Indy Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 al to 'nako dugorochno, a ne ko gazza na klackalici.Gazzin slucaj je zanimljiv, njemu izgleda ta klackalica funkcionise. Barem on tako kaze, a sto da ne verujemo.Ali, nije za svakog sve, sto bi ovde rekli horses for courses. Nekima ni ne treba dijetetisanje, ali tih je izgleda sve manje.
nisam ja Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 zar je tolko teshko biti umeren?ovaj alfons jede ko da nema sutra.al i ne chudi kad se vodi onom samo je smrt siguran posao :D
gospa buba Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 zar je tolko teshko biti umeren?to se samo umereni i pitaju ^_^
nisam ja Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 moguce. majka mi je nejednom rekla da sam antiprotivan.
darling Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 pre kad mi je trebalo, malo sam istrazivala i najubedljivija mi je bila ishrana u zoni. jednog dana kad me ne bude mrzelo da odmeravam kolicine hrane i konacno se saberem da izracunam cega i sta ima u koliko, jescu tako. procitala sam knjigu barija sirsa (barry sears), dosta mi ubedljivo delovao taj biohemijski mehanizam koji se realizuje kad jedes onako kako bari sirs nalaze, a citala sam i iskustva zivih ljudi, ima na netu, deluje kao da zaista radi to sto propagira.u hrvatskoj ima jedna mesija zone, evo njenog sajta http://www.zonazazdravlje.com/indy, gledala sam ovu tvoju dijetu i meni je bilo neobicno da je puna margarina. zar se to preporucuje kao zdrava masnoca?a onda i jedan niskokaloricni recept za punjenje i nadimanje stomaka:skuvas brokoli u posoljenoj vodi par minuta. ocedis. iseces jedan cen belog luka (ili vise), kasika maslinovog, kasika balzamika, rashladis. jedes, meni se to najbolje slaze sa tunom.mislim i da je kiseli kupus idealan za punjenje stomaka, salata, naravno, s malo malecko ulja.
betty Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 uzmem jedan svezanj asparagusa iliti spargle, i bacim na tiganjmene je uvek nerviralo sto je spargla tako puna koncica kad nije mlada. onda sam otkrila da se stabljika moze oljustiti kao i svaka druga povrcka sa ljuskom*, obicnom ljustilicom za krompir. a super zvuci, ja sam je uvek kuvala i poneeekad ubacivala u rernu, sledecom prilikom cu da je bacim na tiganj! (preliveno maslinovim uljem posle, al to na nekom drugom topicu)* heh, hm, napisah ljudskom
Aleksija Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 kod mene najbolje radi prosto brojanje kalorija - ne preko 1200 dnevno onoliko dana koliko treba (u pitanju je obicno 1-2kg viska, pa to i ne traje predugo). malo je mozda teze procenjivati kaloricnost jela koje ne spremas sam, a i na nekim nasim proizvodima ne postoje podaci o nutritivnim vrednostima - doduse, sve ih je manje - ali u principu nije ni preterano komplikovano. kada nisam na dijeti trudim se da se drzim blizu 1600 kalorija dnevno, osim kada me uvuku u praznicno prehrambeno orgijanje.
renne Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ponukan ovim pisanjima odem da se izmerim i imam šta da vidim, tokom praznika sam smršao cela dva kilograma!
gospa buba Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ponukan ovim pisanjima odem da se izmerim i imam šta da vidim, tokom praznika sam smršao cela dva kilograma!evo ja cu da ti kazem:ti si bre neki baxuz :lol:em si nas ovde ojadio i upropastio, pojedosmo boba oca, onesveshcujemo se na radnim mestima chitajuci sta si ti jeo, kako se podigne windows pada nam shecer, tresu nam se ruke, sta li je kuvao rene :unsure:a on smrshao 2 kila. 1 neljudu <_<
renne Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 šta da vam kažem, lepo me čovek opisao renne je kost i koza, znam coveka. rodio se srecan, sve sto pojede ode u vazduh.
sherman Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Renne se sigurno non stop jede iznutra i tako uspeva da se ne usvinji <_< dakle, poenta je sto vise se nervirati u toku prezderavanja i sve ce nestati kao rukom odneseno
gospa buba Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 (edited) šta da vam kažem, lepo me čovek opisaomogo je to da bolduje, objavi u dnevnoj shtampi i dnevniku u pola 8. i na bilbordu! to mu nije palo na pamet ^_^a mi naivni chitamo sta jede gazza i teshimo se. a za to vreme nam podmecu renneta, koji jede josh vishe, cheshce i vishe. lukavo!dakle, poenta je sto vise se nervirati u toku prezderavanja i sve ce nestati kao rukom odnesenonece brate :cry:mislim, mecite renea na ignore braco i sestre, nece na dobro da ispane. sreca pa provalismo! Edited January 11, 2010 by thermal bug
renne Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Renne se sigurno non stop jede iznutra i tako uspeva da se ne usvinji <_<Ma jok, smiren život, uredan, bez nekih većih trzavica sa bilo koje strane.
Recommended Posts