Otto Katz Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Za tu Kolibu je čak i moja staramajka priznala da je katastrofa, a ona čita svakakva sranja... Nije umela da mi objasni "zapanjujuće kreativan i jasan odgovor", nažalost. Ko je to staramajka? Mislim u rodbinskom smislu.
Weenie Pooh Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Ne bih znao kako se tačno upotrebljava, ali ja to korisitm samo da opišem svoju majku koja je stara žena
Otto Katz Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Ne bih znao kako se tačno upotrebljava, ali ja to korisitm samo da opišem svoju majku koja je stara žena Aha, bio sam ubijeđen da se radi o specifičnoj rodbinskoj poziciji.
Ariel Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 hahah pa jebote, NILSKI KONJ U VRTU, e to deluje kao da je neko smišljao iz zajebancije!
gospa buba Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 najstarije pitanje na svetu je valjda ko mi je oglodao kosku? ili gde su moje bobice? vec prema preferencijama
le petit nicolas Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Aha, bio sam ubijeđen da se radi o specifičnoj rodbinskoj poziciji. Staramajka je baka. U vojvodini. Skraceno: majka. Majka je mama. Poz
Turnbull Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Ne bih znao kako se tačno upotrebljava, ali ja to korisitm samo da opišem svoju majku koja je stara žena Nadam se da ti keva ne čita forum, ili da je pak vrlo tolerantna. Mene bi keva ubila da napišem tako nešto.
Utvara Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Nadam se da ti keva ne čita forum, ili da je pak vrlo tolerantna. Mene bi keva ubila da napišem tako nešto. Staramajka je kao izraz poštovanja za stariju osobu. Umesto "kako ste bako?" može i "kako ste staramajko?".
Hamlet Strašni Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Nisi juce gledao Srecne ljude? Послато са 400 D уз помоћ Тапатока
Gospodin Slucaj Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 zen i umetnost odrzavanja motocikla mrzim tu knjigu
Dr Arslanagić Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Baš nedavno. Kao da ju je pisao francuski Brana Crnčević.
*edited by mod Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 zen i umetnost odrzavanja motocikla mrzim tu knjigu Ja treci put pokusavam (dobio za rodjendan davno davno) i nikako da prebacim 60 strana.
Recommended Posts