ilijaj Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Jeste, ja sam Dejan Jocić lično. Pa na forum dolazim da bih se informisao između ostalog.
stoka Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Nijedna "domaća" produkcija nije domaća nego bleda kopija (falsifikat) stranih originala, počev od raznih kuhinja, gradnji kuća, ludih kuća i sl ...
ilijaj Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Ne mogu da se složim, kada govorim o produkciji tj produkcijskoj kući ona može biti domaća kao npr Emotion čak i ako radi sve licencirane formate ( VB, OT MKMP, TLZP... ), može biti domaća kao Adrenalin koji radi seriju Folk koja nije licenca već napravljeno baš od strane produkcije, a može kao Constantin biti i strana produkcija koja radi stranu licencu samo na srpskoj televiziji.
kud u maglu Simoviću Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 (edited) Jeste, ja sam Dejan Jocićde si bre?!? apropo konstantina, ne jede se sve što leti Edited August 27, 2014 by kud u maglu Simoviću
yolo Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Jeste, ja sam Dejan Jocić lično. Pa na forum dolazim da bih se informisao između ostalog. Ko je Dejan Jocic?
Frank Pembleton Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Jeste, ja sam Dejan Jocić lično. Pa na forum dolazim da bih se informisao između ostalog.Kad si se već javio isplati ljudima plate što duguješ što da se tužite!
Ariel Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Nemci su se povukli, te je Constantin prsao, ima tome skoro godinu dana. Pre toga su radili Dođi na večeru, Paklenu kuhinju i Porodične tajne, i to su sve njihove licence. Gomila ljudi koja je radila tamo je prešla u Emotion, neki u Adrenalin, a gde bi pa drugde. Meni su isplatili sve što su mi dugovali, jako brzo, iako su prsli jer nisu postigli dogovor s Prvom, pa su hteli na Novu, a onda je Nova prsla.
ilijaj Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Okej, da li se zna šta je sa Vision Team-om. Đurković je trebalo da bude direktor Nove, ali sad mu to ne daje mogućnost da obnovi saradnju sa Prvom ili sa nekom drugom tv. de si bre?!?apropo konstantina, ne jede se sve što leti Evo me, čekam da sednem u novu fotelju.
Frank Pembleton Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 kome duguje? Pa ovima sa Nove, ajde bre kupaj se....
April Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 I Ilke šamara na Anđu http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1334786
stoka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Sinoć baš opleli po vlasti Ivanović i oni njegovi muškarci, Kesić je malo dete ... Bili i ciklotronci sa šokatnim snimkom na kojem kordon policije brani miroljubivim građanima da priđu Muzeju savremene umetnosti?! Pa to ni Tadić nije radio!
Recommended Posts