Прслин Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Аватар ђубре. Изашао из биоскопа после сат времена, сморен преко сваке мере.
Rick.James Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 (edited) Аватар ђубре. Изашао из биоскопа после сат времена, сморен преко сваке мере. Ja uopšte ne mogu da razumem da se ovako nešto naziva fucking filmom. Ovo je jedno najobičnije animirano sranje, kao i trilion filmova napravljenih zadnjih desetak godina, ne znaš više da li je to S&F, ili je to animirani film ili šta je već. Recimo, Shrek i slična sranja. Ja to ne mogu gledati. Edited February 2, 2010 by Rick.James
Аврам Гојић Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 I ja gledao. Najgori film svih vremena. Prepun nekakvih razumijes ti mene specijalnih efekata, likovi onako skroz crnobeli. Ja ocekivo da ce to biti svedena intimistiska prica u maniru Nanija Moretija, koja bergmanovski dotice konacna pitanja ali ipak na jedan kamerni nacin. Lagali me. Ovo nekakav visokobudzetni spektakl, Boze me prosti.
yolo Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 I ja gledao. Najgori film svih vremena. Prepun nekakvih razumijes ti mene specijalnih efekata, likovi onako skroz crnobeli. Ja ocekivo da ce to biti svedena intimistiska prica u maniru Nanija Moretija, koja bergmanovski dotice konacna pitanja ali ipak na jedan kamerni nacin. Lagali me. Ovo nekakav visokobudzetni spektakl, Boze me prosti.
kim_philby Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 I ja gledao. Najgori film svih vremena. Prepun nekakvih razumijes ti mene specijalnih efekata, likovi onako skroz crnobeli. Ja ocekivo da ce to biti svedena intimistiska prica u maniru Nanija Moretija, koja bergmanovski dotice konacna pitanja ali ipak na jedan kamerni nacin. Lagali me. Ovo nekakav visokobudzetni spektakl, Boze me prosti.
Rick.James Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 (edited) Visokobudžetni crtani, tačnije... Edited February 2, 2010 by Rick.James
Šumejker-Levi 9 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Šta pretvara? De su joj sise i dupe?Evo ti sisa i dupeta, i to od male koja vozi onaj heliš (mljac).
Muwan Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 (edited) Ako je verovati vestima sa neta:- Nevatar ima problem u Kini gde je neko prepoznao paralelu sa seljacima koji su proterani sa svojih imanja zbog interesa građevinskih kompanija- Nevatar ima problem u Americi, gde režisera optužuju za otvoreni antimilitarizam (sram ga bilo, ovo je zaista vrhunski prekršaj!)- Nevatar ima problem i u Vatikanu (ovo mi je omiljen deo) gde je režiser optužen za promociju idolopoklonstva prema prirodi kao zamene za religiju. Jeres, jednom rečju.Kao što sam još ranije rekao, ako ništa drugo onda samo zbog ovog uspešnog iritiranja gore navedenih sistema Nevatar je zaslužio svaku paru koju zaradi i pogodio je tačno gde treba. Pošto smo se ionako složili da to zapravo nije film već... nešto... onda možemo makar da mu nađemo društveno odgovornu stranu. A ona definitivno postoji jer nije mala stvar jednim potezom izvesti iz takta tlačitelje, siledžije i licemerne zločince sa svih strana sveta. Edited February 2, 2010 by beowl
kim_philby Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Ako je verovati vestima sa neta:- Nevatar ima problem u Kini gde je neko prepoznao paralelu sa seljacima koji su proterani sa svojih imanja zbog interesa građevinskih kompanija- Nevatar ima problem u Americi, gde režisera optužuju za otvoreni antimilitarizam (sram ga bilo, ovo je zaista vrhunski prekršaj!)- Nevatar ima problem i u Vatikanu (ovo mi je omiljen deo) gde je režiser optužen za promociju idolopoklonstva prema prirodi kao zamene za religiju. Jeres, jednom rečju.Kao što sam još ranije rekao, ako ništa drugo onda samo zbog ovog uspešnog iritiranja gore navedenih sistema Nevatar je zaslužio svaku paru koju zaradi i pogodio je tačno gde treba. Pošto smo se ionako složili da to zapravo nije film već... nešto... onda možemo makar da mu nađemo društveno odgovornu stranu. A ona definitivno postoji jer nije mala stvar jednim potezom izvesti iz takta tlačitelje, siledžije i licemerne zločince sa svih strana sveta.tacno ono o cemu svaki arthouse reditelj sanja a uspelo je cameronu.samo jedan kratak citat, da nastavim u tradiciji kojoj sam zapoceo ovaj topik, v.f. perkinsa o premingeru iz njegove knjige film as film 'what matters is less the originality or otherwise of preminger's theme then the freshness, economy and intelligence of the means by which the theme is presented'od reci do reci mozemo ovako prici i cameronu.
Прслин Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Pošto smo se ionako složili da to zapravo nije film već... nešto... onda možemo makar da mu nađemo društveno odgovornu stranu. A ona definitivno postoji jer nije mala stvar jednim potezom izvesti iz takta tlačitelje, siledžije i licemerne zločince sa svih strana sveta.Наравно да постоји његова "друштвено одговорна страна", али тешко да постоји нешто друго у њему. "Друштво" које Аватар продаје је резултат површне и простачке идеологије која добацује таман до центра за равнотежу и ни корака даље. Кажеш да није филм, већ да је "нешто". Слажем се, није филм већ је зидна новина те идеологије, са стварно лепим словима од стиропора којим је исписано ововременско "Тито-партија-омладина- армија". И зато је ђубре, а не зато што није нека квазиинтелектуална бермановштина.
Idioteque Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Reče čovek koji je odgledao trećinu filma...
Прслин Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Што, је л' Обамин маринац на крају из штека извадио бацач пламена и са својим ортацима распалио по племену? Ако није, онда ми је и трећина довољна.
morgana Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 tacno ono o cemu svaki arthouse reditelj sanja a uspelo je cameronu.\pa dobro, da parafraziram lindu evandjelistu, crkva i drzava ne ustaju za manje od par miliona (gledalaca). nema tu nista cudno.ocigledno je njuejdz dosegao i do spororeagujuce vecine, i sad ce na ropotarnicu istorije. kao i politicka korektnost.
Аврам Гојић Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 (edited) Што, је л' Обамин маринац на крају из штека извадио бацач пламена и са својим ортацима распалио по племену? Ако није, онда ми је и трећина довољна.a sta ti onako odokativno cenis da se dogodilo na kraju filma? Edited February 2, 2010 by vasudeva418
Recommended Posts