borris_ Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 (edited) Kakve su vam ovo ministarke Ugledajte se na nase Francuska je ljepsa Edited March 12, 2008 by borris_
Caligula Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 (edited) Visheslojno. Bravo, ovo je za (neke) minijature. Edited March 16, 2008 by CowBoy
jms_uk Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 (edited) Pozdrav iz Irske...Moj prvi post na ovom forumu...pozdrav i tebi :)dobrodosao na PPP Edited April 5, 2008 by jms_uk
Yoyogi Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Na zalost - ne. Mi to jos uvek obavljamo starim dobrim i oprobanim kurirskim putem. Ko god putuje, ponese koverat. Usluga se uvek da uzvratiti istim putem.Bilo je po stampi, Filipini dobiju 20 milijardi US$ godisnje od svojih koji rade sta rade po inostranstvu.Srbija, po tom istom izvoru, dobije 16% nacionalnog dohotka od svojih, za koji transakcije za koje se zna i koje idu preko banaka.Verovatno jos toliko ako ne i vise, sto se nosi sakriveno.To moze da objasni paradoks: u Srbiji slabo ko sta radi a kafici puni i tamo izgleda da se uziva. Cak se voze i kola bolja od Yuga 45.Cuo sam puno glupaka (salju novac) koji su rekli - sta mi koj qrac radimo ovde (na Zapadu), zivot je tamo (u Srbiji).Da se svi vrate - ko ce da salje pare? Od cega ce nerad da zivi? Nemojmo tako, rekli bi primaoci. Ti si otisao, sta ti sad fali. Lako cemo mi, samo ti nastavi sa doznakama.
Gilgames Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Javlja se i Kilburn - nekadansnji centar Iraca, a sada svega drugog, narocito ulica punih rupa i vecitih zastoja u saobracaju! Ali, sve dok ima kiselog kupusa da se kupi (i Euroblock-a) sve im je oprosteno:)))
foot-in-mouth Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ako volite da idete u bionju besplatno...http://www.seefilmfirst.com
jms_uk Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 BBC: Conservative Boris Johnson is the new mayor of London - ending Ken Livingstone's eight-year reign at City Hall.
Tolaa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Imam nekoliko pitanja, nadam se da ce neko moci da mi pomogne. Trebalo bi da iznajmim stan u Londonu, garsonjeru neku. Ako neko zna neku dobru agenciju ili najbolji nacin za iznajmljivanje, molim da napise. Kakve su otprilike cene? Za koliko moze da se nadje nesto pristojno? Lokacija nije bitna, moze i neka periferija, samo da je povezano metroom i da nije bas neki geto. Kakva je procedura? Da li su obavezne neke preporuke ili moze da se prodje i bez toga? Ako su potrebne, kakve? Hvala!
Recommended Posts