Jump to content
IGNORED

Men's fashion

Leia

Recommended Posts

Posted
Je l valja ova jakna?
objektivno ok je, subjektivno manje volim ovaj efektizirani jeans.baci pogled na g-star raw kolekcije, nekak su mi ilegantnije ;)
Posted
glasses.jpgpostoje samo jedni asimetricni cvikeri.
koje ces mi nabaviti ako zelis da zaboravim na onaj incident sa pricom o ljubavi na topiku o klisurini, utisku nedelje.
Posted
Je l valja ova jakna?MENS-BLACK-FUR-JACKET-01_a.jpgMENS-BLACK-MINK-FUR-JACKET-06_b.jpg
ovo nije jakna, ovo je gorila kostim za maskenbal - samo fali glava. ako si gledao kluzoa, znas o cemu pricam... :D
Posted
Nemaš pojma, nikad od tebe macan.
moze biti... samo, meni je ovaj mali goluzdravi sumljiv... nema on dovoljno malja pa mora da doda... mi koji smo prirodno obdareni ljubavnim tepihom :kdp: nemamo takvih potreba... :s_d:
  • 1 month later...
Posted
1159greenglovesWeb.jpgsavrsena kombinacija, od glave do pete.
Posted

Već vidim hosta kako obija pragove BG butika noseći ovu sliku.

Posted

zasto lupas gluposti? ja vec vidim vlasnike butika kako kampuju pred bigejevim vratima nudeci mu ovakvu i slicne kombinacije.

Posted

Joj, da, zaboravih na recesiju :(

Posted
1159greenglovesWeb.jpgsavrsena kombinacija, od glave do pete.
lepo, ali ima na Sartorialist-u i savršenijih kombinacija od ove savršene koje navede.Sartorialist je inače vr'.
Posted

Jbt, meni je tu jedino kapa dobra. Gud baj BGhost, aj em gona liv ju. :(A ni Lancia neće više hteti da se druži sa mnom. :( :(

Posted
lepo, ali ima na Sartorialist-u i savršenijih kombinacija od ove savršene koje navede.Sartorialist je inače vr'.
dobro, svako ima svoj ukus.meni ovaj covek, u celini, izgleda sjajno. poza, pogled, cigareta... i super kombinacija boja.
Posted
dobro, svako ima svoj ukus.
Ma da. Ja bih se verovatno pre u ovako nešto "zagledala". :Dkimmelbx6.jpg