaj od cvetova pomorandže, nikad odvratniji infusion nisam probala. Ne volim da bacam ništa što je za ishranu, ali za ovo ću se jedva suzdržati. Jedino što mi se čini da me je uspavao, pa ću se možda opet žrtvovati ako me uhvati nesanica. Link to comment
ivy Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 donela mi drugarica iz Londona u aprilu mi drug doneo i ja se navukla..bas jak,pravi kakav volim ujutru i sada moram da vijam puteve nabavke :( ali srecom kutija ima 80kesica pa ce i njena mama da mi donese u novembru jednu i mirna sam 6meseci Link to comment
halloween Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Večeras sam u DM-u kpila čaj Mivolis đumbir, korijander i kardamon, to je glavno a ima i čili i još 300 čuda. Sad sam ga probala, prvo što mi je palo na pamet- ovo je čaj za muškarce, ali u dobrom smislu, ne kao onaj za prostatu. Link to comment
halloween Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Danas sam sredila terasu, postavila žardinjere sa fuksijama, kupila ovaj blagodatni Earl Grey od 250 g, još neke sitnice da dodam i uživanje na terasi popodne može da počne. Treba se pripremiti za bar godinu bez putovanja. Link to comment
ajgor Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Ne znam koliko je vest bajata, ali ih ja tek juče uočih: Kuća čaja ima novu filijalu kod ugla Batutove i Bulevara KA, mali lokalčić između Lilija i poslastičarnice Bonđorno. Link to comment
gospa buba Posted November 21, 2021 Author Share Posted November 21, 2021 chaj richard tea zaobidjite, shto se mene tiche slobodno celu liniju. probala sam 4-5 crnih/zelenih, ne verujem da se vishe ima shta videti. nema ukus, nema miris, ima prefinjeni marketing i predivnu ambalazu, kad se chovek jednom nekad reshi chaja naravno, uvek je moguce da chajevi iz kenije, cejlonije, materine, imaju takva svojstva da nemaju ukus i ne mirishu, pa da su zato i cenjeni sent from novi mnogo jak bubamoto. Link to comment
Recommended Posts