September 19, 20232 yr 6 hours ago, Miki_belavista said: U Londonu ima dosta ljudi(mahom finansije) koi na 150k+ funti,znaci ima svega od bede do visokog stila. Plutokratski batice, plutokratski
September 22, 20232 yr 1 hour ago, Mel said: Da stavim ovde, prvih 6 min je super, pa da odgledam kasnije do kraja. This video is not available
September 22, 20232 yr 1 hour ago, Mel said: Da stavim ovde, prvih 6 min je super, pa da odgledam kasnije do kraja. bilo
March 13, 20242 yr Pitanjce, Kako i da li se.moze obnoviti britanski pasoš bez da se ide u Britaniju...da li samo poštom ili moze konzularni servis. Treba uzeti u obzir da pitam iz hr, ali pretpostavljam da je isto i za srbiju
March 13, 20242 yr Znam da može sve online da se uradi za pasoš, ali ako si preko - nisam siguran. Trebalo bi da može.
March 13, 20242 yr 1 hour ago, raskopcani said: Pitanjce, Kako i da li se.moze obnoviti britanski pasoš bez da se ide u Britaniju...da li samo poštom ili moze konzularni servis. Treba uzeti u obzir da pitam iz hr, ali pretpostavljam da je isto i za srbiju Sad sam pogledao i stavio (fiktivno) da sam u Hrvatskoj i da već posedujem UK pasoš. Rezultat:
March 13, 20242 yr Nazovi konzulat ili ambasadu i pitaj. Čisto sumnjam da može isključivo u Britaniji.
4 hours ago4 hr prosto ne znam odakle da pocnem... proveo nedelju dana u velsu s drustvom. iznajmili kucu u sumovitoj prirodi u pembrokshire-u nedaleko od obale, otprilike dvadesetak minuta voznje autom kroz vukojebinu. iznajmili odavno, negde s proleca, kao idemo da skitamo po liticama i kisnemo a uvece se napijamo i drogiramo. ali, ali, ali... proveli se ko u grckoj il spaniji. svaki dan na drugu plazu, plivali, skitali po plazama, vozali se brodicima da gledamo foke kako lenstvuju i suncaju se na stenama. ludo i neocekivano. pocrneli, neki izgoreli. sve vreme 30C plus, bilo bezveze skitati po liticama sto smo nameravali jer sunce ubi.okean nikad topliji. ja guglao mesecima unazad moze li se kupati u to doba godine, internet kaze prosecna temperatura mora 14-16C, treba odelo za plivanje (wetsuit) kad ono more toplo ko mediteran bez daska vetra. jedva rashladi. jedini (ako se moze nazvati) problem - ogromne okeanske plaze. duge miljama. za oseke treba jedno desetak minuta hoda od peskira do mora. naravno, ne sme peskir blize jer plima brza a pesak skroz mokar od prethodne. srecom pesak ko brasno pa lepo hodati po njemu.sve u svemu, i dalje neveruem da se desilo. ako je ovo neki 'sneak privew' buducnosti ovog globalnog zagrevanja, nece vels tako lose proci. Edited 4 hours ago4 hr by adam