Leia Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Je l valja ova jakna?objektivno ok je, subjektivno manje volim ovaj efektizirani jeans.baci pogled na g-star raw kolekcije, nekak su mi ilegantnije ;)
luba Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 postoje samo jedni asimetricni cvikeri.koje ces mi nabaviti ako zelis da zaboravim na onaj incident sa pricom o ljubavi na topiku o klisurini, utisku nedelje.
adam Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Je l valja ova jakna?ovo nije jakna, ovo je gorila kostim za maskenbal - samo fali glava. ako si gledao kluzoa, znas o cemu pricam... :D
adam Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Nemaš pojma, nikad od tebe macan.moze biti... samo, meni je ovaj mali goluzdravi sumljiv... nema on dovoljno malja pa mora da doda... mi koji smo prirodno obdareni ljubavnim tepihom :kdp: nemamo takvih potreba...
dig_chohano Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Već vidim hosta kako obija pragove BG butika noseći ovu sliku.
Grunf Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 zasto lupas gluposti? ja vec vidim vlasnike butika kako kampuju pred bigejevim vratima nudeci mu ovakvu i slicne kombinacije.
barrcode Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 savrsena kombinacija, od glave do pete.lepo, ali ima na Sartorialist-u i savršenijih kombinacija od ove savršene koje navede.Sartorialist je inače vr'.
Pixie Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jbt, meni je tu jedino kapa dobra. Gud baj BGhost, aj em gona liv ju. :(A ni Lancia neće više hteti da se druži sa mnom. :( :(
Killiana Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 lepo, ali ima na Sartorialist-u i savršenijih kombinacija od ove savršene koje navede.Sartorialist je inače vr'.dobro, svako ima svoj ukus.meni ovaj covek, u celini, izgleda sjajno. poza, pogled, cigareta... i super kombinacija boja.
Pixie Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 dobro, svako ima svoj ukus.Ma da. Ja bih se verovatno pre u ovako nešto "zagledala". :D
3opge Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 (edited) Janko 4 BGhost Edited February 2, 2009 by 3opge
Recommended Posts