Jump to content
IGNORED

TV Prva

renne

Recommended Posts

Posted

Jeste, ja sam Dejan Jocić lično. Pa na forum dolazim da bih se informisao između ostalog.

Posted

Nijedna "domaća" produkcija nije domaća nego bleda kopija (falsifikat) stranih originala, počev od raznih kuhinja, gradnji kuća, ludih kuća i sl ...

Posted

Ne mogu da se složim, kada govorim o produkciji tj produkcijskoj kući ona može biti domaća kao npr Emotion čak i ako radi sve licencirane formate ( VB, OT MKMP, TLZP... ), može biti domaća kao Adrenalin koji radi seriju Folk koja nije licenca već napravljeno baš od strane produkcije, a može kao Constantin biti i strana produkcija koja radi stranu licencu samo na srpskoj televiziji.

Posted (edited)

Jeste, ja sam Dejan Jocić

de si bre?!?

:s_w:

apropo konstantina, ne jede se sve što leti

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Jeste, ja sam Dejan Jocić lično. Pa na forum dolazim da bih se informisao između ostalog.

Ko je Dejan Jocic?   :ph34r:

Posted

Kad si se već javio isplati ljudima plate što duguješ što da se tužite!
Posted

kome duguje?

Posted

Nemci su se povukli, te je Constantin prsao, ima tome skoro godinu dana. Pre toga su radili Dođi na večeru, Paklenu kuhinju i Porodične tajne, i to su sve njihove licence. Gomila ljudi koja je radila tamo je prešla u Emotion, neki u Adrenalin, a gde bi pa drugde. Meni su isplatili sve što su mi dugovali, jako brzo, iako su prsli jer nisu postigli dogovor s Prvom, pa su hteli na Novu, a onda je Nova prsla.

Posted

Okej, da li se zna šta je sa Vision Team-om. Đurković je trebalo da bude direktor Nove, ali sad mu to ne daje mogućnost da obnovi saradnju sa Prvom ili sa nekom drugom tv.

de si bre?!?
:s_w:

apropo konstantina, ne jede se sve što leti

Evo me, čekam da sednem u novu fotelju.

Posted

kome duguje?

Pa ovima sa Nove, ajde bre kupaj se....

• 1 year later...
  • 3 weeks later...
Posted

Sinoć baš opleli po vlasti Ivanović i oni njegovi muškarci, Kesić je malo dete ...

Bili i ciklotronci sa šokatnim snimkom na kojem kordon policije brani miroljubivim građanima da priđu Muzeju savremene umetnosti?!

Pa to ni Tadić nije radio!